Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Malaja357 @ 2012 02 29, 10:23)
O tu velnias nu cia tai ziaurus Fufelis blink.gif Jus paziurekit i siaudelis,nu cia tikrai kad kokteilinis kad butu, is tokio kokteilius geria doh.gif  Fuflo biggrin.gif

O as nedrisciau taip teigti. man atrodo originalas. Siu siaudas buna storas, buteliukas dailutis, beje, koks kiekis? ir pati purkstuveli noretusi pamatyti. rolleyes.gif Siaip priekabiu siam butelaiciui neturiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2012 02 29, 08:03)
Jokių minčių? Nesu mačiusi neoriginalo, tai net nežinau pagal ką spręsti.  g.gif
Pakomentuokite, PLYYYZZZ 4u.gif

SEip reiketu daugiau nuotraukyciu,pacio buteliuko is dugno ir is priekio,nes taip sunku spresti ar tikri ar Fuflo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 02 29, 00:08)
help.gif reikia greitos jusu pagalbos:
user posted image
ka manote? 30ml turis kaip ir itarimu nekeliantis bet man idomu ar ant 30ml nebuna tu briunu gale, nezinau kaip issireikst nebriaunu bet tokios juosteles va kaip cia..ar as tiesiog neislibinu g.gif
user posted image

Normalus kvepalai, net nesupratau ko ten ieskot ir kokiu juosteliu reikia mastau.gif

QUOTE(theorema @ 2012 02 29, 08:03)
Jokių minčių? Nesu mačiusi neoriginalo, tai net nežinau pagal ką spręsti.  g.gif
Pakomentuokite, PLYYYZZZ 4u.gif

Geri kvepalai, tik but gerai pats purkstukas is priekio kad matytusi. Ir ar kodukas yra? Koks kiekis?
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 29, 10:24)
O as nedrisciau taip teigti. man atrodo originalas. Siu siaudas buna storas, buteliukas dailutis, beje, koks kiekis? ir pati purkstuveli noretusi pamatyti.  rolleyes.gif  Siaip priekabiu siam butelaiciui neturiu.  rolleyes.gif

NU bet intike paziurekit kiek yra buteliuku butent situ kvepalu,visu grazus siaudelis ir plonas arba ciut storesnis,vos pastebimas arba siek tiek,nu jau tikrai ne toks 4u.gif man tai labai itartinas,kiek ziurejau tikrai ne taip isriestas,nu man itartinas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malaja357: 29 vasario 2012 - 10:31
QUOTE(Malaja357 @ 2012 02 29, 10:28)
NU bet intike paziurekit kiek yra buteliuku butent situ kvepalu,visu grazus siaudelis ir toks plonas,vos pastebimas,nu jau tikrai ne toks 4u.gif  man tai labai itartinas,tikrai per storas g.gif

Cia turbut tas variantas, kai yra su storu ir su plonu siaudeliu. Kaip kazkada jau panasiu atveju yra diskutuota. Man tikrai atrodo, kad sis butelaitis yra originalus. Tiesiog seno leidimo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 29, 10:30)
Cia turbut tas variantas, kai yra su storu ir su plonu siaudeliu. Kaip kazkada jau panasiu atveju yra diskutuota.  Man tikrai atrodo, kad sis butelaitis yra originalus. Tiesiog seno leidimo.  smile.gif

pats buteliukas dailus,bet tas siaudas man vistiek juokingas blush2.gif gal ir yra tokiu senu leidimo,bet man keistoki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2012 02 29, 10:33)
pats buteliukas dailus,bet tas siaudas man vistiek juokingas blush2.gif gal ir yra tokiu senu leidimo,bet man keistoki g.gif

Tai, kad keistoki, nereiskia, kad neoriginalus mirksiukas.gif Kurgi, Jus, Chanel zinoves ploja.gif Ateikit, laukiame 4u.gif
Atsakyti
Aš ne žinovė, bet turėjau Cristalle 35 ml su storu šiaudu
Atsakyti
Neturejau, bet buteliukai visai normaliai atodo, ir diskusija, kiek pamenu apie tokius buteliukus jau kaz kur buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 02 29, 10:40)
Aš ne žinovė, bet turėjau Cristalle 35 ml su storu šiaudu

As itariu, kad sis buteliukas ir bus 35ml. Tokia nuojauta. g.gif

QUOTE(WWWitch @ 2012 02 29, 10:44)
Neturejau, bet buteliukai visai normaliai atodo, ir diskusija, kiek pamenu apie tokius buteliukus jau kaz kur buvo  g.gif

Tikrai buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2010 10 26, 17:04)
Bandau kelti didesnes smile.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
Na va, pagaliau pavyko  ax.gif  Laukiu komentarų  4u.gif

gal nesupyks kad atkasiau .. bet va ir apie šiuos buvo kalbėta.. irgi šiaudelis buvo įtartinas bet tai tiesiog seni kvepalai ir orginalūs rolleyes.gif

QUOTE(Roxetė @ 2012 02 29, 11:57)

Tikrai buvo  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif buvo buvo.. tik nebrandu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 02 29, 11:00)
gal nesupyks kad atkasiau .. bet va ir apie šiuos buvo kalbėta.. irgi šiaudelis buvo įtartinas bet tai tiesiog seni kvepalai ir orginalūs  rolleyes.gif
drinks_cheers.gif  buvo buvo..  tik nebrandu  biggrin.gif

bet cia siaudelis vistiek plonesnis uz ta kur dave nuotrauka g.gif Nu nebent cia kaip ir sakot labai seno leidimo ir intike jau tokiu nuotrauku nesugaudysi g.gif O tai gal dar nuotrauku idetu kaip sake Roxe kamstuko ir buteliuko dugno 4u.gif
Atsakyti