sveiki,o as noreciau patarimo del siu,ruosiuos pirkti bet noreciau jusu patarimo,gal ais is dezutes pazint ar orginalas
QUOTE(fruttys @ 2012 03 21, 16:37)
Sveikos merginos, gal gaite padeti
Noriu pirkti Guerlain Shalimar EDP, anot pardavejos, tai testeris, 75 ml. Stai jos kvepalu foto:
dugnas (labiausiai krenta i aki)
Ar tai originalas? kazkaip kyla abejoniu, padekit
Noriu pirkti Guerlain Shalimar EDP, anot pardavejos, tai testeris, 75 ml. Stai jos kvepalu foto:
dugnas (labiausiai krenta i aki)
Ar tai originalas? kazkaip kyla abejoniu, padekit
Mano turimų 75 ml EDT dugnas lygiai toks kaip pardavėjos, ir šiaudelis toje pačioje pusėje. Manau, originalas.
Papildyta:
QUOTE(raskejan @ 2012 03 22, 11:50)
sveiki,o as noreciau patarimo del siu,ruosiuos pirkti bet noreciau jusu patarimo,gal ais is dezutes pazint ar orginalas
Na, iš užklijuotos dėžutės tikrai niekas nepasakys.
Merginos,o kur patikrinti ta kvepalu serijos numeri?Googlinau, bet nelabai rada info apie tai
QUOTE(-Braskeele @ 2012 03 22, 18:14)
Merginos,o kur patikrinti ta kvepalu serijos numeri?Googlinau, bet nelabai rada info apie tai
As tikrinu cia bet cia ne visi brandai yra
QUOTE(mimi88 @ 2012 03 21, 21:49)
kur buvo imesta dvi nuorodos dg light blue su vienodom dugno foto, tiksliau ta pacia - tai issiaiskinau kad viena ju buvo nuotrauka pasiskolinus svelniai tariant o kita, ta kurios dugno foto ten buvo man atsiunte dugno foto daugiau nes as jai parasiau zinute su nuoroda i vogta foto. tai kaip suprantu ta kurios foto tikros pardavinejo originala. nzn ar aiskiai cia parasiau ar dar labiau supainiojau
Supratau, atrodo, tik idomu kodel nusprendete kad sios dugno foto http://www.manodrabu...-light-kvepalai yra originaliu kvepalu, nes tiek daug diskusiju del ju kilo. ar paskui kitaip issiaiskinote?, nes ir mano foto skiriasi, nuo siu nuorodoje esanciu.
QUOTE(jolipa @ 2012 03 23, 10:20)
Supratau, atrodo, tik idomu kodel nusprendete kad sios dugno foto http://www.manodrabu...-light-kvepalai yra originaliu kvepalu, nes tiek daug diskusiju del ju kilo. ar paskui kitaip issiaiskinote?, nes ir mano foto skiriasi, nuo siu nuorodoje esanciu.
Is kvapo, nes pirkau sesei, kvapas identiskas mano testeriui, buteliukas kokybiskas, grazus, zodziu viskas kaip turi but
Klausykit,o CHANEL CHANCE EAU DE TENDRE gali buti su plastamsiniu kamsteliu? Keistokai man atrodo, nes as turejus su stikliniu berods,o cia tokios baltos nelabai skaidrios plastmases Pagal koda tikrinau, tai meta, kad pagaminti ar tai supakuoti kovo menesi
Visur matau neskaidrią plastmasę https://www.google.l...t...280&bih=681
QUOTE(-Braskeele @ 2012 03 23, 19:52)
Klausykit,o CHANEL CHANCE EAU DE TENDRE gali buti su plastamsiniu kamsteliu? Keistokai man atrodo, nes as turejus su stikliniu berods,o cia tokios baltos nelabai skaidrios plastmases Pagal koda tikrinau, tai meta, kad pagaminti ar tai supakuoti kovo menesi
Tendre, kiek teko matyt ir turet, eina su neskaidriu plastmasiniu kamsteliu
QUOTE(-Braskeele @ 2012 03 23, 18:52)
mano turimu originaliu su plasmasiniu neskaidriu
Pirmąkart susidūriau su Poison'ais 100-ukais. Buteliukų skirtumus turbūt būtų galima pateisinti skirtingais leidimais
Pirmasis pagamintas January 2010
Antrasis pagamintas January 2012
Įdomu būtų sulaukti jūsų pastabų
Pirmasis pagamintas January 2010
Antrasis pagamintas January 2012
Įdomu būtų sulaukti jūsų pastabų