Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

Pasvarstom apie siuos paneles!!!
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(setute @ 2012 02 09, 21:02)
Pasvarstom apie siuos paneles!!!
user posted image

Tai vieni is labiausiai padirbinejamu kvepalu, ir vel ta dezute su paveikslais is reklamos g.gif

Kiek teko matyt, dezute kvepalu tokia:

user posted image

Papildyta:
+ kvepalu pavadinimas buna zemiau, nei jusu ikeltuose kvepaluose. Manau, jog tai neoriginalas.
Atsakyti
Ir dugnas ne toks kaip originalių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 09, 21:10)
Tai vieni is labiausiai padirbinejamu kvepalu, ir vel ta dezute su paveikslais is reklamos  g.gif

Kiek teko matyt, dezute kvepalu tokia:

user posted image
Papildyta:
+ kvepalu pavadinimas buna zemiau, nei jusu ikeltuose kvepaluose. Manau, jog tai neoriginalas.

Kompe savo turimo kvepalyno lobyne radau tik l'eau the one foto - bet jie realiai tapatūs the one (buteliukai, ne kvapai) smile.gif
user posted image
Kvepalų pavadinimo viršus eina sulyg vidinio dugno linija, šiaudelis turėtų būti berods tiesiai į dugną orientuotas. Aptariamų kvepalų dugno formos toje foto neina normaliai įžiūrėt, nes buteliukas stovi įstrižas (daug kas maskuojasi šiuo kampu) - prašykite foto normaliai pastatyto buteliuko, iš priekio rolleyes.gif

Man ne tiek dugnas, kiek ta įmautė ir šiaudelis įtarimus kelia wink.gif bei žinia ir neryški foto pliusų neprideda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 09 vasario 2012 - 21:43
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 09, 22:39)
Kompe savo turimo kvepalyno lobyne radau tik l'eau the one foto - bet jie realiai tapatūs the one (buteliukai, ne kvapai)  smile.gif
user posted image
Kvepalų pavadinimo viršus eina sulyg vidinio dugno linija, šiaudelis turėtų būti berods tiesiai į dugną orientuotas. Aptariamų kvepalų dugno formos toje foto neina normaliai įžiūrėt, nes buteliukas stovi įstrižas (daug kas maskuojasi šiuo kampu) - prašykite foto normaliai pastatyto buteliuko, iš priekio  rolleyes.gif

Man ne tiek dugnas, kiek ta įmautė ir šiaudelis įtarimus kelia wink.gif bei žinia ir neryški foto pliusų neprideda  ax.gif

taip, ten neoriginalus 4u.gif
mano The one atrodo kaip Artemidė's l'eau the one, dugnas toks pat, tik tingiu dabar nuotrauka daryti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,reikia patarymo del kvepaliuku,ar originalus?
man atrodo kad geri,bet noriu tikrai isitikinti,jau patyrusiu eksperciu nuomones smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2012 02 10, 22:42)
Sveikos,reikia patarymo del kvepaliuku,ar originalus?

ir man atrodo geri smile.gif
Atsakyti
Laba,
gal yra kokių saitų, kur galima pasitikrinti Hugo Boss EDT originalumą? ax.gif

Atsakyti
user posted image
user posted image
mano parduodami nauji originalus, kaip atrodo dugnas
siaudelis sonu eina
user posted image
celofanas biski iplyso:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ nice to meet you~: 11 vasario 2012 - 16:44
QUOTE(~ nice to meet you~ @ 2012 02 11, 16:41)
mano parduodami nauji originalus, kaip atrodo dugnas
siaudelis sonu eina
celofanas biski iplyso:)

ax.gif aš tokiose nuotraukose praktiškai nieko neįmatau - nepykit, bet jei ieškočiau pati šio kvapo, iš jūsų nepirkčiau vien dėl nuotraukų neaiškumo, nors kvepalai ir būtų originalūs mirksiukas.gif Šiaudelio praktiškai visai neįžiūriu, dugnas matosi kad panašus į originalą. Prekė kainuoja ne 5lt, kad pirkt kaip katę maiše - reikėtų pasistengti pateikti estetišką, kokybišką nuotrauką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 12, 12:05)
ax.gif aš tokiose nuotraukose praktiškai nieko neįmatau - nepykit, bet jei ieškočiau pati šio kvapo, iš jūsų nepirkčiau vien dėl nuotraukų neaiškumo, nors kvepalai ir būtų originalūs  mirksiukas.gif  Šiaudelio praktiškai visai neįžiūriu, dugnas  matosi kad panašus į originalą. Prekė kainuoja ne 5lt, kad pirkt kaip katę maiše - reikėtų pasistengti pateikti estetišką, kokybišką nuotrauką 4u.gif

sutinku visiskai drinks_cheers.gif kad siaudelio nesimato,dugno kvepaliuku ir normalaus kvepaliuku storio stiklo,blicas sugadino fotkes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2012 02 12, 14:27)
sutinku visiskai drinks_cheers.gif  kad siaudelio nesimato,dugno kvepaliuku ir normalaus kvepaliuku storio stiklo,blicas sugadino fotkes ax.gif

jo, reiks fotika pirkt nes nu neiseina nuotraukos geros, nera pas mane cia rezimu tokiu kad isgaut gera vaizda 4u.gif
Atsakyti