Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(vasariux @ 2012 02 13, 23:56)
Sveiki gyvi, sakykite prasau, ar butinai turi buti graviruotas kodukas ant Paco Rabane Lady Million? nes nerandu, o ant pries tai tureto buteliuko jis buvo. Idedu foto 2 buteliuku, vienas ju manau neoriginalus.:
user posted image user posted image user posted image user posted image
Issimainiau viena buteliuka, labai netolygiai stiklas nutekintas, nera briaunu ryskumo, na, pats siaudelis tai abeju beveik vienodas, kvapas irgi.  Bet kiti pozymiai atitinka "fufliako". Kaip manote jus? g.gif  ACIU

is 1 nuotraukos - desineje fufliakas, paziurekyte kokia purkstuko skulute doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZefyriuX @ 2012 02 13, 22:43)
user posted image
Kaip manote, analogas?

Prašau daugiau nuomonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2012 02 14, 00:11)
is 1 nuotraukos - desineje fufliakas, paziurekyte kokia purkstuko skulute  doh.gif

Aha, sitas labiausiai krenta i aki. Aciu uz patvirtinima. Stai cia radau info, tai viska patikrinus, tikrai neoriginalus.... unsure.gif
http://howtospotfake...n-paco-rabanne/
Atsakyti
QUOTE(vasariux @ 2012 02 14, 00:23)
Aha, sitas labiausiai krenta i aki. Aciu uz patvirtinima. Stai cia radau info, tai viska patikrinus, tikrai neoriginalus....  unsure.gif

Labai gera nuoroda-informatyvi drinks_cheers.gif

P.s. su Valentino diena : wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyneea: 14 vasario 2012 - 08:13
ar Lanvin Eclat D“Arpege. nera ant dugno nieko?kokio lipduko ir t.t.?
nes gavau nauja bonkute ir krito i aki kad dugnas tuscias i ant sono apacioje lidukas su kodu ir tt.t.
reali foto:
user posted image
laukiu nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(vasariux @ 2012 02 13, 23:23)
Aha, sitas labiausiai krenta i aki. Aciu uz patvirtinima. Stai cia radau info, tai viska patikrinus, tikrai neoriginalus....  unsure.gif

labai gera nuoroda,is jos iskarto galima suprasti kad kaip ir sake 1 nuotraukoje desineje-Fufel bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar buvau Sarmoje, tai baisiai nustebau, vienus kvepalus pamačiau su ta popierine įmaute. Tai buvo kažkas iš DG su skaičiais, tik nepamenu tiksliai kokie. Galvoju, vėliau dar prieisiu, atidžiau pažiūrėsiu. Bet nusigriebiau ko reikėjo ir tik namie prisiminiau apie tai doh.gif Tikrai buvo ta įmautė, ant jos kokia žvaigždė nufotkinta nepažinau blush2.gif Kaži ką tai galėtų reikšti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 14 vasario 2012 - 12:03
QUOTE(Adeliutė @ 2012 02 14, 12:02)
Vakar buvau Sarmoje, tai baisiai nustebau, vienus kvepalus pamačiau su ta popierine įmaute. Tai buvo kažkas iš DG  su skaičiais, tik nepamenu tiksliai kokie.  Galvoju, vėliau dar prieisiu, atidžiau pažiūrėsiu. Bet nusigriebiau ko reikėjo ir tik namie prisiminiau apie tai doh.gif Tikrai buvo ta įmautė, ant jos kokia žvaigždė nufotkinta nepažinau blush2.gif  Kaži ką tai galėtų reikšti g.gif

as ir esu macius su skaiciais DG, berods 10 nr. su imaute , drauge turi bandziau aisknit, kad padelka, bet ji sako pirkau uzsieni, nu gal buna tie DG originalus su imautem ir paveiksleliu:)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ nice to meet you~: 14 vasario 2012 - 13:03
O buna tokie skaiciukai ant dugno??

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 14 vasario 2012 - 17:09
QUOTE(Apvalute @ 2012 02 14, 18:08)
O buna tokie skaiciukai ant dugno??

skaiciukai tai buna bet dar turi but ispaustas ir kodas su raidem 4u.gif
Papildyta:
laukiu nuomoniu ar sis chance originalus
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
man dugnas itartinas(mano chance eau tendre tai tokia kaip lentele ten kur uzrasai ocia lygu) ir purkstukas (pas mane po kamstuku tokia juostele yra) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 14 vasario 2012 - 19:52
QUOTE(ZefyriuX @ 2012 02 14, 01:19)
Prašau daugiau nuomonių  4u.gif

O daugiau foto neturit: dugno, purkstuko ir pan.? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(mimi88 @ 2012 02 14, 21:51)
man dugnas itartinas(mano chance eau tendre tai tokia kaip lentele ten kur uzrasai ocia lygu) ir purkstukas (pas mane po kamstuku tokia juostele yra) g.gif

drinks_cheers.gif Pas mane visi turimi Chance su ta tokia, kaip jus sakot "lentele" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 02 14, 19:51)
skaiciukai tai buna bet dar turi but ispaustas ir kodas su raidem 4u.gif
Papildyta:
laukiu nuomoniu ar sis chance originalus
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Manųjų purkštukas kitoks,arba šioje foto nesimato-turėtų būt įrėžtas griovelis gan gilus ant tos nejudančios kakliuko dalies.Purkštukas irgi santykinai aukštesnis.
Be to,ta dugno lentelė šonuose turi keturias gilias duobutes,lyg imituoja,kad sraigteliai būtų įsriegti.Čia jokių duobučių nematau lens.gif
be to,manųjų(irgi 100ml EDT )dėžutės nugarinėje pusėje yra viena papildoma teksto eilutė,tiesiai virš barkodo 92200 NEUILLY SUR SEINE-kad ir ką tai reikštų biggrin.gif
išvada-nepirkčiau schmoll.gif
ir dar dėžutės dugnas kitoks,trūksta tokio ženkliuko su rodyklėm centre(pan.į ING ir JANG biggrin.gif )
ir kodas įspaustas kitoje vietoje, beveik krašte po dešine puse...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 14 vasario 2012 - 20:25