labai reikėtų gal kas turi šio paveikslo schemą? visur išnaršiau bet neradau.. iš anksto dėkoju
My Webpage
QUOTE(indryte88 @ 2012 08 17, 17:02)
labai reikėtų gal kas turi šio paveikslo schemą? visur išnaršiau bet neradau.. iš anksto dėkoju
cia ne schemai,sis triptikas turbut skirtas tapetiniams paveikslams,is siu pavyzdziu daro nekokybiskas schemas.
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 17, 20:48)
cia ne schemai,sis triptikas turbut skirtas tapetiniams paveikslams,is siu pavyzdziu daro nekokybiskas schemas.
Mane irgi domintų triptikai pirmam psl viena nuoroda nebeveikia, kitoj tik keletas jų tėra gal daugiau kur nors yra?
sveikos,gal turite furos schema? mamos draugas furistas tai ant gimtadienio butu gera dovana
Sveikos, ieškau schemų su makiažo, dekoratyvinės kosmetikos tema.
Noriu talpinti ant darbo knygelės, bet nemėgstu primityvių iš poros spalvų paveikslėlių.
Ačiū už pagalbą
Noriu talpinti ant darbo knygelės, bet nemėgstu primityvių iš poros spalvų paveikslėlių.
Ačiū už pagalbą
[quote=PASmane,2012 08 18, 14:07]
Sveiki. Ieškau šios schemutės(buvau radusi,bet jau nebeveikia nuoroda). Gal kuri turite
Radau pati
Sveiki. Ieškau šios schemutės(buvau radusi,bet jau nebeveikia nuoroda). Gal kuri turite
Radau pati
Gal kas turite kodus spalvu arba zinote koki puslapi kur butu galima atsirinkti spalvu kodus?
grafika ir pm
[/quote]
grafika ir pm
[/quote]