Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(egliuchiux @ 2012 02 28, 16:21)
taip taip  4u.gif  aš tik idėjau kad ir ne testeriai su tiesiais šiaudeliais nes evelina23 sakė neranda tokių  biggrin.gif

Saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2012 02 28, 17:00)
Versace neoriginalus-idejo daug nuotraukyciu kaip atrodo tiksliai buteliukas,o Armani Diamonds yra originalus,viskas gerai.
O del Evelina23 YSL ir Lancome buvo Fake ir nuo to nepabegsit,ka ir besaket,nes buvo ryskiu neatitikimu 4u.gif

Taip, drinks_cheers.gif
Evelina23 YSL ir Lancome buvo Fake

Armani - originalus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 28 vasario 2012 - 16:25
QUOTE(RimaJur @ 2012 02 28, 14:20)
Suintrigavot
user posted image

Versace drinks_cheers.gif tikrai neoriginalus, be to ir koduko nera jokio

QUOTE(RimaJur @ 2012 02 28, 15:14)
Na atiduodu dar vienus jūsų teismui
user posted image

O Armani tikrai labai dailus, viskas cia ok 4u.gif

Atsakyti
Na ačiū mergaitės, Armani iš tiesų yra originalūs, norėjau patikrinti jūsų įžvalgą 4u.gif ir jūs manęs tikrai nenuvylėt thumbup.gif nuo šiol visada kreipsiuosi į jus mirksiukas.gif
Atsakyti
Evelina23 ieskokite ne nuotrauku, o info kaip atskirti orginalu nuo fake, info tikrai daug drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lyneea @ 2012 02 28, 19:37)
Evelina23 ieskokite ne nuotrauku, o info kaip atskirti orginalu nuo fake, info tikrai daug drinks_cheers.gif

O be to butu dar geriau,jeigu ne pasakotumete kad mano originalus,mano originalus,o tiesiog paprastai ikeltumete nuotrauka ir parodytumete,nes vis remiates internetinem nuotraukom o vat cia taip,o vat cia taip... Internete irgi pilna fake nuotrauku kurios kiti vadina kaip uz originala,kaip sakant maziau kalbu,daugiau darbu,o del nuotrauku tai mes taip ju ir nesulaukeme,nes nares siule jums jas ideti,mes ivertintumeme,o taip gaunasi tik tuscios kalbos,apie pirkyma kaskur velnias zino kur... va litanija prirasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 02 28, 09:06)
nesijaudink..  irnesakyk.gif  aš irgi jų nepirkau kai gavau 4 foto..  man atrodė neorginalas  ax.gif
abi sutaupėm po 50lt  lotuliukas.gif

thumbup.gif ale vistik 100proc originalus lotuliukas.gif lotuliukas.gif (skelbime taip rase)
Papildyta:
QUOTE(linivo @ 2012 02 28, 10:20)
kuriam cia rusiskam psl galima palyginti tuos 212 vip.?

cia
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 02 28, 21:58)
thumbup.gif ale vistik 100proc originalus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (skelbime taip rase)
Papildyta:

cia

Super puslapis thumbup.gif
http://www.kupi-arom...stal-90-ml.html
vat ir cia parasyta apie versace brigh crystal,kad siaudelis visada eina tiesiai,nu gal nuo centro pasislinkes i sona vos pora mimimetru i sona,bet jokiu budu ne kaip nuotraukoje i viena puse suslinkes kur rode visiskai i sona,uzsirietes,per ilgas ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malaja357: 28 vasario 2012 - 22:57
help.gif reikia greitos jusu pagalbos:
user posted image
ka manote? 30ml turis kaip ir itarimu nekeliantis bet man idomu ar ant 30ml nebuna tu briunu gale, nezinau kaip issireikst nebriaunu bet tokios juosteles va kaip cia..ar as tiesiog neislibinu g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 29 vasario 2012 - 00:35
QUOTE(theorema @ 2012 02 28, 10:49)
Kažin, ar čia originalas? Kvapas, mano nuomone,  geras. g.gif
user posted image

Jokių minčių? Nesu mačiusi neoriginalo, tai net nežinau pagal ką spręsti. g.gif
Pakomentuokite, PLYYYZZZ 4u.gif
Atsakyti
Zinoves, sakykite prasom, ar cia originalas? user posted image

Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2012 02 29, 09:06)
Zinoves, sakykite prasom, ar cia originalas?  user posted image

O tu velnias nu cia tai ziaurus Fufelis blink.gif Jus paziurekit i siaudelis,nu cia tikrai kad kokteilinis kad butu, is tokio kokteilius geria doh.gif Fuflo biggrin.gif
Atsakyti