Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

o dar klausimas - ar ant mugler angel buna kazkoki skaiciai ar kodai? drauge pirko airijoje tikrai originalius 15ml ant ju nebuvo - kazin ant visu angelu cia?
pvz is tokio rinkinio:
user posted image
user posted image
Atsakyti
O maniskiu sriftas toks;
user posted image

Manau, abieju rusiu kvepalai-originalus, jei visi kiti pozymiai atitinka originala  4u.gif

Labai aciu visoms atsakiusioms merginoms,jau nusipirkau siuos kvepalus smile.gif Nors ilgai del ju dvejojau,nes siu esu turejus ne viena buteliuka,tai sriftas mano turetu visad budavo toks kaip Roxetė idejus foto,tai vien del to ir suabejojau,nors e.parduotuve kurioj pirkau itraukta i patikimu parduotuviu sarasa.Neesu as kvepalu eksperte,bet atrodo originalas,nors sis EDP tikrai ne ilgiau laiko nei mano tureti EDT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dannge @ 2012 03 20, 20:02)
Neesu as kvepalu eksperte,bet atrodo originalas,nors sis EDP tikrai ne ilgiau laiko nei mano tureti EDT  smile.gif

drinks_cheers.gif Pritariu. Nepastebejau jokio skirtumo tarp EDT ir EDP koncentracijos. Mano nosiai ir kvapas vienodas, ir vienodai ilgai išsilaiko.
Atsakyti
reikia Jusu nuomones 4u.gif

user posted image

beje, pardaveja pati nurode, kad itaria falsifikata...
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 03 21, 12:21)
reikia Jusu nuomones  4u.gif

user posted image

beje, pardaveja pati nurode, kad itaria falsifikata...

Spalva net ne tokia, purkstukas kazkoks ne toks, o beje, jei pardaveja pati sako, jog falsifikatas, taigi negims is fufelio originalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2012 03 20, 11:26)
help.gif originalūs?   help.gif

user posted image

user posted image

Turiu 100 ml. ir tikrai 100 proc. originalus, pirkti pries 3 metus. ant dugno kiek matosi, tai atrodo viskas tas pats ax.gif tik tiek kad pats dugnas ne toks grubus ir is krastu neiseinantis ax.gif

Papildyta:
QUOTE(jolipa @ 2012 03 21, 13:39)
Turiu 100 ml. ir tikrai 100 proc. originalus, pirkti pries 3 metus. ant dugno kiek matosi, tai atrodo viskas tas pats  ax.gif tik tiek kad pats dugnas ne toks grubus ir is krastu neiseinantis  ax.gif

Mano dugno foto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 21 kovo 2012 - 12:57
Ačiū visoms atsakiusioms aciuks.gif aciuks.gif Kaip gerai, kad yra tokia tema thumbup.gif Taip klausta dėl anksčiau minėtos narės iš MD parduodamų kvepalų drinks_cheers.gif

QUOTE(juli_ma_ni @ 2012 03 20, 14:31)
ilgai ieskoti nereikejo, kad itarimai pasitvirtintu, arba viena pasiskolino arba ir taip aisku.
http://www.manodrabu...-kvepalai-100ml
http://www.manodrabu...-light-kvepalai

siaubas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2012 03 21, 13:19)
Ačiū visoms atsakiusioms  aciuks.gif  aciuks.gif  Kaip gerai, kad yra tokia tema thumbup.gif  Taip klausta dėl anksčiau minėtos narės iš MD parduodamų kvepalų  drinks_cheers.gif
siaubas  doh.gif  doh.gif  doh.gif

vakar ta kurios likutis man atsiunte daugiau dugno fotkiu ir parase imdijai kodel jos nuotrauka pavoge - siandien nei nuotraukos pas imdija nei komentaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 03 21, 15:43)
vakar ta kurios likutis man atsiunte daugiau dugno fotkiu ir parase imdijai kodel jos nuotrauka pavoge - siandien nei nuotraukos pas imdija nei komentaro biggrin.gif

Tai dabar nesuprantu g.gif Dugno foto skolinta ideta originaliu kvepaliuku? o patys parduodami kvepalai neoriginalus?
Ar nei vieni nei kiti neoriginalus? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 21 kovo 2012 - 15:11
Sveikos merginos, gal gaite padeti blush2.gif
Noriu pirkti Guerlain Shalimar EDP, anot pardavejos, tai testeris, 75 ml. Stai jos kvepalu foto:

user posted image

dugnas (labiausiai krenta i aki)

user posted image
Ar tai originalas? kazkaip kyla abejoniu, padekit ax.gif

palyginimui dedu savo turimo buteliuko dugno foto (taip pat Shalimar tik EDT ir 50 ml):

user posted image

dar idomu, kad siaudelis pas ja desinej pusej (pas mane kairej) bet foto jis kazkodel ten pat kaip ir mano (tuomet gaunasi, kad uzrasas ant dugno atvirkscias?)
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 03 21, 12:43)

blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(jolipa @ 2012 03 21, 13:05)
Tai dabar nesuprantu  g.gif Dugno foto skolinta ideta originaliu kvepaliuku? o patys parduodami kvepalai neoriginalus?
Ar nei vieni nei kiti neoriginalus?  biggrin.gif

Parduodami neoriginalūs. Dugno foto originalių, bet "skolinta" iš kitos narės.
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2012 03 21, 14:05)
Tai dabar nesuprantu  g.gif Dugno foto skolinta ideta originaliu kvepaliuku? o patys parduodami kvepalai neoriginalus?
Ar nei vieni nei kiti neoriginalus?  biggrin.gif

kur buvo imesta dvi nuorodos dg light blue su vienodom dugno foto, tiksliau ta pacia - tai issiaiskinau kad viena ju buvo nuotrauka pasiskolinus svelniai tariant o kita, ta kurios dugno foto ten buvo man atsiunte dugno foto daugiau nes as jai parasiau zinute su nuoroda i vogta foto. tai kaip suprantu ta kurios foto tikros pardavinejo originala. nzn ar aiskiai cia parasiau ar dar labiau supainiojau 4u.gif
Atsakyti