Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(*kineziuke* @ 2012 02 06, 12:36)
Gaila, kad neatradau sito puslapelio siek tiek anksciau  doh.gif

Issiduriau ir as..

Na, zinokit, sie veikejai ir man nei nemirksedami tvirtina, kad prekiauja originalais, atseit galintys irodyti, kad taip ir yra, bet to nesulaukiu gun_bandana.gif

Tam puslapy turbut reiketu perspeti zmones help.gif Nes yra dalyvaujanciu aukcijonuose ir tikinciu, kad perka originala doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 06 vasario 2012 - 10:53
QUOTE(Marokiete @ 2012 02 06, 11:53)
Na, zinokit, sie veikejai ir man nei nemirksedami tvirtina, kad prekiauja originalais, atseit galintys irodyti, kad taip ir yra, bet to nesulaukiu  gun_bandana.gif

Ir svarbiausia kad kvepalu ir dezutes nematai tol,kol nenuperki.. o grazinti jau negali schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*kineziuke* @ 2012 02 06, 13:10)
Ir svarbiausia kad kvepalu ir dezutes nematai tol,kol nenuperki.. o grazinti jau negali  schmoll.gif

Gerai, kad jus atpazinote, kad fuflo, ir kad netylejote - issakete tai forume.. Bet tam Fcb jie ir toliau pudrina. Is tikro sunku atskirti geros kokybes padirbini ir originala.
Atsakyti
bash.gif Sitie parsai dar ir ant triju raidziu pasiunte
Atsakyti
QUOTE(Marokiete @ 2012 02 06, 14:43)
bash.gif Sitie parsai dar ir ant triju raidziu pasiunte

Tave?!
Atsakyti
Parasiau as skunda i klastotes.lt apie juos, gal prisijungsit? Ar gal dar kur parasyt galima?
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2012 02 06, 15:44)

Taip.. Parasiau, kad neapgaudinetu zmoniu, gavau lavina keiksmazodziu. Geda ir geltonomis raidemis pacituot
Zemas lygis, parazitu. gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokiete @ 2012 02 06, 15:00)
Taip.. Parasiau, kad neapgaudinetu zmoniu, gavau lavina keiksmazodziu. Geda ir geltonomis raidemis pacituot
Zemas lygis, parazitu. gun_rifle.gif

man isvis toks jausmas kad ten ne suauge zmones darbuojasi.. o nesubrende vaikai.. schmoll.gif
Atsakyti
Dar nesakytu, kad 100proc originalius parduoda, tai mat juos galas, buvo ir bus tokiu, neisnaikinsi. Bet patys zino, kad fuflo, ir vistiek garantuoja, ir neturedami ka pasakyt, tik apdrebia graziais zodeliais.. Dievazi, pikta pasidare.

Kazkoks nebrendyla vyrukas unsure.gif Ojoj pasiulymu sulaukiau devil.gif gun_rifle.gif

LumiLumi, parasiau ir as drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 06 vasario 2012 - 14:17
Mergytes,padejot kazkada,padesit gal ir dabar.ar cia originalas ?as apie gucci
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dominykaa @ 2012 02 05, 11:39)
Sveikos, nusiziurejau kvepaliukus, bet neturiu tiek patirties, kad atskirti ar originalas. Gal padesit?
Lanvin Eclat 30 ml, sako pirkti rygoje.

Nera cia ko nerimauti, normalus kvepalai, o kad pirkti Rygoje, tai nieko nesako, nes yra normaliu parduotuviu Rygoje kaip ir turgu, kioskeliu ir gatves prekeiviu biggrin.gif

QUOTE(setute @ 2012 02 05, 11:55)
dEKUI PANELES,praeitoje temeleje klausete ar uzrasas tiesus,taip jis tiesus.

Puflo vienareiksmiskai, toli iki panasumo su originalu 4u.gif

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 05, 13:26)
Parnešu klausimą į naują temą, bet iš to, kad niekas nekomentuoja - suprantu, kad niekas ir nežino kaip juos atskirti ar ne  unsure.gif

Grazus, tvarkingas, dailutis buteliukas, nors koduku nesimato, tikiu, kad originalas. O realiai yra kazkoks kodas ar niekur nera? Buna stikle, ant kakliuko ir dar velnias gyvas kur tie kodukai uzslepti. ax.gif Siaip neteko tokiu matyt, anei uostyt, o idomu visai butu susipazinti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ritutsi @ 2012 02 05, 21:56)
Labas vakaras merginos  4u.gif
Reik pagalbos jusu, ar sis testeriukas originalus? Lyg mano akiai viskas ok, bet ka jus manote , aciukas  4u.gif  4u.gif

Manau, teip. ax.gif

QUOTE(Zuze @ 2012 02 06, 10:01)
Laba ,reik pagalbos  ax.gif
Ka manot apie situos?

user posted image

Man tai sie itartini, ir labai. Nepatinka g.gif itariu bus puflo. O kiekis koks? ar tik ne 80ml?
Papildyta:
Gera info, tai keliu i nauja tema 4u.gif
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2012 02 04, 23:02)
nemačiau jokių įmaučių jei apie euphoria ,  susimaišiau tada su visai kitais kvepalais .

ir tokių Bright Crystal nesu mačiusi  schmoll.gif

QUOTE(žvaigždžiukė @ 2012 02 04, 23:10)
Oliuk , būna ir su įmautėm kvepalų , ne kartą esu mačius wink.gif  bet būtent Euphoria ir Versace Crystal Noir esu 100 % įsitikinus ,kad su įmautėm nebūna bent jau UK parduotuvėse ir Duty Free tikrai tokių nėra .

Kiek pamenu  buvo sakyta ,kad Euphoria su įmaute būtent iš UK duty free gauti  4u.gif Versace istorijos nežinau smile.gif

drinks_cheers.gif Butent ir man neteko matyti su tokiom imautem minetu kvepalu, o ir daugelio kitu brangiu brendu gaminiu. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 06 vasario 2012 - 17:06
QUOTE(Zuze @ 2012 02 06, 10:01)
Laba ,reik pagalbos  ax.gif
Ka manot apie situos?
user posted image

Tai ar cia ne Luggne's is sm isparduotuves, fonas tas pats, salia Gabbanos ir Ninos g.gif
Atsakyti