Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(cavalli @ 2012 02 16, 20:45)
Kas ir kur vel juos parduoda? doh.gif
Jau buvo bandyta juos pardavinet kaip originalius, cia galit pasiskaityt tolimesnes diskusijas:
http://www.supermama...?...1727&st=336

Tai čia tas studentas, kur aukcioną darė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2012 02 16, 19:56)
Tai čia tas studentas, kur aukcioną darė  biggrin.gif

Nu,bet,blin,nejuokinga blink.gif žiūriu-tapetai matyti...Kaip ana legendinė sopkė iš manodrabužiai.lt
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 02 16, 20:55)
Ir dar pati buvau pakomentavus to studento prekes  lotuliukas.gif  As ir pamaniau is buteliuko nelygumo, kad fake, bet, galvoju, nu mazu tikri  bigsmile.gif  Oh well... bet jis juos toliau kaip tikra pardavineja.

O kur dabar juos stumdo? g.gif
Atsakyti
manodrabuziai.lt, skelbiu, dar visokiuose. As google norejau paziuret natas ir radau skelbima biggrin.gif http://new.skelbiu. lt/skelbimai/akcija-visu-kvepalu-kaina-100lt-13197717.html#adCommentsArea
''Gi is kvapo galima atskirt ar fuflekas ar originalas , bet kada galim susitikt ir
pasiziuresit smile.gif''
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@lsa: 16 vasario 2012 - 20:36
Naglumui nėr ribų doh.gif Ir tie jo verkšlenimai,kad jis nieko nežinojo,kad tai neoriginalai-pasakų pasaka devil.gif
Atsakyti
Reiktu nepatinget ir tikrai susitikt devil.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 02 16, 20:59)
Reiktu nepatinget ir tikrai susitikt  devil.gif

Surinkt chebrą ir duot ausų box.gif
Atsakyti
Bet kai pagalvoji, juk daugelis merginų siunčiasi, tai čia gali suveikti studento įtikinėjimo būdas...
O, šiaip, tiek skelbimuose, tiek MD galima pakomentuoti, tai reik apšviesti liaudį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luggne: 16 vasario 2012 - 21:14
Bet ten dar raso ir dziaugiasi merginos doh.gif MD tai istrint galima, skelbiu reik pakomentuot.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 02 16, 22:18)
Bet ten dar raso ir dziaugiasi merginos  doh.gif  MD tai istrint galima, skelbiu reik pakomentuot.

Jaučiu, savas ratas džiaugiasi.
Man MD vieną kartą vaikinas atsiuntė sąrašą kvepalų, aiškino, kad naikina savo verslą ir siūlė papigiai įsigyti "originalių" kvepalų. Prie to paties ir skelbiu adresą įmetė, kur kokie 7 komentarai buvo, kaip visi patenkinti.
Įtariu, tas pats studentas. Bet tą kartą nesigilinau visai - panašūs verslai nedomina aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2012 02 16, 23:14)
reik apšviesti liaudį.

Man tai iš esmės nusibodo kažkam kažką įrodinėti, nes dažniausiai pati lieki durniaus vietoj doh.gif taigi aš nusipirkau kvepaliuuuukus taip pigiai, o tu, durnele, moki daug ir mes turim juk tą patį Na maždaug iš tos serijos. Tai ir tegu perka pigiai, tegu duoda uždirbt visokiems studentams, jei pačios protelio neturi irnesakyk.gif
Atsakyti
o toks nekaltas berniukas atrodė. ot...
Atsakyti