Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

mano wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sufle: 06 gegužės 2012 - 18:39
paskutinis simpatiskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2012 05 05, 00:16)
tuo paciu noriu pasirodyti ir savo suzadetuviu zieda. gal tai ir netradicinis, bet man labai nepatinka tie ploni ziedeliai su viena akute, maniskis tai zinojo, tad ir rinko pagal norus smile.gif

Labai dailus ir išskirtinis 4u.gif Būtent tokio tipo žiedus įsivaizduoju perduodamus iš kartos į kartą ax.gif
Atsakyti
Na va, kiek ziuriu pas visas suzadetuviu ziedeliai su akmeneliais smile.gif o manasis be jokiu akmenuku, kadangi manasis zinojo jog nemesioju jokiu ziedeliu su akutemis ir is aukso, tai jis mums abiems nupirko vienodus ziedelius ir su tuo ziedeliu man pasipirso, o po pirslybu ir pats toki pati uzsimove sau ant rankos wub.gif
Atsakyti
Kiekvienam pagal skonį 4u.gif Man, pavyzdžiui, vestuviniai su akutėmis nesižiūri ax.gif
Atsakyti
na va man tas pat,vestuvinis ziedas be akuciu graziau nono.gif nepatikimai man tos akutes atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(XAlinaX @ 2012 05 11, 21:32)
na va man tas pat,vestuvinis ziedas be akuciu graziau nono.gif nepatikimai man tos akutes atrodo blush2.gif

kodel? galvojat, kad gali iskristi?
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2012 05 11, 20:35)
kodel? galvojat, kad gali iskristi?

Butent, bijau kad pamesiu as akutes unsure.gif todel man paciai drasiau kaip be akuciu ziedas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(XAlinaX @ 2012 05 11, 21:52)
Butent, bijau kad pamesiu as akutes  unsure.gif todel man paciai drasiau kaip be akuciu ziedas blush2.gif

as truputi auksciau ikeliau savo suzadetuviu zieda, tai ta didzioji akute yra "apsaugota". taip graziai apdirbta, padaryti krasteliai, kad neiskristu. o ir mazosios akutes atrodo tvirtai ispaustos smile.gif
Atsakyti
Vestuviniai su akutem, o ypac dar deimantinem man asmeniskai lb patinka, tik tokius ir rinksiuos atejus laikui smile.gif o tie paprasti man tokia atgyvena siek tiek ir primityvoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 05 11, 22:26)
Vestuviniai su akutem, o ypac dar deimantinem man asmeniskai lb patinka, tik tokius ir rinksiuos atejus laikui smile.gif o tie paprasti man tokia atgyvena siek tiek ir primityvoka smile.gif

man patiktu ir be akuciu ziedas, bet tada jis turetu buti platesnis, nei tie, kur musu tevai nesioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2012 05 11, 22:28)
man patiktu ir be akuciu ziedas, bet tada jis turetu buti platesnis, nei tie, kur musu tevai nesioja smile.gif

Mes kai rinkomes žiedus, nebuvom apsisprendę, kad norim būtent be akučių ar su akutėm, norėjom, kad "priliptų" smile.gif taip ir atsitiko.
Anksčiau buvot įkėlusi nuotrauką žiedo su akutėm, kurį norėtumėt pritaikyti kaip vestuvinį, matavausi vienam salone ir tokį (tik balto aukso), atrodė labai gražiai, bet tik moteriškas smile.gif o kaip atrodytų jūsų vyro? Ar derinsit kažkaip?
Atsakyti