paskutinis simpatiskas
QUOTE(*agnyte* @ 2012 05 05, 00:16)
tuo paciu noriu pasirodyti ir savo suzadetuviu zieda. gal tai ir netradicinis, bet man labai nepatinka tie ploni ziedeliai su viena akute, maniskis tai zinojo, tad ir rinko pagal norus
Labai dailus ir išskirtinis Būtent tokio tipo žiedus įsivaizduoju perduodamus iš kartos į kartą
Na va, kiek ziuriu pas visas suzadetuviu ziedeliai su akmeneliais o manasis be jokiu akmenuku, kadangi manasis zinojo jog nemesioju jokiu ziedeliu su akutemis ir is aukso, tai jis mums abiems nupirko vienodus ziedelius ir su tuo ziedeliu man pasipirso, o po pirslybu ir pats toki pati uzsimove sau ant rankos
Kiekvienam pagal skonį Man, pavyzdžiui, vestuviniai su akutėmis nesižiūri
na va man tas pat,vestuvinis ziedas be akuciu graziau nepatikimai man tos akutes atrodo
QUOTE(XAlinaX @ 2012 05 11, 21:32)
na va man tas pat,vestuvinis ziedas be akuciu graziau nepatikimai man tos akutes atrodo
kodel? galvojat, kad gali iskristi?
QUOTE(*agnyte* @ 2012 05 11, 20:35)
kodel? galvojat, kad gali iskristi?
Butent, bijau kad pamesiu as akutes todel man paciai drasiau kaip be akuciu ziedas
QUOTE(XAlinaX @ 2012 05 11, 21:52)
Butent, bijau kad pamesiu as akutes todel man paciai drasiau kaip be akuciu ziedas
as truputi auksciau ikeliau savo suzadetuviu zieda, tai ta didzioji akute yra "apsaugota". taip graziai apdirbta, padaryti krasteliai, kad neiskristu. o ir mazosios akutes atrodo tvirtai ispaustos
Vestuviniai su akutem, o ypac dar deimantinem man asmeniskai lb patinka, tik tokius ir rinksiuos atejus laikui o tie paprasti man tokia atgyvena siek tiek ir primityvoka
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 05 11, 22:26)
Vestuviniai su akutem, o ypac dar deimantinem man asmeniskai lb patinka, tik tokius ir rinksiuos atejus laikui o tie paprasti man tokia atgyvena siek tiek ir primityvoka
man patiktu ir be akuciu ziedas, bet tada jis turetu buti platesnis, nei tie, kur musu tevai nesioja
QUOTE(*agnyte* @ 2012 05 11, 22:28)
man patiktu ir be akuciu ziedas, bet tada jis turetu buti platesnis, nei tie, kur musu tevai nesioja
Mes kai rinkomes žiedus, nebuvom apsisprendę, kad norim būtent be akučių ar su akutėm, norėjom, kad "priliptų" taip ir atsitiko.
Anksčiau buvot įkėlusi nuotrauką žiedo su akutėm, kurį norėtumėt pritaikyti kaip vestuvinį, matavausi vienam salone ir tokį (tik balto aukso), atrodė labai gražiai, bet tik moteriškas o kaip atrodytų jūsų vyro? Ar derinsit kažkaip?