Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(ruteleee26 @ 2012 05 11, 21:26)
Vestuviniai su akutem, o ypac dar deimantinem man asmeniskai lb patinka, tik tokius ir rinksiuos atejus laikui smile.gif o tie paprasti man tokia atgyvena siek tiek ir primityvoka smile.gif

Na, kiekvienam pagal skoni smile.gif man grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 05 12, 13:12)
Mes kai rinkomes žiedus, nebuvom apsisprendę, kad norim būtent be akučių ar su akutėm, norėjom, kad "priliptų" smile.gif taip ir atsitiko.
Anksčiau buvot įkėlusi nuotrauką žiedo su akutėm, kurį norėtumėt pritaikyti kaip vestuvinį, matavausi vienam salone ir tokį (tik balto aukso), atrodė labai gražiai, bet tik moteriškas  smile.gif o kaip atrodytų jūsų vyro? Ar derinsit kažkaip?

kazin, ar vyriskas ziedas su akutem ziuretusi? g.gif as manau, kad vyrui tai geriau be akuciu. o jei nuspresciau galutinai, kad nepirksiu sau atskiro ziedo, o butent ta nesiosiu kaip vestuvini, tai vyrui, manau, reiketu tiesiog paprasto, neissiskiriancio ziedo, kad nebutu kaip is skirtingu operu smile.gif va ikeliu savo zieduka, kuri noreciau nesioti kaip vestuvini
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2012 05 12, 17:22)
kazin, ar vyriskas ziedas su akutem ziuretusi?  g.gif  as manau, kad vyrui tai geriau be akuciu. o jei nuspresciau galutinai, kad nepirksiu sau atskiro ziedo, o butent ta nesiosiu kaip vestuvini, tai vyrui, manau, reiketu tiesiog paprasto, neissiskiriancio ziedo, kad nebutu kaip is skirtingu operu smile.gif va ikeliu savo zieduka, kuri noreciau nesioti kaip vestuvini
user posted image

Manau, kad tiktu kaip vestuvinis smile.gif bet bus sunkoka priderintii ir vyrui g.gif
Atsakyti
Aš tik dabar pamačiau, kad plepam ne toj temoj truputį biggrin.gif gal nesupyks moderatoriai smile.gif
Atsakyti
gal nesupyks, kad tema taip nuvingiavo ax.gif man irgi atrodo, kad jis labai tinkamas vestuviniam ziedui, o kodel vyrui sunku pritaikyti? tikiuosi, kad vestuvinius ziedus parduoda po viena, nereikia pirkti iskart ir jauajam, ir jaunajai biggrin.gif tarkim kazkas tokio:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2012 05 12, 18:14)
tikiuosi, kad vestuvinius ziedus parduoda po viena, nereikia pirkti iskart ir jauajam, ir jaunajai biggrin.gif

Vat ir ne, žinokit smile.gif parduoda porelėmis biggrin.gif biggrin.gif man irgi visiška nesąmonė pasirodė, nes dauguma žiedų kur žiūrėjom jeigu moteriškas su deimantais, tai ir vyriškas su, o manasis jų nenorėjo smile.gif
Bet visada yra juvelyrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 05 12, 18:28)
Vat ir ne, žinokit smile.gif parduoda porelėmis  biggrin.gif  biggrin.gif man irgi visiška nesąmonė pasirodė, nes dauguma žiedų kur žiūrėjom jeigu moteriškas su deimantais, tai ir vyriškas su, o manasis jų nenorėjo smile.gif
Bet visada yra juvelyrai smile.gif

bet kainas tai kiekvienas atskiras turi smile.gif laikas parodys, kaip darysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 05 12, 17:56)
Manau, kad tiktu kaip vestuvinis smile.gif bet bus sunkoka priderintii ir vyrui g.gif

Manau, kad labai lengva pritaikyti vyrui toki zieda, tiesiog daryti analogiska be akuciu, paprasta, "senovini" biggrin.gif

del vestuviniu ziedu, as labai nemegstu tu visokiu su akutemis ir pan.atsakymai kodel:
1. dazniausiai nebesuprasi ar tai vestuvinis ziedas, o vistik savo kaip simbolio reiksme tureti atitikti, o ne siaip nesioju kaip noriu, ka noriu
2. tai yra vistiek nepatogu. del akutes iskritimo gal per daug nebijociau, iskris - ides nauja, bet jie tikrai nera patogus kasdienineje elementarioje veikloje. jie kaip itaisyti bebutu vistiek siek tiek labiau megsta uzsikabinti, na ir siaip elementariai vaiku prieziura, kad ir maisto gaminimas, muilo likuciai prie ziedo biggrin.gif

ir manyciau jum vertetu keltis i kita tema, nes tikrai ne ten uzvedete sneka 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Va cia tai suzadetuviu ziedelis thumbup.gif

[img]http://cache0.*infected*/pictures/moterimssvarkeliai/parduodamas-moteriskas-grazus-odinis-svarkelis-155221528.jpg[/img]
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2012 05 03, 14:37)
Atnaujinu tema, noredama pasidziaugti smile.gif
user posted image

labai dailus žiedukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2012 05 05, 22:21)
mano toks sonas  4u.gif
user posted image

mano lygiai toks pats, tik akute apvalesne, o ne kampuota smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kiek daug simpatiškų žiedų, ir aš noriu pasigirti, nors pasipiršta prieš beveik metus..bet žiūrinėjau viską apie vestuves ir akis užkliūvo už šio forumo.. blush2.gif

MB tiksliai žinojo, kokio žiedo noriu..T.y. jokio aukso, tik sidabras, ir tik baltas, ir jokių akučių..ir net formą buvau rodžius, nes jau seniai žinojau, kad labai norėčiau tokio žiedo sužadėtuvėm..(nors giliai širdyje netikėjau, kad noras gali išsipildyti, kol nepasipiršo).. ax.gif

Taigi, štai mano žiedas:

user posted image

Žiedo simbolių reikšmė: karūna simbolizuoja ištikimybę/lojalumą, širdis - meilę, o rankos - draugystę..smile.gif man patinka, kad žiedo nešiojimas taip pat turi prasmę..dabar nuotraukoje širdis eina link pirštų galiukų, o tai reiškia, kad esu susižadėjusi..po vestuvių žiedas bus apsuktas, tai reikš, kad esu ištekėjusi..dėl viso šio simbolizmo ir norėjau šio žiedo, nes jis man toks nepaprastas atrodo.. wub.gif
Atsakyti