Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Smilte @ 2012 02 06, 16:26)
Mergytes,padejot kazkada,padesit gal ir dabar.ar cia originalas ?as apie gucci
user posted image

Ar imanoma suzinoti originaluma?ka tureciau matyti ant dezutes?

hellppppp unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 06, 17:15)
Grazus, tvarkingas, dailutis buteliukas, nors koduku nesimato, tikiu, kad originalas. O realiai yra kazkoks kodas ar niekur nera? Buna stikle, ant kakliuko ir dar velnias gyvas kur tie kodukai uzslepti.  ax.gif  Siaip neteko tokiu matyt, anei uostyt, o idomu visai butu susipazinti  bigsmile.gif

thumbup.gif wub.gif brangioji - jūs auksas friends.gif Yra kodukas ant dėžutės, tik nemačiau ant buteliuko, o pasirodo šone palei viršutinę dalį adatėlėm tvarkingai išbadytas tas pats kodukas gražus sau tupi bigsmile.gif O aš kvaiša tik ant dugno ieškojau doh.gif ax.gif

Rytoj važiuoju į Kauną, jei jūs Kaunietė - galiu atsivežti pauostymui pratestuoti mirksiukas.gif Šiaip nupurkščiau į mėginuką ar atomiką, bet...niekad to nedariau ir neturiu tam skirtos taros 4u.gif
Mano nosiai tai kvapas kaip kompotėlio ax.gif , salstelėjęs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 06 vasario 2012 - 18:54
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 06, 18:15)

Manau, teip.  ax.gif
Man tai sie itartini, ir labai. Nepatinka  g.gif  itariu bus puflo. O kiekis koks? ar tik ne 80ml?

Prašau, įdedu daugiau foto, Roxete, mano kvepalai originalūs!!! Taip, tai 80 ml. Pati esat pirkusi iš manęs, buvo neoriginalu?
Gal foto karpyta paplaukusi, o mano fotoaparatas niekaip gražiai nenufotografuoja auksinio paviršiaus, bet surengiau fotosesiją atskirą, paneikit, kad tai nėra originalas doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2012 02 06, 17:53)
Ar imanoma suzinoti originaluma?ka tureciau matyti ant dezutes?

smile.gif gal paprašykit daugiau geresnės kokybės dėžutės foto - nes dabar aš neįmatau nei kiekio apačioje kur turėtų būti po EDT užrašu photo.gif

QUOTE(Luggne @ 2012 02 06, 19:18)
Prašau, įdedu daugiau foto, Roxete, mano kvepalai originalūs!!! Taip, tai 80 ml. Pati esat pirkusi iš manęs, buvo neoriginalu?
Gal foto karpyta paplaukusi, o mano fotoaparatas niekaip gražiai nenufotografuoja auksinio paviršiaus, bet surengiau fotosesiją atskirą, paneikit, kad tai nėra originalas  doh.gif

000189.gif nepykit, bet iš tokių nuotraukų nieko neina spręsti lens.gif Net paprastas fotoaparatas tikrai gali nufotografuoti gražiau mirksiukas.gif - pasirinkit baltą foną, turėtų būti kokybiškesnės foto 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 06 vasario 2012 - 19:37
QUOTE(Zuze @ 2012 02 06, 10:01)

man atrodo, dugnas neturėtų būti plokščias, o toks kaip čia http://4.bp.blogspot...A220002 (2).JPG
Atsakyti
Bandau kitaip 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Luggne, daugumoj fotikų būna macro režimas. Įsijunkit ir bus geresnė kokybė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutule: 06 vasario 2012 - 20:27
QUOTE(rutule @ 2012 02 06, 21:27)
Luggne, daugumoj fotikų būna macro režimas. Įsijunkit ir bus geresnė kokybė.

Nu, žinokit, neįsivaizduoju kur jo ieškoti doh.gif Bandžiau, rodos, keliais būdais, bet į blizgius paviršius labai atsišviečia. Na, bandau ieškoti dar.
Papildyta:

Nea, pas mane tokio nėra verysad.gif Randu tik white balance - auto, daylight, tungsten, fluoroscent. Bet šiais būdais jau išbandžiau.

Nejaugi nesimato, kad originalūs? Juk visos foto darytos šituo pačiu fotiku, o dėl kitų kvepalų klausimųtai nekilo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luggne: 06 vasario 2012 - 20:39
QUOTE(Luggne @ 2012 02 06, 18:38)
Nu, žinokit, neįsivaizduoju kur jo ieškoti  doh.gif  Bandžiau, rodos, keliais būdais, bet į blizgius paviršius labai atsišviečia. Na, bandau ieškoti dar.
Papildyta:

Kokybiskesnes nuotraukos turetu gautis dienos sviesoje, pabandykit diena lauke pafotografuoti. tada ir blykste neisijungs, tai niekas ir neatsispindes, kur nereikia...
Atsakyti
QUOTE(lait @ 2012 02 06, 21:47)
Kokybiskesnes nuotraukos turetu gautis dienos sviesoje, pabandykit diena lauke pafotografuoti. tada ir blykste neisijungs, tai niekas ir neatsispindes, kur nereikia...

Be jokios abejonės, nufotografuosiu rytoj ir dienos šviesoje. Visgi žinovės, manau, ir tokiose foto mato kaip kas smile.gif
O man ši situacija nėra maloni, todėl norisi greičiau išsiaiškinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2012 02 06, 18:53)
Be jokios abejonės, nufotografuosiu rytoj ir dienos šviesoje. Visgi žinovės, manau, ir tokiose foto mato kaip kas  smile.gif 
O man ši situacija nėra maloni, todėl norisi greičiau išsiaiškinti  4u.gif

Macro funkcija atrodo taip ir ji tikrai manau būna bet kuriame fotoaparate
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 02 06, 20:54)
Macro funkcija atrodo taip ir ji tikrai manau būna bet kuriame fotoaparate
user posted image

paziurejau, pas mane nera doh.gif tokios
Atsakyti