Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Evelina23 @ 2012 02 28, 13:55)
tai neverta demesio reiskias schmoll.gif

kas cia darosi su tais fuflais tema tao orginaliu kvepalu isparduotuve.gaudyt reikia tas mergeles!! biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Evelina23,2012 02 28, 13:55]
tai neverta demesio reiskias schmoll.gif
[/quote]

idedu ir jums.
ką jūs manot?

user posted image
user posted image
user posted image[/QUOTE]
Atsakyti
Chanel žinovės, padėkit smile.gif

Ar tokios banguotos sienelės - normalu? Nesu turėjus šių kvepalų.. Visa kita kaip ir gerai, yra skaičiukų kodas nugarėlėje.

user posted image

user posted image

Iš anksto dėkui už nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 02 28, 14:01)
idedu ir jums.
ką jūs manot?

sako kad čia testeris unsure.gif kad draugė pirko kaip testerį unsure.gif įdedu savo taj sunset foto .. tai man keistas tas ženkliukas ant kamštelio ir dugnas g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu va, mane dabar dar ir melage apšauks doh.gif lotuliukas.gif jei mergaitės padėsit išsiaiškinti, tikri kvepalai ar ne, tuomet ir draugę informuosiu, kas ir kaip ir jei netikri, tuomet nebepirk ten kvepalų. Laukiu pasisakymų
Atsakyti
QUOTE(RimaJur @ 2012 02 28, 13:24)
Nu va, mane dabar dar ir melage apšauks  doh.gif  lotuliukas.gif  jei mergaitės padėsit išsiaiškinti, tikri kvepalai ar ne, tuomet ir draugę informuosiu, kas ir kaip ir jei netikri, tuomet nebepirk ten kvepalų. Laukiu pasisakymų

na manau tikrai neoriginalus, aplink purkstuka apsilupe, nors ten geleziukas turi buti, kurio ir noredama neaplupinesi ir neaptrynsi,apacia netvarkinga, na nezinau, pas mane kazkaip tvarkingesnis butelaitis, nors pas mane testeris....
Atsakyti
QUOTE(RimaJur @ 2012 02 28, 14:24)
ir jei netikri, tuomet nebepirk ten kvepalų. Laukiu pasisakymų

o kur ji juos perka?
Atsakyti
QUOTE(Evelina23 @ 2012 02 28, 13:34)
na manau tikrai neoriginalus, aplink purkstuka apsilupe, nors ten geleziukas turi buti, kurio ir noredama neaplupinesi ir neaptrynsi,apacia netvarkinga, na nezinau, pas mane kazkaip tvarkingesnis butelaitis, nors pas mane testeris....

Na draugė jį rankinuke nešiojos, gal dėl to buteliuko išvaizda tokia g.gif kaip gerai yra toks forumas, niekad apie jį nežinojau, o mes dar abi galvojom originalūs kvepalai ar ne g.gif dabar visada čia kreipsiuos prieš pirkdama. Nors bent jau mano vyras perka iš Lancome, tai tikrai žinau, kad originalūs, nes vyro sesė ten kažkaip prieina. Na laukiu dar nuomonių, kas ir kaip
Papildyta:
QUOTE(*kineziuke* @ 2012 02 28, 13:39)
o kur ji juos perka?

Net nežinau, pas kažkokią pažįstamą, kuri kaip sako parsiveža iš užsienio testerius
Atsakyti
QUOTE(RimaJur @ 2012 02 28, 13:44)
Na draugė jį rankinuke nešiojos, gal dėl to buteliuko išvaizda tokia  g.gif kaip gerai yra toks forumas, niekad apie jį nežinojau, o mes dar abi galvojom originalūs kvepalai ar ne  g.gif  dabar visada čia kreipsiuos prieš pirkdama. Nors bent jau mano vyras perka iš Lancome, tai tikrai žinau, kad originalūs, nes vyro sesė ten kažkaip prieina. Na laukiu dar nuomonių, kas ir kaip
Papildyta:
Net nežinau, pas kažkokią pažįstamą, kuri kaip sako parsiveža iš užsienio testerius

na jei butu testeris, tai butu ant buteliuko uzrasyta kad testeris, kad ne testeris tai jau cia faktas, o del rankinuko nesiojimosi taip pat negali buti, nes kvepalai matosi praktiskai nenaudoti, beto as ir pati nesiojuosi, ten negali nesudauzyti, nes ten neapipurksta o tikra gelezis, kuri neapsidauzo, na manau aisku jau su tais kvepaliukais viskas:)galit perduot draugei ne kokias naujienas:DDD
Atsakyti
QUOTE(Evelina23 @ 2012 02 28, 13:50)
na jei butu testeris, tai butu ant buteliuko uzrasyta kad testeris, kad ne testeris tai jau cia faktas, o del rankinuko nesiojimosi taip pat negali buti, nes kvepalai matosi praktiskai nenaudoti, beto as ir pati nesiojuosi, ten negali nesudauzyti, nes ten neapipurksta o tikra gelezis, kuri neapsidauzo, na manau aisku jau su tais kvepaliukais viskas:)galit perduot draugei ne kokias naujienas:DDD

Na supratau 4u.gif tegul pati pardavinėja tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RimaJur @ 2012 02 28, 14:44)
Na draugė jį rankinuke nešiojos, gal dėl to buteliuko išvaizda tokia  g.gif

Buvo rašyta, kad draugė porą kartų pasipurškė, jai nepatiko, todėl ir parduoda. O tai kam ji tą buteliuką rankinuke tiek nešiojosi, kad net nutrynė. Kažkas čia nesiriša g.gif
Atsakyti
Suintrigavot mane, tai ką manote apie šiuos kvepalus?
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(julija88 @ 2012 02 28, 14:16)
Buvo rašyta, kad draugė porą kartų pasipurškė, jai nepatiko, todėl ir parduoda. O tai kam ji tą buteliuką rankinuke tiek nešiojosi, kad net nutrynė. Kažkas čia nesiriša  g.gif

Oj, už draugę aš neatsakinga. Aš pavyzdžiui irgi visada turiu rankinuke kvepalus, bet purškiuosi su jais labai retai.
Atsakyti