Ačiū, Roxete, kad atsiliepėt Tikrai, nepykstu Gal, ir pati per audringai sureagavau
Deja, mano fotikui išgauti tuos skaičiukus, jokių šansų Tai ir prisireikė fotoatelje paslaugų
Bet svarbiausia, kad Lady million reabilituotas Turi pateisinti milion vardą
o sakykit gucci quilty ko ant buteliuko ieskot kad isitikinti jog originalas?radau puse buteliuko parduodant..
QUOTE(Luggne @ 2012 02 07, 18:53)
Ačiū, Roxete, kad atsiliepėt Tikrai, nepykstu Gal, ir pati per audringai sureagavau
Deja, mano fotikui išgauti tuos skaičiukus, jokių šansų Tai ir prisireikė fotoatelje paslaugų
Sekmingai parduoti kokybiska daikta
QUOTE(Smilte @ 2012 02 07, 18:53)
o sakykit gucci quilty ko ant buteliuko ieskot kad isitikinti jog originalas?radau puse buteliuko parduodant..
Kelkit foto cia, apziuresim, aptarsim, o gal ir i fotoatelje nusiusim
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 07, 18:58)
tuoj sulaukiu is pardavejos(nuobodi) ir zinoma ikelsiu
QUOTE(v1dm45 @ 2012 02 07, 18:46)
Sveiki...aš kvepinuos vienais iš parvežtų kvepalų, jau pora dienų kaip nekvepinau rūbo, o vis dar kvepia, kai pauostau...tai vadinas originalas?
Tai gi, jau buvo kalbėta ir nekartą, kad kvapo išsilaikymo trukmė- nėra originalumo rodiklis ir garantas. Asmeniškai jums neviena forumo narė tai rašė, tai kodėl vėl to paties klausiat?
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 06, 18:54)
brangioji - jūs auksas Yra kodukas ant dėžutės, tik nemačiau ant buteliuko, o pasirodo šone palei viršutinę dalį adatėlėm tvarkingai išbadytas tas pats kodukas gražus sau tupi O aš kvaiša tik ant dugno ieškojau
Rytoj važiuoju į Kauną, jei jūs Kaunietė - galiu atsivežti pauostymui pratestuoti Šiaip nupurkščiau į mėginuką ar atomiką, bet...niekad to nedariau ir neturiu tam skirtos taros
Mano nosiai tai kvapas kaip kompotėlio , salstelėjęs
Rytoj važiuoju į Kauną, jei jūs Kaunietė - galiu atsivežti pauostymui pratestuoti Šiaip nupurkščiau į mėginuką ar atomiką, bet...niekad to nedariau ir neturiu tam skirtos taros
Mano nosiai tai kvapas kaip kompotėlio , salstelėjęs
Va kaip sauniai. Gaila, as ne kauniete, bet is kitos puses gerai, nes kompotelius nelabai "geriu" Labiau megstu rimtesnius gerimus Bet ACIU uz gerus norus
QUOTE(Blue Rose @ 2012 02 07, 20:10)
Tai gi, jau buvo kalbėta ir nekartą, kad kvapo išsilaikymo trukmė- nėra originalumo rodiklis ir garantas. Asmeniškai jums neviena forumo narė tai rašė, tai kodėl vėl to paties klausiat?
Taigi anas pabendraut nori, kaip jūs tamsta nesuprantat .
QUOTE(Benicio @ 2012 02 07, 19:14)
Matyt,nei viena su juomi į Akropelį nėjo
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 07, 18:46)
beje, kiek pastebejau, daznai jos buna retusuotos, tai yra nutrintos ir likusi tik zyme, kad jos ten buvo
tai jau tikrai, vos akiu nepraziurejau, kol jas aptikau o ant dezutes tos dvi raidytes buna uzrasytos?
QUOTE(Benicio @ 2012 02 07, 19:14)
Nu, labai pšeprašom-aciprašom ažu nesupratingumą savo
O kad būtų į temą, merginos, argi būna Chanel No5 150 ml? Mums į darbą atnešė "originalų, vogtų iš laivo", tai ten buvo tas Chanel No5 150 ml, tai pradėjau šypsotis, bet mane užtikrino, kad tikrai būna tokių Svarbiausia, kad taip įtikinamai kalbėjo, tikras oratorius Bet kai išėjo burbtelėjęs "kad darau labai didelę klaidą, nepirkdama tokio gėrio už tokią kainą" (200 Lt.), ėmiau galvot: nu, nesu aš parfumistė, gal gi tikrai būna tokiais kiekiais? Help
QUOTE(Blue Rose @ 2012 02 07, 20:30)
Nu, labai pšeprašom-aciprašom ažu nesupratingumą savo
O kad būtų į temą, merginos, argi būna Chanel No5 150 ml? Mums į darbą atnešė "originalų, vogtų iš laivo", tai ten buvo tas Chanel No5 150 ml, tai pradėjau šypsotis, bet mane užtikrino, kad tikrai būna tokių Svarbiausia, kad taip įtikinamai kalbėjo, tikras oratorius Bet kai išėjo burbtelėjęs "kad darau labai didelę klaidą, nepirkdama tokio gėrio už tokią kainą" (200 Lt.), ėmiau galvot: nu, nesu aš parfumistė, gal gi tikrai būna tokiais kiekiais? Help
man toks kiekis tokia kaina kelia minčių, kad klaidos nedarote visgi Na bet išradingumas pas žmones - buvo "iš tų pačių sandėlių, kur Kristė ima"...dabar "vogti iš laivo" ...kas toliau? ..."nukrito iš dangaus"
Ne iš dangaus nukritę, bet noriu "greitų" nuomonių
50ml stiklainiukas. Rėžkit tiesą Ačiū
P.S Beje, jų kamštukai plastmasiniai turi būt?
50ml stiklainiukas. Rėžkit tiesą Ačiū
P.S Beje, jų kamštukai plastmasiniai turi būt?