Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Roxetė @ 2012 03 05, 17:57)
Bet gi 50tukas tai ne testeris- arne?

Ne, čia ne testeris;
Bet tikrai teko parduotuvėje matyti testerius, ne parduotuvės padarytus iš parduodamų kvepalų, bet su originaliu užrašu ant buteliuko jog tai yra demonstracinis, ir nė vieno su lipduku be užrašo, be jokios informacijos (kaip kad mano įsigytas 100ml.)
O ir kvapas aštresnis 100 nei 50, bei skleidžiasi visai kitaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giorga: 05 kovo 2012 - 17:12
Pirmiausia susirupinkite ne lipdukais, o kvapu. Jus juk turite originala 50 ml, kuris nekelia abejoniu, palyginkite jo kvapa su tuo itartinu.
Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2012 03 05, 18:13)
Pirmiausia  susirupinkite ne lipdukais, o kvapu.  Jus juk  turite originala 50 ml, kuris nekelia abejoniu, palyginkite jo kvapa su tuo itartinu.

Viskuo reikia rūpintis blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(giorga @ 2012 03 05, 17:07)
Ne, čia ne testeris;
Bet tikrai teko parduotuvėje matyti testerius, ne parduotuvės padarytus iš parduodamų kvepalų, bet su originaliu užrašu ant buteliuko jog tai yra demonstracinis, ir nė vieno su lipduku be užrašo, be jokios informacijos (kaip kad mano įsigytas 100ml.)
O ir kvapas aštresnis 100 nei 50, bei skleidžiasi visai kitaip  g.gif

As turiu testeri butent toki kaip jusiskis ir ramiai sau miegu, nes esu tikra, kad originalas. Buna zmoniu, kuriems 30ml ir 50ml buteliuku turinys kvepia labiau nei 100ml ir tiek. Nors visi originalai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 03 04, 20:51)
gal kasnors šituos pakomentuos? smile.gif
http://www.manodrabu...57-lady-million

50ml gal kaip ir nekeltų itarimo.. o kaip tas purkštukas? turi būt toks išlindęs  g.gif  4u.gif

ar issiaikinot? as kiek lyginti meginau tai cia Fake.dezute blizgi,uzrasiukas lyg iskiles ne ispaustas ir tarpukai man nepatiko.tik tike kad as nesu ta,kuri nusimano,bet parasau kaip man atrodo biggrin.gif

http://howtospotfake...n-paco-rabanne/
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2012 03 06, 08:53)
ar issiaikinot? as kiek lyginti meginau tai cia Fake.dezute blizgi,uzrasiukas lyg iskiles ne ispaustas ir tarpukai man nepatiko.tik tike kad as nesu ta,kuri nusimano,bet parasau kaip man atrodo biggrin.gif

http://howtospotfake...n-paco-rabanne/

neišsiaiškinau nes nieks nepakomentavo sad.gif
bet šiandien eisiu i pasimatymą gal su tais kvepalais biggrin.gif akis į akį biggrin.gif
patarkit į ką atkreipt dėmesį? kur koduko ieškot? g.gif blush2.gif
kaip suprantu užrašai turi būt ne iškilę? ax.gif kas dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 03 06, 11:33)
bet šiandien eisiu i pasimatymą gal su tais kvepalais biggrin.gif akis į akį  biggrin.gif 
patarkit į ką atkreipt dėmesį? kur koduko ieškot?  g.gif  blush2.gif
kaip suprantu užrašai turi būt ne iškilę?  ax.gif  kas dar  biggrin.gif

Ant mano 30ml buteliuko kodukas isgraviruotas stikle, 5 skaiciuku kombinacija 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(egliuchiux @ 2012 03 06, 09:33)
bet šiandien eisiu i pasimatymą gal su tais kvepalais biggrin.gif akis į akį  biggrin.gif 

man idomu kodel nuotraukose neparodyta priekio,visada visi kvepalai yra fotkinami is priekio,kad matitusi purkstukas ir jo ta skilute ir tas uzrasas,o cia kaip paslepta,tai atkreipciau demesi i ta purkstuko skilute ir ta uzrasa su tuo islenkimu,nes kaip ir pasakiau kaskodel situos puses nera nuotraukose g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malaja357: 06 kovo 2012 - 10:08
QUOTE(Malaja357 @ 2012 03 06, 11:07)
4u.gif
Papildyta:
man idomu kodel nuotraukose neparodyta priekio,visada visi kvepalai yra fotkinami is priekio,kad matitusi purkstukas ir jo ta skilute ir tas uzrasas,o cia kaip paslepta,tai atkreipciau demesi i ta purkstuko skilute ir ta uzrasa su tuo islenkimu,nes kaip ir pasakiau kaskodel situos puses nera nuotraukose g.gif

buvo nufotografuota is priekio. buvo tik dvi foto.. bet kazkas musent paprase daugiau ir dabar nebeliko tos iš priekio o yra kitais kampais prifotkinta g.gif

na šiandien vakare gal pavyks susitikti g.gif ax.gif

tas kodukas stikle tai prie tos auksinės dalies arčiau ? ar arčiau dugno ar kur ? g.gif biggrin.gif kad nereiktų puse val ieškot lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 03 06, 08:33)

na man tai rodiklis be abejo ir kvapas, kiek teke uostyt fake ju kvapas slabnas, kitaip skleidziasi, net nemoku paaiskint bet skiriasi tikrai
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 03 05, 20:12)
As turiu testeri butent toki kaip jusiskis ir ramiai sau miegu, nes esu tikra, kad originalas. Buna zmoniu, kuriems 30ml ir 50ml buteliuku turinys kvepia labiau nei 100ml ir tiek. Nors visi originalai  biggrin.gif

aciu, db tikrai zinosiu kad originala turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdedu daugiau nuotraukų - ne pati pirkau, tai noriu būti užtikrinta, ar čia originalas?
Būčiau dėkinga už pastebėjimus 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti