Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(mimi88 @ 2012 03 03, 19:12)
ar tik nebus cia tie is džiazuuu ar kazk pan niko kur garantavo 100 proc. originalus.?man rodos ir telefonu temoj jau pasizymejo

taip džiazuuu biggrin.gif dave dziazo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nei viena nezinot ar nei viena nenorit atsakyti biggrin.gif g.gif mane neramina dugnas, kiek radau foto, tai vienuose dugnas tiesus, kitose isgaubtas g.gif g.gif todel ir nezinau kaip cia su sitais g.gif
user posted image
dar dugno foto g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2012 03 04, 20:46)
nei viena nezinot ar nei viena nenorit atsakyti  biggrin.gif 

Čia visada visos nori, bet, matyt, nei viena neturi. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kasnors šituos pakomentuos? smile.gif
http://www.manodrabu...57-lady-million

50ml gal kaip ir nekeltų itarimo.. o kaip tas purkštukas? turi būt toks išlindęs g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2012 03 04, 18:46)
nei viena nezinot ar nei viena nenorit atsakyti  biggrin.gif  g.gif mane neramina dugnas, kiek radau foto, tai vienuose dugnas tiesus, kitose isgaubtas  g.gif  g.gif todel ir nezinau kaip cia su sitais  g.gif
user posted image
dar dugno foto  g.gif
user posted image

man tai dugnas labai nepatinka.. g.gif maniskis turejo jau ne vienus situs tai dugnas visada grazutelis sidabrinis su lygio tarsi reljefinem raidem. vnz su tokiu dugno lipduku (drisciau pasakyt klaikiai nekokybisku) as nepirkciau ir manau kad tai neoriginalas (bet kadangi nesu gyvai 200 ml ciupinejus...). idedu foto saviskiu:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 05 kovo 2012 - 13:21
QUOTE(mimi88 @ 2012 03 05, 14:19)
man tai dugnas labai nepatinka..

dekui 4u.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos. Lyg ir iš patikimo pardavėjo pirkau Dior Addict 100ml testerį. Įtarimą sukėlė lyg ir kitoks kvapas, nusitrynęs lipdukas buteliuko dugne, praleidžiantis purkštukas, ko pasekoje apsilaupęs auksinis užrašas ant kamštelio. Įkeliu kelias nuotraukas. Hellp!!!

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(giorga @ 2012 03 05, 16:02)
Prašau pagalbos. Lyg ir iš patikimo pardavėjo pirkau Dior Addict 100ml testerį. Įtarimą sukėlė lyg ir kitoks kvapas, nusitrynęs lipdukas buteliuko dugne, praleidžiantis purkštukas, ko pasekoje apsilaupęs auksinis užrašas ant kamštelio. Įkeliu kelias nuotraukas. Hellp!!!

kokia pradavėja? labai tamsiso foto 4u.gif nieko neižiūriu nei pirmoj nei antroj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 03 05, 16:05)
kokia pradavėja? labai tamsiso foto  4u.gif  nieko neižiūriu nei pirmoj nei antroj  unsure.gif

kvepalaivisiems.lt
Pirmoje nuotraukoje turėtų matytis apsilaupęs auksinis užrašas, o antroje realiai nieko ir neturi matytis ant lipduko, nes nieko ir nėra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giorga: 05 kovo 2012 - 15:09
QUOTE(giorga @ 2012 03 05, 15:02)

Raides turi tendencija nusitrinti, dugno lipdukas normalus. Man tai originalas atrodo, o kad leidzia, gal mechanizmas pagedes?
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 03 05, 17:07)
Raides turi tendencija nusitrinti, dugno lipdukas normalus. Man tai originalas atrodo, o kad leidzia, gal mechanizmas pagedes?

turiu tokį patį 50ml. ir ten ant dugno lipduko viskas labai gerai matosi, o čia matos, kad net nebuvo niekas rašyta, pradžioj galvojau gal todėl, kad testeris, bet pažiūrėjus kitus testerius, arba yra ;lipdukas su užrašu arba jo visi nėra g.gif

P.S. pridedu penkiasdešimtuko dugno foto user posted image
Atsakyti
QUOTE(giorga @ 2012 03 05, 16:52)
turiu tokį patį 50ml. ir ten ant dugno lipduko viskas labai gerai matosi, o čia matos, kad net nebuvo niekas rašyta, pradžioj galvojau gal todėl, kad testeris, bet pažiūrėjus kitus testerius, arba yra ;lipdukas su užrašu arba jo visi nėra  g.gif

P.S. pridedu penkiasdešimtuko dugno foto user posted image

Bet gi 50tukas tai ne testeris- arne?
Atsakyti