Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 04, 12:23)
Aš irgi planuoju būti su žieduku. Nematau jokio trukdymo - jis ant kitos rankos, metalai tarpsuavy derinasi, beto ir žiedukas į temą toks, juk vien dėl jo ir atsidūrei prie altoriaus. beto aš ketinu jį visada nešioti ir toliau  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Vat butent, tas ziedukas ir atvede prie altoriaus smile.gif Viskas, apsisprendziau, suzadetuviu ziedukas liks ant mano rankos per vestuves smile.gif
Atsakyti
Dabar pagalvojau.. kad gal net drisciau sakyti, jog reikia i vestuves eiti su suzadetuviu zieduku biggrin.gif as tai nesiosiu ant skirtingu ranku ir visa laika, jeigu nepersigalvosiu, bet siuo metu taip galvoju, o apskritai daugiau visu ziedu atsisakysiu ax.gif
Atsakyti
As irgi buvau su ziedeliu, perkeliau ant kitos rankos. 4u.gif
Atsakyti
as dar nenusprendziau
Atsakyti
As irgi per vestuves buvau su suzadetuviu zieduku wub.gif O dabar nesioju suzadetuviu ir vestuvini kartu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kontraversija1: 10 kovo 2012 - 23:26
O jūs kartu nešiojat, tai perkėlėt abu ant vienos ar ant skirtingų nešiojat? aš tai ant skirtingų taip ir paliksiu kiekvieną svao vietoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 11, 10:37)
O jūs kartu nešiojat, tai perkėlėt abu ant vienos ar ant skirtingų nešiojat? aš tai ant skirtingų taip ir paliksiu kiekvieną svao vietoj  rolleyes.gif

As abu ant vienos, jie labai dera tarpusavyje. wub.gif O ant kitos rankos nesioju kitoki zieda, tai viena, tai kita, ziedai mano megstami papuosalai. smile.gif
Atsakyti
Mano abu irgi derėtų tarpusavy wub.gif nes šiaip norėjau visada, kad būdami ant skirtingų rankų vistiek atseit derintųsi biggrin.gif ale kažkaip žiūriu seniau mėgdavau žiedus, bet dabar teplanuoju nešioti tik du lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2012 03 03, 22:16)
Sveikos merginos smile.gif
Gal as cia busiu biski ne i tema, bet ka jusm mastos daryti per vestuves, usiimti suzadetuviu zieduka, ar ne? smile.gif

as suzadetuviu ziedeli nesioju ant kaires rankos, tai ten jis ir bus vestuviu diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pallomita @ 2012 03 14, 16:42)
as suzadetuviu ziedeli nesioju ant kaires rankos, tai ten jis ir bus vestuviu diena smile.gif

drinks_cheers.gif pas mane buvo ir yra taip pat. mirksiukas.gif
Atsakyti
O man graziausia kai suzadetuviu ir vestuvinis ant desnes rankos bevardzio pirsto sukomplektuoti, taip ir planuoju nesiot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 03 15, 22:46)
O man graziausia kai suzadetuviu ir vestuvinis ant desnes rankos bevardzio pirsto sukomplektuoti, taip ir planuoju nesiot smile.gif

na cia jau priklauso nuo ziedu dizaino.. tuomet, kai MB rinko man suzadetuviu zieda, jis dar nezinojo kokiu vestuviniu ziedu as noresiu, tad man jie kartu nedera.. bet cia jau kaip kam tinka, patinka, zodziu kiekvienam savaip smile.gif
Atsakyti