Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

iš toliau fotografuokit tada ir apkarpykit nuotraukas jau kompe. nes taip tai tikrai baisiai išsilieję ir nieko nesimato 4u.gif
Atsakyti
Tuoj, rodos pavyko geriau 4u.gif
Ačiū, patarusioms 4u.gif
Atsakyti
Nea, vis tiek ne itin verysad.gif Kol mažytės, atrodo ryškios, bet ypač apkarpius, kiek išplaukia. Bet vis tiek geriau, nei buvusios.
Žinot, aš nepatingėsiu, rytoj į fotoatlje nunešiu biggrin.gif Juokinga, bet man tai nelabai - kvepalai originalūs ir visai nėra malonu teisintis doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marokiete @ 2012 02 06, 14:05)
Dar nesakytu, kad 100proc originalius parduoda, tai mat juos galas, buvo ir bus tokiu, neisnaikinsi. Bet patys zino, kad fuflo, ir vistiek garantuoja, ir neturedami ka pasakyt, tik apdrebia graziais zodeliais.. Dievazi, pikta pasidare.

Kazkoks nebrendyla vyrukas  unsure.gif Ojoj pasiulymu sulaukiau  devil.gif  gun_rifle.gif

LumiLumi, parasiau ir as  drinks_cheers.gif

Bet man iki dabar ramybes nera, nu kaip pikta. Paziurejau i ju fb siena, prekyba klesti, aukcionai tesiasi, kaip ispet tuos zmones gun_rifle.gif Kainos kokios, kaip slykstu!
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 02 06, 23:49)
Bet man iki dabar ramybes nera, nu kaip pikta. Paziurejau i ju fb siena, prekyba klesti, aukcionai tesiasi, kaip ispet tuos zmones  gun_rifle.gif  Kainos kokios, kaip slykstu!

Na, bent sava rata perspeti - gal zinia pasklis. Gudruoliai aukcionus mat sumaste - uz fufeli tokie pinigai fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokiete @ 2012 02 06, 22:31)
Na, bent sava rata perspeti - gal zinia pasklis. Gudruoliai aukcionus mat sumaste - uz fufeli tokie pinigai    fear.gif

Perspejau, dar kelioms aktyvioms to puslapio narems mandagiai parasiau. Ar matet Chanel madmuazeles originali foto (vienintele) ideta ju ispardavimo albume, bet jau baisuma butelkos, dar kampu fotkinta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 02 07, 00:42)
Perspejau, dar kelioms aktyvioms to puslapio narems mandagiai parasiau. Ar matet Chanel madmuazeles originali foto (vienintele) ideta ju ispardavimo albume, bet jau baisuma butelkos, dar kampu fotkinta  doh.gif

Mane uzbanino - nebematau nieko.. blink.gif Visa laime biggrin.gif Gal ir kiek beprasmiska tokios gelbejimo misijos imtis - bet nedaryti nieko - irgi ne darbas gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokiete @ 2012 02 06, 22:54)
Mane uzbanino - nebematau nieko..  blink.gif  Visa laime  biggrin.gif Gal ir kiek beprasmiska tokios gelbejimo misijos imtis - bet nedaryti nieko - irgi ne darbas  gun_smilie.gif

Ekonominei policijai parašykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokiete @ 2012 02 06, 23:31)
Na, bent sava rata perspeti - gal zinia pasklis. Gudruoliai aukcionus mat sumaste - uz fufeli tokie pinigai    fear.gif

gera mintis, pries tai nepagalvojau, reikes tuojau pat perspeti savo draugus drinks_cheers.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2012 02 06, 23:42)
Perspejau, dar kelioms aktyvioms to puslapio narems mandagiai parasiau. Ar matet Chanel madmuazeles originali foto (vienintele) ideta ju ispardavimo albume, bet jau baisuma butelkos, dar kampu fotkinta  doh.gif

as irgi rasiau i p.m. keliom, kurios ruosesi pirkti, nieko neatrase, bet gal susimastys.. o savininkams be prasmes rasyti.. tik .... apdeda ir tiek doh.gif
Atsakyti
gal patarsite, pagal ka galima atsikrti Dior Pure poison originala ir feika?
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2012 02 07, 11:43)
gal patarsite, pagal ka galima atsikrti Dior Pure poison originala ir feika?

Pirmiausiai į galvą šaunantis požymis - raidžių atsispindėjimas. Ant originalaus, kaip veidrodyje, atsispindi užrašas "Dior Pure Poison". Štai taip:
user posted image
O fufelininkams vis dar (kiek žinau) nepavyksta pasiekti tokio efekto.
Aišku, galioja ir kiti - standartiniai - originalumo požymiai: buteliuko "gražumas", raidžių tiesumas, šiaudelis ir kt.
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2012 02 06, 21:03)
Bandau kitaip  4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Man sitie kepalai i fufliakinius ne kiek nepanasus schmoll.gif Metaline buteliuko dalis tobulai daili, krasteliai neapskure, neapserpetoje, raides ispaustos tobulai. Siaudelio ne nesimato buteliuke, drisciau teigti, kad tai originalas 4u.gif
Visiskam aiskumui reiketu foto, kur isgraviruotas kodukas, senai turejau, tai nebepamenu kuroj vietoj buvo, lyg ir prie dangtelio ax.gif
Atsakyti