QUOTE(Dominykaa @ 2012 02 05, 11:39)
Sveikos, nusiziurejau kvepaliukus, bet neturiu tiek patirties, kad atskirti ar originalas. Gal padesit?
Lanvin Eclat 30 ml, sako pirkti rygoje.
Nera cia ko nerimauti, normalus kvepalai, o kad pirkti Rygoje, tai nieko nesako, nes yra normaliu parduotuviu Rygoje kaip ir turgu, kioskeliu ir gatves prekeiviu
QUOTE(setute @ 2012 02 05, 11:55)
dEKUI PANELES,praeitoje temeleje klausete ar uzrasas tiesus,taip jis tiesus.
Puflo vienareiksmiskai, toli iki panasumo su originalu
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 05, 13:26)
Parnešu klausimą į naują temą, bet iš to, kad niekas nekomentuoja - suprantu, kad niekas ir nežino kaip juos atskirti ar ne
Grazus, tvarkingas, dailutis buteliukas, nors koduku nesimato, tikiu, kad originalas. O realiai yra kazkoks kodas ar niekur nera? Buna stikle, ant kakliuko ir dar velnias gyvas kur tie kodukai uzslepti.
Siaip neteko tokiu matyt, anei uostyt, o idomu visai butu susipazinti
Papildyta:
QUOTE(ritutsi @ 2012 02 05, 21:56)
Labas vakaras merginos
Reik pagalbos jusu, ar sis testeriukas originalus? Lyg mano akiai viskas ok, bet ka jus manote , aciukas
Manau, teip.
QUOTE(Zuze @ 2012 02 06, 10:01)
Laba ,reik pagalbos
Ka manot apie situos?
Man tai sie itartini, ir labai. Nepatinka
itariu bus puflo. O kiekis koks? ar tik ne 80ml?
Papildyta:
Gera info, tai keliu i nauja tema
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2012 02 04, 23:02)
nemačiau jokių įmaučių jei apie euphoria , susimaišiau tada su visai kitais kvepalais .
ir tokių Bright Crystal nesu mačiusi
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2012 02 04, 23:10)
Oliuk , būna ir su įmautėm kvepalų , ne kartą esu mačius
bet būtent Euphoria ir Versace Crystal Noir esu 100 % įsitikinus ,kad su įmautėm nebūna bent jau UK parduotuvėse ir Duty Free tikrai tokių nėra .
Kiek pamenu buvo sakyta ,kad Euphoria su įmaute būtent iš UK duty free gauti
Versace istorijos nežinau
Butent ir man neteko matyti su tokiom imautem minetu kvepalu, o ir daugelio kitu brangiu brendu gaminiu.