prie Luggnes kvepalų neturiu prie ko prikibti
QUOTE(Luggne @ 2012 02 07, 17:31)
Nauja diena, nauja fotosesija iš fotoataelje
Na, pasakykit dabar - ar neoriginalūs?
puikūs ir foto superinės
QUOTE(Gafsa @ 2012 02 07, 18:35)
puikūs ir foto superinės
Ačiū Tik visai nepigus malonumas, jei dėl kiekvienų taip
Bet dėl garbės viską galima padaryti
kur ieskoti koduku ant TM Alien'u? turiu miniatura, tai ant lipduko yra kodukas uzrasytas, o ant 60ml buteliuko nerandu, tik ant nugarines dalies matosi irezti simboliai 0Y, bet ant dezutes tokiu nematau nedrisciau abejoti, kad neoriginalus, ik va, del koduku idomu
Beabejo Luggne`s šie, kaip ir visi kiti parduodami kvepalai originalūs. Niekada nekilo abejonių iš jos perkant dėl to, kad kvepalai gali būti neoriginalūs. Apskritai, labai šauni moteris
Lugge, na ir isradinga esat, sumastyk tu man kvepalus nest i fotoatelje fotosesijai, to dar nebuvau girdejusi Teisingai, garbe reikia apgint bet kokia kaina
QUOTE(as-ne-tavo @ 2012 02 07, 19:03)
Beabejo Luggne`s šie, kaip ir visi kiti parduodami kvepalai originalūs. Niekada nekilo abejonių iš jos perkant dėl to, kad kvepalai gali būti neoriginalūs. Apskritai, labai šauni moteris
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2012 02 07, 19:09)
Lugge, na ir isradinga esat, sumastyk tu man kvepalus nest i fotoatelje fotosesijai, to dar nebuvau girdejusi Teisingai, garbe reikia apgint bet kokia kaina
Taigi, nuėjau į fotoatelje, sakau, aš čia tokiu delikačiu klausimu... Konsultantė tokiu įdomiu žvilgsniu į mane pasižiūrėjo, net pati pasimečiau, gal pagalvojo, kad prašysiu kokių intymių foto
O šiaip ta moteris, kur fotografavo, taipogi pasakė, kad blizgų paviršių sudėtinga nufotografuoti. Ji net nenorėjo to daryti, bet paaiškinau, kad būtinai reikia
O sugalvojau... Vakar iš tiesų prastai jaučiausi dėl tokių kaltinimų, nes pati esu labai nusistačiusi prieš fake.
QUOTE(Zuze @ 2012 02 06, 10:01)
Dabar esu tikra, kad tai originalus kvepalai, nesupykit Luqqne, bet is tokios foto, kokia ikele besidominti originalumu nare, tikrai ne kazka galima pasakyti, tik tai, kad nedailus buteliukas, tarsi apsilaupes purskimo mechanizmas ir kilo minciu apie neoriginaluma.
Dabar esu isitikinusi, kad ne fake parduodat.
Pirkit drasiai, kam kvapas patinka
QUOTE(Luggne @ 2012 02 07, 17:31)
Nauja diena, nauja fotosesija iš fotoataelje
Suprantu, fotiką tikrai reiks keisti, bet kvepalų kokybė nuo nenukenčia
Suprantu, fotiką tikrai reiks keisti, bet kvepalų kokybė nuo nenukenčia
Jei butu ikelta tokia foto- tikrai niekas nebutu prikibes. Ir kodukas, ir stiklo lygumas ir auksines dalies dailumas ir t.t. Grazu ziuret
P.S.
Jums reikia naujo fotoaparato Tada nekils jokiu klausimu
QUOTE(mylimaa @ 2012 02 07, 18:00)
kur ieskoti koduku ant TM Alien'u? turiu miniatura, tai ant lipduko yra kodukas uzrasytas, o ant 60ml buteliuko nerandu, tik ant nugarines dalies matosi irezti simboliai 0Y, bet ant dezutes tokiu nematau nedrisciau abejoti, kad neoriginalus, ik va, del koduku idomu
tos dvi raides ir yra alienu kodas
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 07, 18:38)
tos dvi raides ir yra alienu kodas
aciu
QUOTE(mylimaa @ 2012 02 07, 18:41)
aciu
beje, kiek pastebejau, daznai jos buna retusuotos, tai yra nutrintos ir likusi tik zyme, kad jos ten buvo
QUOTE(rusma @ 2012 02 06, 07:04)
Truputėlį dėl pirmos žinutės ir vakarykščių argumentų. Atseit fuflis atsiduoda arba spiritu arba kvepia vos 20 min, po to dingsta, jeigu išlieka ilgiau - viskas ok.
Tikrai ne, dabartiniai patobulėję.
Požymiai: iš karto kvepia savo kvapu (neturi piramidės, nėra viršutinių natų, todėl lyginant būtina pauostyti iš karto ir originalų ir ne), turi tik širdies natas, todėl nepatyrusią nosį, pauosčius nenuosekliai gali nesunkiai ir apgauti, širdies natos gali būti neblogai atkartotos. Jie neturi bazės - dingsta iš karto, po 2-3 valandų. Originalūs kvepalai kinta, šieji - tiesiog dingsta, net nuo rūbo. Pakvėpinkit originaliais drabužį, ir pakvėpinkit padielkę - po daugiausiai 4 val padielkės bus nelikę nei padujų, o originalas kvepės ir ryt...
Aišku, kai kuriems gal ir netiks, yra linijinių kvepalų, bet daugumai piramidės nebuvimas yra verdiktas.
Tikrai ne, dabartiniai patobulėję.
Požymiai: iš karto kvepia savo kvapu (neturi piramidės, nėra viršutinių natų, todėl lyginant būtina pauostyti iš karto ir originalų ir ne), turi tik širdies natas, todėl nepatyrusią nosį, pauosčius nenuosekliai gali nesunkiai ir apgauti, širdies natos gali būti neblogai atkartotos. Jie neturi bazės - dingsta iš karto, po 2-3 valandų. Originalūs kvepalai kinta, šieji - tiesiog dingsta, net nuo rūbo. Pakvėpinkit originaliais drabužį, ir pakvėpinkit padielkę - po daugiausiai 4 val padielkės bus nelikę nei padujų, o originalas kvepės ir ryt...
Aišku, kai kuriems gal ir netiks, yra linijinių kvepalų, bet daugumai piramidės nebuvimas yra verdiktas.
Sveiki...aš kvepinuos vienais iš parvežtų kvepalų, jau pora dienų kaip nekvepinau rūbo, o vis dar kvepia, kai pauostau...tai vadinas originalas?