Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(WWWitch @ 2012 02 05, 15:06)
Fake sitas

Paliginimui kaip atrodo mano, originalus  4u.gif

user posted image

user posted image

DAr pas jus ant nugareles yra aprasymas ir t.t.,o cia net nera.
Kopija.
Atsakyti
QUOTE(setute @ 2012 02 05, 14:52)
DAr pas jus ant nugareles yra aprasymas ir t.t.,o cia net nera.
Kopija.

Aprasymai, nes pas mane testeris.
Turejau ir ne testeri - buvo be aprasymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2012 02 05, 13:36)
panašu, kad viskas su jais gerai, ryt dar patikrinsiu kaip jie atrodo  wink.gif  o nosis gal nepriima nes jai nelabai kvapas tinka  smile.gif einu pas tave į až  blush-anim-cl.gif2:

drinks_cheers.gif Gali būt ir taip dėl kvapo ... lauksiu rytojaus atsiliepimo mirksiukas.gif
skaičiau AŽ - viskas OK 4u.gif

QUOTE(Fuwari @ 2012 02 05, 13:40)
Šiaip visai nepažįstų šių konkrečių kvepalų, bet kažkodėl man atrodo, kad Clarins'ų nelabai kas ir padirbinėja. Nėra jie iš tų populiariųjų. Aišku, čia toli gražu ne taisyklė, - visko gali būt, bet, manau, kad originalūs. Juo labiau, kad buteliukas atrodo tvarkingas, gražus.

drinks_cheers.gif mano panaši nuomonė buvo, bet pasitikrinti norėjosi.
Ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
Turbūt fufliakas? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
tai ,kad ne turbūt o 100 %
vien šiaudelis koks ... originalių tiesut tiesutėlis kaip pagaliukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvaigždžiukė: 05 vasario 2012 - 21:29
http://www.zapachy-s...e3702e65dae.jpg
šiaudą palyginkit
Atsakyti

Apmove vis tik draugas, nors nevertas turbut tokio vardo zmogus, kuris taip apgavo vargsa studenta... cool.gif
Atsakyti
Bet dėl šiaudelio tiesumo tai nežn...mano mamos pirkti, tikrai originalūs kvepalai, amerikoj, o šiaudelis kreivas...ir internete kiek žiūriu tai retai kur tiesus būna g.gif
Papildyta:
Čia apie apskritai visus kvepalus, ne apie magnetism...dėl magnetism tai nieko nesakau, gali būti juk....bet keista...
Atsakyti
QUOTE(v1dm45 @ 2012 02 05, 21:32)
Bet dėl šiaudelio tiesumo tai nežn...mano mamos pirkti, tikrai originalūs kvepalai, amerikoj, o šiaudelis kreivas...ir internete kiek žiūriu tai retai kur tiesus būna  g.gif

Ne visiems gamintojams tas galioja,čia patirties daugiau reik,pvz originalūs storu šiaudu
user posted image
būna ir kreivu,bet tik ne Chanel.O internete pilna padirbinių,ypač manodrabužiai.lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v1dm45 @ 2012 02 05, 21:34)
Bet dėl šiaudelio tiesumo tai nežn...mano mamos pirkti, tikrai originalūs kvepalai, amerikoj, o šiaudelis kreivas...ir internete kiek žiūriu tai retai kur tiesus būna  g.gif
Papildyta:
Čia apie apskritai visus kvepalus, ne apie magnetism...dėl magnetism tai nieko nesakau, gali būti juk....bet keista...

Nu npykit, bet negaisiu vis tik laiko ryt 4u.gif
Sekms jums aiskinntis su "draugu"
Bejee fuflo po 50 lt kainuoju, idomu po kiek jums tiekejas juos pardave? doh.gif
Atsakyti
Man tik keistas vienas dalykas, nes jūsų logikoj yra spraga....jeigu žmonės padirbinėja gaminius, stengiasi kad jie atrodytų kuo idealiau...tai nejau dabar negali to šiaudelio nukirpt ar tiesaus įdėt? 4u.gif

Kažkaip nelogiška...

Dėl chanel no 5, dar pažiūrėjau nuotraukas internete, tai ten dugno storis tikrai panašus, nėra toks plonas kaip sakot g.gif

Nu įdomiai, įdomiai...
Papildyta:
Pvz čia chanel šiaudelio nepavadinčiau tiesiu. Nuotrauka iš interneto. Pilna tokių

user posted image

user posted image
Atsakyti
Paiginkite su savo dugnu, koks jis
user posted image
Ar vienodai isgaubtas?
Pas jus vienas apatinis kampas storesnis, ir visas dugnas daug storesnis nei originaliu 4u.gif
Atsakyti