Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

Mano Coromandel žodžių išdėstymas visiškai identiškas jūsiškiams.Tik mano kodas (yerenos dėžutėje 1401) kitoje vietoje atspaustas 2501,kiek labiau į dešinę,tiek to ir skirtumo,kitkas identiška g.gif Pas mane baltas apvadėlis palei kraštus yra.
Centre esantys užrašai išdėstyti tokiais tarpais,kaip Yerenos foto.
Mano kveliukai pirkti tiesiogiai Chanel butike GB kiek daugiau nei prieš metus.
Papildyta:
QUOTE(jolipa @ 2012 02 15, 11:36)
Na aisku man kilo itarimas del to lipduko ant bonkeles smile.gif toks neissamus  biggrin.gif ir kodas labai ilgas.na jisai sutampa su ant dezutes esanciu smile.gif pas mane ant lipduko: 50 ml. 1,7 FL.OZ. EAU DE PARFUM 07127205 MORRIS-PR ITALY Non disperdere dopo l'uso. Daugiau ant buteliuko nieko nera.

Na va,ir šitą klausimą išsiaiškinom per AŽ,tikrai viskas sutampa smile.gif ir ant buteliuko ,ir ant dėžutės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 15 vasario 2012 - 19:21
QUOTE(jolipa @ 2012 02 15, 12:36)
Na aisku man kilo itarimas del to lipduko ant bonkeles smile.gif toks neissamus  biggrin.gif ir kodas labai ilgas.na jisai sutampa su ant dezutes esanciu smile.gif pas mane ant lipduko: 50 ml. 1,7 FL.OZ. EAU DE PARFUM 07127205 MORRIS-PR ITALY Non disperdere dopo l'uso. Daugiau ant buteliuko nieko nera.

thumbup.gif Deka Gafsa jau issiaiskinom del siu kvepaliuku, as jau rami. Aciu. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2012 02 15, 19:43)
thumbup.gif Deka Gafsa jau issiaiskinom del siu kvepaliuku, as jau rami. Aciu.  aciuks.gif

Kartais įprotis kaupti šlamštą praverčia biggrin.gif
Atsakyti
75ml dugno vaizdas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2012 02 15, 19:53)
75ml dugno vaizdas
user posted image

Manau, kad lygiai tokį patį mačiau pas siūlytoją.

AČIŪ visoms group.gif
Atsakyti
g.gif Hm, niekaip negaliu rasti... Jei neklystu, kazkada buvo skelbtas internetinis psl., kuriame galima patikrinti kvepau originaluma pagal serijos nr.
Gal pagelbetumet? aciuks.gif
Atsakyti
Reik eksperciu ivertinimo. Neturejau niekad Addict, bet man kyla itarimu. g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@lsa: 16 vasario 2012 - 19:25
QUOTE(S@lsa @ 2012 02 16, 19:24)
Reik eksperciu ivertinimo. Neturejau niekad Addict, bet man kyla itarimu.  g.gif

Fake tikrai, siaudelis kreivas sleivas..
Atsakyti
Ant siu kaip suprantu siaudas nera rodiklis, stai cia originaliu merginos blogas ideta foto ir siaudas kreivas. Kodai ant buteliuko ir dezutes sutampa. g.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 02 16, 19:36)
Ant siu kaip suprantu siaudas nera rodiklis, stai cia originaliu merginos blogas ideta foto ir siaudas kreivas. Kodai ant buteliuko ir dezutes sutampa.  g.gif

nžn, man tai skiriasi buteliukai. padidinus aną nuotrauką, matosi, kad dugnas plonesnis, o šiaudas tai tikrai mažiau kreivas. bent man pagrindinis rodiklis čia - dugnas. aš linkstu prie to, kad neoriginalūs.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 02 16, 21:24)
Reik eksperciu ivertinimo. Neturejau niekad Addict, bet man kyla itarimu.  g.gif
user posted image

Kas ir kur vel juos parduoda? doh.gif
Jau buvo bandyta juos pardavinet kaip originalius, cia galit pasiskaityt tolimesnes diskusijas:
http://www.supermama...?...1727&st=336

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 16 vasario 2012 - 19:46
Ir dar pati buvau pakomentavus to studento prekes lotuliukas.gif As ir pamaniau is buteliuko nelygumo, kad fake, bet, galvoju, nu mazu tikri bigsmile.gif Oh well... bet jis juos toliau kaip tikra pardavineja.
Atsakyti