gal kas turit tarybinio knysliuko schema su balioneliu, to vakarietisko ruzavo nenoriu.... arba mike pukuotukas su kokia puodyne... kad atvirukui gimtadienio tiktu
Gal kas užmatėt šito http://www.google.lt...t...tx=30&ty=68 schemą?
1 psl nuoroda žmonės,naudokites nuorodomis
Sveikos,
kreipiuosi i Jus pagalbos antrakart. Susikloste tokia situacija, kad as pradejau siuvineti sia mergina bet uzstrigo mano kompaktas kuriame buvo jos schemos ir negaliu atidaryti nei vieno failo jame.
Padejus Uodegytei gavau sios merginos schemas, bet paveikslo ismatavimai yra 150/203 lang. ir 96 siulu atspalviai. Mano turetoje schemoje buvo 30 siulu ir 132/144 langeliu. Tikiuosi, kad kuri nors is jusu savo schemu archyve rasite mano turetu ismatavimu schema.
Laukiu
kreipiuosi i Jus pagalbos antrakart. Susikloste tokia situacija, kad as pradejau siuvineti sia mergina bet uzstrigo mano kompaktas kuriame buvo jos schemos ir negaliu atidaryti nei vieno failo jame.
Padejus Uodegytei gavau sios merginos schemas, bet paveikslo ismatavimai yra 150/203 lang. ir 96 siulu atspalviai. Mano turetoje schemoje buvo 30 siulu ir 132/144 langeliu. Tikiuosi, kad kuri nors is jusu savo schemu archyve rasite mano turetu ismatavimu schema.
Laukiu
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 01, 14:57)
1 psl nuoroda žmonės,naudokites nuorodomis
Jei man taikot-tai perverčiau pagal tematikas visus puslapius-ir neradau
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 01, 16:48)
Jei man taikot-tai perverčiau pagal tematikas visus puslapius-ir neradau
Čia
Kur rasti Judy Dixon schemų?