Labas rytas, merginos,
gal kas nors turite rugegeliu schemuciu, labai reikia Aciu
QUOTE(Ogiene @ 2012 06 07, 23:15)
siustis
QUOTE(Katuliux @ 2012 06 08, 09:28)
Labas rytas, merginos,
rugiageles
sveikos, as eilini karta su tuo paciu prasymu, gal kas uzmatet kur ar turit jau savo lobynuose? Kazkaip gaila moketi su siuntimu 70euru
arba
arba
QUOTE(doviem @ 2012 06 08, 14:45)
sveikos, as eilini karta su tuo paciu prasymu, gal kas uzmatet kur ar turit jau savo lobynuose? Kazkaip gaila moketi su siuntimu 70euru
ne deja
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 06 08, 15:55)
RTO-M156-159_Lyubimie_igrushki
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 09, 11:28)
gal galeciau gauti sitos merginos spalvu derini? turiu schema bet spalvyciu ne.. aciu
Papildyta:
QUOTE(auryta @ 2012 02 14, 14:28)
Sveikutes, mergytes!!!
Gal kas uzmatet sitas merginas besimegaujancias arbata?
http://img62.imagesh...9496/langoc.jpg
aciu jums is anksto
Gal kas uzmatet sitas merginas besimegaujancias arbata?
http://img62.imagesh...9496/langoc.jpg
aciu jums is anksto
As irgi ieskau sitos schemutes. Udegyte liepe paziureti virtuves temoje.. visa osinkoj virtuves tema saziningai isnarsiau ir neradau.. gal padesit kas? aciukas.
sveikos mergaites skubiai reikalingos laumzirgio spalvytes ir schemutes padekit
Sveikos, o gal kuri jusu mokanti rusiskai ir uzsiregistravusi Osinkoj? Gal butu nesunku pasiteirauti del tu ieskomu mano schemu? as ju ieskau jau virs metu turbut, deja rusu kalbos nemoku, tai negaliu tan parasyti niekam
QUOTE(doviem @ 2012 06 10, 22:32)
Sveikos, o gal kuri jusu mokanti rusiskai ir uzsiregistravusi Osinkoj? Gal butu nesunku pasiteirauti del tu ieskomu mano schemu? as ju ieskau jau virs metu turbut, deja rusu kalbos nemoku, tai negaliu tan parasyti niekam
as esu,visada seku ju paieska.ir matau kokias schemas deda.galiu pasiteirauti.
pati sekti galesite cia
monceliza perziurekite 1 psl vabzdziu tema
Labas rytas,
labai labai reikia pagalbos gal kuri turit DEIMANTO schemute? seneliu deimantines vestuves, taip norisi ka nors silto padovanoti gal kri gales pagelbeti?
labai labai reikia pagalbos gal kuri turit DEIMANTO schemute? seneliu deimantines vestuves, taip norisi ka nors silto padovanoti gal kri gales pagelbeti?