Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(WWWitch @ 2012 02 29, 11:44)
Neturejau, bet buteliukai visai normaliai atodo, ir diskusija, kiek pamenu apie tokius buteliukus jau kaz kur buvo  g.gif

Tikrai kalbeta jau sia tema, o mineti kvepalai mano manymu yra tikrai 100% orginalus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 02 29, 11:40)
Aš ne žinovė, bet turėjau Cristalle 35 ml su storu šiaudu

O aš tebeturiu. Iki šiol ramiai miegaojau, o dabar jau mąstau, gal irgi fufliakas koks? A, eglegle? lotuliukas.gif

Jei ką - džoukas tos mano priekabės, šiaudas storas, kvepalai originalūs, pavasaris gražus ir išvis nėr čia ko sliekų kažkur ieškot tongue.gif
Atsakyti
Noriu patarimo del siu unsure.gif
http://www.manodrabu...lus-kvepaliukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ridma: 01 kovo 2012 - 17:45
QUOTE(Ridma @ 2012 03 01, 17:44)

o jau buteliuko kreivumas doh.gif ir užrašas koks...
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2012 03 01, 20:04)
o jau buteliuko kreivumas  doh.gif  ir užrašas koks...

Tas kreivumas is karto krito man y akis,,,bet sakau gal toks turi buti,nesu ju maciusi realiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ridma: 01 kovo 2012 - 19:54
jei ten tie skaiciai kodas tai radau senoj isparduotuvej kvepalu SM foto su tuo paciu kodu bet kvepalai lyg ne tie patys nes lipduko padetis kita o is skelbimas senas lb 2010 (neatidaro man kazkokdel forumo tik nuotrauka)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2012 02 21, 21:52)

Mano tokie, tai buteliuko dugnas idealiai taisyklingas, ant dugno šalia lipduko dar įspaustas skaičiukas 2, o jūsų nuorodoje jo nėra g.gif
Taip atrodo, kad ant dugno lipdukas ten labai nevykusiai priklijuotas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 01 kovo 2012 - 22:26
Mane tai juokina tokios pardavejos su savo ale originalais rolleyes.gif
Galvoja rast durnike kokia...iskarto man ytarimas kilo del ju,bet sakau nagi cia dar parodysiu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2012 03 01, 23:27)
Mane tai juokina tokios pardavejos su savo ale originalais rolleyes.gif
Galvoja rast durnike kokia...iskarto man ytarimas kilo del ju,bet sakau nagi cia dar parodysiu jums 4u.gif

Ir patikėkit, randa durnikių, ypač MD.

Vienus Chanel No. 5 100 lt už 100 ml pardavinėjo su prierašu: "Aš kvepalus vežu iš pačio Londono" lotuliukas.gif
Rojus tas Londonas. Kažin ar visi ten papuola? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutule: 02 kovo 2012 - 09:19
QUOTE(rutule @ 2012 03 02, 10:19)
Ir patikėkit, randa durnikių, ypač MD.

Vienus Chanel No. 5 100 lt už 100 ml pardavinėjo su prierašu: "Aš kvepalus vežu iš pačio Londono"  lotuliukas.gif
Rojus tas Londonas. Kažin ar visi ten papuola?  g.gif

Va va,,butent,,,tapaty ir dabar pasake,kai as jai parasiau,jog tai fuflas,sako negali but,drauge pirko internetu is UK ir t.t bla bla bla zodziu biggrin.gif
Laukiu dabar kokia vel istorija sukurps doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2012 03 01, 17:44)

NU man irgi butelaicio kreivumas,tai oi oi,nu tikrai toks ne turi buti schmoll.gif ,o del lipduko tai gamintojai taip kreivai neklijuoja tokiu kaip kampu pasukti,klijuoja visada tiesiai 4u.gif tokio nepirkciau manau fuflo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ridma @ 2012 03 02, 10:08)
Va va,,butent,,,tapaty ir dabar pasake,kai as jai parasiau,jog tai fuflas,sako negali but,drauge pirko internetu is UK ir t.t bla bla bla zodziu biggrin.gif
Laukiu dabar kokia vel istorija sukurps doh.gif

man dar taip juokingai atrodo,kad jeigu uzkimba kokia mergyke tai kvepalai jos atvezti is ten ir ten,o kai isaiskina kad fuflo nepirks tai iskarto nu cia taigi drauge parveze nezinau,nu taigi negali buti,originalas jug ir t.t. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malaja357: 02 kovo 2012 - 10:42
QUOTE(Malaja357 @ 2012 03 02, 11:45)
NU man irgi butelaicio kreivumas,tai oi oi,nu tikrai toks ne turi buti schmoll.gif ,o del lipduko tai gamintojai taip kreivai neklijuoja tokiu kaip kampu pasukti,klijuoja visada tiesiai 4u.gif  tokio nepirkciau manau fuflo smile.gif
Papildyta:
man dar taip juokingai atrodo,kad jeigu uzkimba kokia mergyke tai kvepalai jos atvezti is ten ir ten,o kai isaiskina kad fuflo nepirks tai iskarto nu cia taigi drauge parveze nezinau,nu taigi negali buti,originalas jug ir t.t. bigsmile.gif

Na tai parase vel,kad tipo ji garantuota nes jie pirkti ebay doh.gif biggrin.gif
Sakau,vot butent ten gal koks tik 30 proc jie originalai rolleyes.gif
Norejo zodziu kad iskeisciau savus originalius y jos turima gery doh.gif
Atsakyti