QUOTE(Dovile0611 @ 2012 07 10, 23:47)
Labas vakaras panelės, gal kuri turit pelėdų schemučių lb reikia. Iškarto dėkoju
kita syki 1 psl nuoroda pauksciai
peledos
Ieškau raidžių, kurios būtų apie tris langelius aukščio, sudarytos iš pagaliukų- spausdintinės ir tarsi parašyta netvarkingai, vaikiška ranka. Reikia ir didžiųjų, ir mažųjų arba tik didžiosios. Kiek ieškojau, neradau...
Sveiki. Ieskau spalvu kodu sios schemutes:
Uploaded with ImageShack.us
Bei sios ryskios schemos:
Is karto dekoju.
irmantee@gmail.com
Bei sios ryskios schemos:
Is karto dekoju.
irmantee@gmail.com
QUOTE(sarmond @ 2012 07 09, 18:14)
Sveikos visos. Gal galite pagelbėti - gal kuri savo lobynuose turite šio gražaus arkliuko vienaragio schemą
http://club.osinka.r...231?&start=2670
Merginos, gali kuri turit maišelių schemučių ar kokiu tarbikių? Noriu išsiuvinėt maišelį parduotuviniams maišams sudėti žodžiu - maišas maišams...
Arba lyg kažkada buvau mačius kažkokį meškutį ar tai šuniuką su tarbike persimetusį per petį... na gal kokių minčių?
Ačiū labai
Arba lyg kažkada buvau mačius kažkokį meškutį ar tai šuniuką su tarbike persimetusį per petį... na gal kokių minčių?
Ačiū labai
QUOTE(Mingomi @ 2012 07 13, 16:59)
Merginos, gali kuri turit maišelių schemučių ar kokiu tarbikių? Noriu išsiuvinėt maišelį parduotuviniams maišams sudėti žodžiu - maišas maišams...
Ačiū labai
Ačiū labai
jai dar surasiu,imesiu,bet jai tinka ,nebeieskosiu.
Sveikos,
Gal kas turit kokiu idomesniu vaikisku masinyciu schemu? Bet reikia, kad butu nedideles, nes noriu ant berniukisku kelniu kamputyje issiuvineti..
Gal kas turit kokiu idomesniu vaikisku masinyciu schemu? Bet reikia, kad butu nedideles, nes noriu ant berniukisku kelniu kamputyje issiuvineti..
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 15, 20:27)
zvejodukra perkelta is 1 psl
Aciu
Ziurinejau tik vaikiska tema
Berods kazka radau - bandysiu, gal kas gausis