Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

Ačiū, Roxete, kad atsiliepėt 4u.gif Tikrai, nepykstu 4u.gif Gal, ir pati per audringai sureagavau blush2.gif

Deja, mano fotikui išgauti tuos skaičiukus, jokių šansų verysad.gif Tai ir prisireikė fotoatelje paslaugų biggrin.gif

Bet svarbiausia, kad Lady million reabilituotas 4u.gif Turi pateisinti milion vardą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
o sakykit gucci quilty ko ant buteliuko ieskot kad isitikinti jog originalas?radau puse buteliuko parduodant..
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2012 02 07, 18:53)
Ačiū, Roxete, kad atsiliepėt  4u.gif  Tikrai, nepykstu  4u.gif  Gal, ir pati per audringai sureagavau  blush2.gif

Deja, mano fotikui išgauti tuos skaičiukus, jokių šansų  verysad.gif  Tai ir prisireikė fotoatelje paslaugų  biggrin.gif

Bet svarbiausia, kad Lady million reabilituotas  4u.gif  Turi pateisinti milion vardą  biggrin.gif  4u.gif

4u.gif Sekmingai parduoti kokybiska daikta drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(Smilte @ 2012 02 07, 18:53)
o sakykit gucci quilty ko ant buteliuko ieskot kad isitikinti jog originalas?radau puse buteliuko parduodant..

Kelkit foto cia, apziuresim, aptarsim, o gal ir i fotoatelje nusiusim biggrin.gif
assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 07, 18:58)
Kelkit foto cia, apziuresim, aptarsim, o gal ir i fotoatelje nusiusim  biggrin.gif
  assa.gif

tuoj sulaukiu is pardavejos(nuobodi) ir zinoma ikelsiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte: 07 vasario 2012 - 19:05
QUOTE(v1dm45 @ 2012 02 07, 18:46)
Sveiki...aš kvepinuos vienais iš parvežtų kvepalų, jau pora dienų kaip nekvepinau rūbo, o vis dar kvepia, kai pauostau...tai vadinas originalas?  g.gif

Tai gi, jau buvo kalbėta ir nekartą, kad kvapo išsilaikymo trukmė- nėra originalumo rodiklis ir garantas. Asmeniškai jums neviena forumo narė tai rašė, tai kodėl vėl to paties klausiat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 06, 18:54)
thumbup.gif  wub.gif  brangioji - jūs auksas friends.gif Yra kodukas ant dėžutės, tik nemačiau ant buteliuko, o pasirodo šone palei viršutinę dalį adatėlėm tvarkingai išbadytas tas pats kodukas gražus sau tupi bigsmile.gif O aš kvaiša tik ant dugno ieškojau  doh.gif  ax.gif

Rytoj važiuoju į Kauną, jei jūs Kaunietė - galiu atsivežti pauostymui pratestuoti  mirksiukas.gif Šiaip nupurkščiau į mėginuką ar atomiką, bet...niekad to nedariau ir neturiu tam skirtos taros  4u.gif
Mano nosiai tai kvapas kaip kompotėlio ax.gif , salstelėjęs  smile.gif

Va kaip sauniai. drinks_cheers.gif Gaila, as ne kauniete, bet is kitos puses gerai, nes kompotelius nelabai "geriu" g.gif Labiau megstu rimtesnius gerimus vacation4.gif Bet ACIU uz gerus norus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 07 vasario 2012 - 19:16
QUOTE(Blue Rose @ 2012 02 07, 20:10)
Tai gi, jau buvo kalbėta ir nekartą, kad kvapo išsilaikymo trukmė- nėra originalumo rodiklis ir garantas. Asmeniškai jums neviena forumo narė tai rašė, tai kodėl vėl to paties klausiat?  g.gif

Taigi anas pabendraut nori, kaip jūs tamsta nesuprantat rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2012 02 07, 19:14)
Taigi anas pabendraut nori, kaip jūs tamsta nesuprantat  rolleyes.gif .

Matyt,nei viena su juomi į Akropelį nėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 07, 18:46)
beje, kiek pastebejau, daznai jos buna retusuotos, tai yra nutrintos ir likusi tik zyme, kad jos ten buvo  mirksiukas.gif

tai jau tikrai, vos akiu nepraziurejau, kol jas aptikau biggrin.gif o ant dezutes tos dvi raidytes buna uzrasytos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2012 02 07, 19:14)
Taigi anas pabendraut nori, kaip jūs tamsta nesuprantat  rolleyes.gif .

Nu, labai pšeprašom-aciprašom hi.gif ažu nesupratingumą savo blush2.gif

O kad būtų į temą, merginos, argi būna Chanel No5 150 ml? Mums į darbą atnešė "originalų, vogtų iš laivo", tai ten buvo tas Chanel No5 150 ml, tai pradėjau šypsotis, bet mane užtikrino, kad tikrai būna tokių blink.gif Svarbiausia, kad taip įtikinamai kalbėjo, tikras oratorius thumbup.gif Bet kai išėjo burbtelėjęs "kad darau labai didelę klaidą, nepirkdama tokio gėrio už tokią kainą" (200 Lt.), ėmiau galvot: nu, nesu aš parfumistė, gal gi tikrai būna tokiais kiekiais? g.gif Help 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2012 02 07, 20:30)
Nu, labai pšeprašom-aciprašom hi.gif ažu nesupratingumą savo  blush2.gif

O kad būtų į temą, merginos, argi būna Chanel No5  150 ml? Mums į darbą atnešė "originalų, vogtų iš laivo", tai ten buvo tas Chanel No5 150 ml, tai pradėjau šypsotis, bet mane užtikrino, kad tikrai būna tokių  blink.gif  Svarbiausia, kad taip įtikinamai kalbėjo, tikras oratorius  thumbup.gif  Bet kai išėjo burbtelėjęs "kad darau labai didelę klaidą, nepirkdama tokio gėrio už tokią kainą" (200 Lt.), ėmiau galvot: nu, nesu aš parfumistė, gal gi tikrai būna tokiais kiekiais?  g.gif  Help  4u.gif

biggrin.gif man toks kiekis tokia kaina kelia minčių, kad klaidos nedarote visgi mirksiukas.gif Na bet išradingumas pas žmones - buvo "iš tų pačių sandėlių, kur Kristė ima"...dabar "vogti iš laivo" rolleyes.gif ...kas toliau? ..."nukrito iš dangaus" laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 07 vasario 2012 - 21:19
Ne iš dangaus nukritę, bet noriu "greitų" nuomonių biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image

50ml stiklainiukas. Rėžkit tiesą biggrin.gif Ačiū 4u.gif

P.S Beje, jų kamštukai plastmasiniai turi būt?
Atsakyti