Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(Future-bride @ 2012 02 07, 20:07)
pasirodau ir savo wub.gif  suzadetuviu ziedelis  wub.gif  wub.gif
user posted image

Labai tikiuosi, kad future-bride dar apsilankys cia, nes turiu prasyma wub.gif ar galite sio grazaus ziedo vaizda parodyti is sono? blush2.gif
Atsakyti
Galetu but gal kazkas tokio g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 04 17, 09:30)
Galetu but gal kazkas tokio g.gif

aha, tik du galimi variantai biggrin.gif bet man tai ir idomu biggrin.gif buna juk tokie, grynai kaip pirmoji foto, kur tik tos kojytes "issiskecia" nuo pacio ziedo ir buna tie kaip antra foto (ir dar ryskesniu skirtumu), kur ir visas ziedas plateja ties kojytem g.gif
Atsakyti
Atnaujinu tema, noredama pasidziaugti smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(SultryBlue @ 2012 02 12, 18:24)
Su safyru ir dviem deimančiukais.  rolleyes.gif  user posted image

mano ziedelis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2012 05 03, 13:37)
Atnaujinu tema, noredama pasidziaugti smile.gif

user posted image

toks idomus, ne tradicinis, nors mano skoniui nelabai, bet dziugu 4u.gif
o kodel ne ant tos rankos ir ne ant to pirstuko? smile.gif
Atsakyti
Ne ant to pirsto, nes siek tiek didokas, bijau pamesti. Ir ant desines, nes patogiau smile.gif
Atsakyti
paskutiniai ziedeliai labai grazus:) reiks ir man savo ikelti ir parodyti:) ax.gif
Atsakyti
Aš gavau patį mieliausią, be deimantų ir pompastikos, tokį šiltą, skirtą tik man smile.gif Sidabrinį su gintariuku smile.gif Įdomaus dizaino, visi atkreipia dėmesį.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2012 05 04, 22:01)
Aš gavau patį mieliausią, be deimantų ir pompastikos, tokį šiltą, skirtą tik man smile.gif Sidabrinį su gintariuku smile.gif Įdomaus dizaino, visi atkreipia dėmesį.

Turėtų būti labai gražus smile.gif) mano žiedelis taip pat sidabrinis, maniškis pats sukūrė, kaip turėtų atrodyt, o juvelyras padarė biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
QUOTE(popelka @ 2012 02 15, 22:08)

turiu beveik toki pati, noreciau ji nesioti kaip vestuvini, tik reiketu busimajam vyrui pritaikyti zieda, nes jis man labai labai patinka, manau, kad tiktu kaip vestuvinis smile.gif

tuo paciu noriu pasirodyti ir savo suzadetuviu zieda. gal tai ir netradicinis, bet man labai nepatinka tie ploni ziedeliai su viena akute, maniskis tai zinojo, tad ir rinko pagal norus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 18, 21:14)
Labai tikiuosi, kad future-bride dar apsilankys cia, nes turiu prasyma  wub.gif  ar galite sio grazaus ziedo vaizda parodyti is sono?  blush2.gif

mano toks sonas 4u.gif
user posted image

Atsakyti