Atkeliavo mano LA PERLA ECLIX. Gal kuri nors turite juos, noreciau pasitikrinti del originalumo? Jeigu is tikruju kiltu labai svariu abejoniu ideciau foto, bet kol kas nenoriu, lyg ir viskas gerai, bet buna dienu lyg tycia kai pradeda vaidentis
QUOTE(jolipa @ 2012 02 15, 11:19)
Atkeliavo mano LA PERLA ECLIX. Gal kuri nors turite juos, noreciau pasitikrinti del originalumo? Jeigu is tikruju kiltu labai svariu abejoniu ideciau foto, bet kol kas nenoriu, lyg ir viskas gerai, bet buna dienu lyg tycia kai pradeda vaidentis
Aš tik tuščią bonkelę nuo 30ml berods turiu jei dar neišmečiau...jei įkelsit foto,galėsiu pažiūrėt ar panašu,manieji seniaaaai sarmoj pirkti.
QUOTE(Gafsa @ 2012 02 15, 12:24)
Aš tik tuščią bonkelę nuo 30ml berods turiu jei dar neišmečiau...jei įkelsit foto,galėsiu pažiūrėt ar panašu,manieji seniaaaai sarmoj pirkti.
Na aisku man kilo itarimas del to lipduko ant bonkeles toks neissamus ir kodas labai ilgas.na jisai sutampa su ant dezutes esanciu pas mane ant lipduko: 50 ml. 1,7 FL.OZ. EAU DE PARFUM 07127205 MORRIS-PR ITALY Non disperdere dopo l'uso. Daugiau ant buteliuko nieko nera.
Prašau pagelbėti- planuoju įsigtyti Chanel Exclusifs 200 ml kvapą, bet įtartinai atrodo siūlomos dėžutės dugnas (pardavėjas nesutinka nulupti celofano). Ar galėtumėt įdėti dežutės dugno foto (kur surašyti visi ingredients ir pan.) ar atsiųsti man į AZ.
Ypač domina 28 La Pausa, Beige (foto savo turiu, bet ryškiai skyriasi nuo siūlomų) ir Bois des Iles 200 ml dežučių dugnai.
Dekoju iš anksto!!!
Ypač domina 28 La Pausa, Beige (foto savo turiu, bet ryškiai skyriasi nuo siūlomų) ir Bois des Iles 200 ml dežučių dugnai.
Dekoju iš anksto!!!
QUOTE(yerena @ 2012 02 15, 14:44)
Prašau pagelbėti- planuoju įsigtyti Chanel Exclusifs 200 ml kvapą, bet įtartinai atrodo siūlomos dėžutės dugnas (pardavėjas nesutinka nulupti celofano). Ar galėtumėt įdėti dežutės dugno foto (kur surašyti visi ingredients ir pan.) ar atsiųsti man į AZ.
Dekoju iš anksto!!!
Dekoju iš anksto!!!
Bandžiau Coromandel nupleškint telefonu,bet nieko nesimato
QUOTE(Gafsa @ 2012 02 15, 17:45)
Bandžiau Coromandel nupleškint telefonu,bet nieko nesimato
Nebutina kad raides butu aiskios, reik bendro vaizdo. Kaip kas isdeliota ir kokiose vietose.
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 02 15, 16:50)
Nebutina kad raides butu aiskios, reik bendro vaizdo. Kaip kas isdeliota ir kokiose vietose.
Paprasčiau būtų,jei yerena įdėtų foto,jei turi geresnės kokybės,tada tikrai pažiūrėčiau raidę raidėn,nes pas mane tai kažkokia migla gavosi
QUOTE(Gafsa @ 2012 02 15, 17:53)
Paprasčiau būtų,jei yerena įdėtų foto,jei turi geresnės kokybės,tada tikrai pažiūrėčiau raidę raidėn,nes pas mane tai kažkokia migla gavosi
Ji neturi foto.
QUOTE(Gafsa @ 2012 02 15, 17:53)
aš netyčia atsiminiau, kad truputį miglos buvo žadėta į šią temą
QUOTE(Renatina @ 2012 02 15, 17:27)
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 02 15, 17:25)
Ji neturi foto.
Gal jei parašytų savo tel nr man į AŽ,atsiųsčiau kaip mms
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 02 15, 17:25)
Ji neturi foto.
Savo 200 ml foto turiu, bet neturiu to veikėjo siūlomų kvepalų dežutės foto (fotkint neleido):
Gafsa, ne esmė ryškume, gali būti telefonu daryta, svarbu ar įrašai yra tose pačiuose vietose. Apibraukiau raudonai, kas pas jį ne toj vietoje buvo. Ir maždaug per vidurį po ingredients sąrašu buvo LES EXCLUSIFS DE CHANEL. Ant mano dežutės dugno to nėra. Jis kažką aiškino apie galimus neatitikimus priklausomai nuo gamybos metų...