o dar klausimas - ar ant mugler angel buna kazkoki skaiciai ar kodai? drauge pirko airijoje tikrai originalius 15ml ant ju nebuvo - kazin ant visu angelu cia?
pvz is tokio rinkinio:
O maniskiu sriftas toks;
Manau, abieju rusiu kvepalai-originalus, jei visi kiti pozymiai atitinka originala
Manau, abieju rusiu kvepalai-originalus, jei visi kiti pozymiai atitinka originala
Labai aciu visoms atsakiusioms merginoms,jau nusipirkau siuos kvepalus Nors ilgai del ju dvejojau,nes siu esu turejus ne viena buteliuka,tai sriftas mano turetu visad budavo toks kaip Roxetė idejus foto,tai vien del to ir suabejojau,nors e.parduotuve kurioj pirkau itraukta i patikimu parduotuviu sarasa.Neesu as kvepalu eksperte,bet atrodo originalas,nors sis EDP tikrai ne ilgiau laiko nei mano tureti EDT
QUOTE(Dannge @ 2012 03 20, 20:02)
Neesu as kvepalu eksperte,bet atrodo originalas,nors sis EDP tikrai ne ilgiau laiko nei mano tureti EDT
Pritariu. Nepastebejau jokio skirtumo tarp EDT ir EDP koncentracijos. Mano nosiai ir kvapas vienodas, ir vienodai ilgai išsilaiko.
QUOTE(andorinha @ 2012 03 21, 12:21)
Spalva net ne tokia, purkstukas kazkoks ne toks, o beje, jei pardaveja pati sako, jog falsifikatas, taigi negims is fufelio originalas
QUOTE(ausrele @ 2012 03 20, 11:26)
Turiu 100 ml. ir tikrai 100 proc. originalus, pirkti pries 3 metus. ant dugno kiek matosi, tai atrodo viskas tas pats tik tiek kad pats dugnas ne toks grubus ir is krastu neiseinantis
Papildyta:
QUOTE(jolipa @ 2012 03 21, 13:39)
Turiu 100 ml. ir tikrai 100 proc. originalus, pirkti pries 3 metus. ant dugno kiek matosi, tai atrodo viskas tas pats tik tiek kad pats dugnas ne toks grubus ir is krastu neiseinantis
Mano dugno foto
Ačiū visoms atsakiusioms Kaip gerai, kad yra tokia tema Taip klausta dėl anksčiau minėtos narės iš MD parduodamų kvepalų
siaubas
QUOTE(juli_ma_ni @ 2012 03 20, 14:31)
ilgai ieskoti nereikejo, kad itarimai pasitvirtintu, arba viena pasiskolino arba ir taip aisku.
http://www.manodrabu...-kvepalai-100ml
http://www.manodrabu...-light-kvepalai
http://www.manodrabu...-kvepalai-100ml
http://www.manodrabu...-light-kvepalai
siaubas
QUOTE(ausrele @ 2012 03 21, 13:19)
Ačiū visoms atsakiusioms Kaip gerai, kad yra tokia tema Taip klausta dėl anksčiau minėtos narės iš MD parduodamų kvepalų
siaubas
siaubas
vakar ta kurios likutis man atsiunte daugiau dugno fotkiu ir parase imdijai kodel jos nuotrauka pavoge - siandien nei nuotraukos pas imdija nei komentaro
QUOTE(mimi88 @ 2012 03 21, 15:43)
vakar ta kurios likutis man atsiunte daugiau dugno fotkiu ir parase imdijai kodel jos nuotrauka pavoge - siandien nei nuotraukos pas imdija nei komentaro
Tai dabar nesuprantu Dugno foto skolinta ideta originaliu kvepaliuku? o patys parduodami kvepalai neoriginalus?
Ar nei vieni nei kiti neoriginalus?
Sveikos merginos, gal gaite padeti
Noriu pirkti Guerlain Shalimar EDP, anot pardavejos, tai testeris, 75 ml. Stai jos kvepalu foto:
dugnas (labiausiai krenta i aki)
Ar tai originalas? kazkaip kyla abejoniu, padekit
palyginimui dedu savo turimo buteliuko dugno foto (taip pat Shalimar tik EDT ir 50 ml):
dar idomu, kad siaudelis pas ja desinej pusej (pas mane kairej) bet foto jis kazkodel ten pat kaip ir mano (tuomet gaunasi, kad uzrasas ant dugno atvirkscias?)
Noriu pirkti Guerlain Shalimar EDP, anot pardavejos, tai testeris, 75 ml. Stai jos kvepalu foto:
dugnas (labiausiai krenta i aki)
Ar tai originalas? kazkaip kyla abejoniu, padekit
palyginimui dedu savo turimo buteliuko dugno foto (taip pat Shalimar tik EDT ir 50 ml):
dar idomu, kad siaudelis pas ja desinej pusej (pas mane kairej) bet foto jis kazkodel ten pat kaip ir mano (tuomet gaunasi, kad uzrasas ant dugno atvirkscias?)
QUOTE(mimi88 @ 2012 03 21, 12:43)
QUOTE(jolipa @ 2012 03 21, 13:05)
Tai dabar nesuprantu Dugno foto skolinta ideta originaliu kvepaliuku? o patys parduodami kvepalai neoriginalus?
Parduodami neoriginalūs. Dugno foto originalių, bet "skolinta" iš kitos narės.
QUOTE(jolipa @ 2012 03 21, 14:05)
kur buvo imesta dvi nuorodos dg light blue su vienodom dugno foto, tiksliau ta pacia - tai issiaiskinau kad viena ju buvo nuotrauka pasiskolinus svelniai tariant o kita, ta kurios dugno foto ten buvo man atsiunte dugno foto daugiau nes as jai parasiau zinute su nuoroda i vogta foto. tai kaip suprantu ta kurios foto tikros pardavinejo originala. nzn ar aiskiai cia parasiau ar dar labiau supainiojau