Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Ridma @ 2012 03 02, 13:05)
Na tai parase vel,kad tipo ji garantuota nes jie pirkti ebay doh.gif  biggrin.gif
Sakau,vot butent ten gal koks tik 30 proc jie originalai rolleyes.gif
Norejo zodziu kad iskeisciau savus originalius y jos turima gery doh.gif

Oi per Ebay tai isviso kvepalus nepirkciau,nes ten tiek makaroniku,paskui jeigu fuflo kol susigrazinsi ir t.t.,ziuriu lietuviams atrodo,kad jeigu is Londono tai cia vos ne aukso verti lotuliukas.gif As ten esu buvus daug kartu ir tikrai ten jeigu prki parduotuveje viskas ok ir kainos normalios,bet kas liecia tosvisokius mainai ir pardavimas-pirkimas,tai ten tiek visokiu padelku,kad oi oi,o visiems tas uzsienis kvepia kad tik ten viskas originalu ir gera bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2012 03 02, 14:28)
Oi per Ebay tai isviso kvepalus nepirkciau,nes ten tiek makaroniku,paskui jeigu fuflo kol susigrazinsi ir t.t.,ziuriu lietuviams atrodo,kad jeigu is Londono tai cia vos ne aukso verti lotuliukas.gif  As ten esu buvus daug kartu ir tikrai ten jeigu prki parduotuveje viskas ok ir kainos normalios,bet kas liecia tosvisokius mainai ir pardavimas-pirkimas,tai ten tiek visokiu padelku,kad oi oi,o visiems tas uzsienis kvepia kad tik ten viskas originalu ir gera bigsmile.gif

Taip taip...na zinot visokiu zmoniu yra-visokiu ir reikia rolleyes.gif
Na man vyras yra pirkes kvepalus laive gryzdamas is Londono...212 vip rinkinys buvo,,tai kaip ir tvarkoje viskas,kvepiu gerai ir ilgai wub.gif
Atsakyti
Atnesu kvepaliukus (testeris), reikia Jusu nuomones rolleyes.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 02 28, 13:21)
is foto sunku palyginti.gausiu gyvai patikrinsiu ir bus aisku.galesiu parasysiu cia jeigu kam idomu.

gavau ta 212 vip fufeli ir dar koki baisu.plastmases gabala!!!!jau taip prastai padarytas kad dieve dieve.toks jausmas kad net ne panasus i ta kur fotkese buvo ikelus.
Atsakyti
Lacoste, mano manymu, normalus 4u.gif
Atsakyti
o su sitais viskas gerai g.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lyneea @ 2012 03 02, 23:21)
Atnesu kvepaliukus (testeris), reikia Jusu nuomones rolleyes.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

Mano nuomone originalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 03 03, 11:42)
gavau ta 212 vip fufeli ir dar koki baisu.plastmases gabala!!!!jau taip prastai padarytas kad dieve dieve.toks jausmas kad net ne panasus i ta kur fotkese buvo ikelus.

ikeliau foto pakomentuokite prasau ka nors. bigsmile.gif nes pardaveja optimiste- vis dar teigia jog originalai.kamstuko vidus visas net issitraukia biggrin.gif o ir prie purkstuko viskas nusiima taip dar nemaciau patikrinau visus savo kvepalus visur net nepajudinsi:
foto: http://public.fotki....inivo/dovanoju/
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 03 03, 16:35)
ikeliau foto pakomentuokite prasau ka nors. bigsmile.gif  nes pardaveja optimiste- vis dar teigia jog originalai.kamstuko vidus visas net issitraukia biggrin.gif  o ir prie purkstuko viskas nusiima taip dar nemaciau patikrinau visus savo kvepalus visur net nepajudinsi:
foto: http://public.fotki....inivo/dovanoju/

Cia vadinasi kvepalai-kosntruktorius lotuliukas.gif
Kai neturi ka veikt,isardai ir vel surenki doh.gif
Pas manuosiu originalius yra kodas ant stiklo virsuje-03261
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2012 03 03, 17:43)
Cia vadinasi kvepalai-kosntruktorius lotuliukas.gif
Kai neturi ka veikt,isardai ir vel surenki doh.gif
Pas manuosiu originalius yra kodas  ant stiklo virsuje-03261

taip dar niekur nemaciau tokiu fokusu.pas mane kodo nera juk neorginalas biggrin.gif nors skelbime garantuoja 100% biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 03 03, 19:00)
taip dar niekur nemaciau tokiu fokusu.pas mane kodo nera juk neorginalas biggrin.gif nors skelbime garantuoja 100% biggrin.gif

is ko pirkot?koks nikas?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 03 03, 17:05)
is ko pirkot?koks nikas?

ar tik nebus cia tie is džiazuuu ar kazk pan niko kur garantavo 100 proc. originalus.?man rodos ir telefonu temoj jau pasizymejo
Atsakyti