Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(Eden@ @ 2014 01 10, 23:02)
na ir kvailas pasiulymas... doh.gif
jeigu jau tikrai nesigautu sumazinti, as nesiociau ant grandineles pasikabinusi.. doh.gif

bet InBa, dziugu, kad pavyko sumazinti  4u.gif  ar brangiai kainavo?

mažinimas 40 Lt, o padengimas rodžiu dar 35 Lt.
Atsakyti
Va kur man gražūs wub.gif ziedai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amaya.: 14 sausio 2014 - 13:35
QUOTE(Amaya. @ 2014 01 14, 14:34)
Va kur man gražūs  wub.gif  ziedai

dar toks gražus user posted image
Atsakyti
ziedai na ir iš šių gražūs 1,5,12, 14,16,18 ir 24 rolleyes.gif ten po paveikslėlių yra skaičiukai, juos paspaudus atsidaro puslapiai, kur daugiau informacijos apie tuos žiedelius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amaya.: 14 sausio 2014 - 15:11
nuostabus wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amaya. @ 2014 01 14, 14:34)
Va kur man gražūs  wub.gif  ziedai

Tokie ziedai labiau tiktu mergaitems arba paauglems nesioti....man jie baisus ir jokiu budu ne suzadetuvem schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2014 01 23, 15:44)
Tokie ziedai labiau tiktu mergaitems arba paauglems nesioti....man jie baisus ir jokiu budu ne suzadetuvem schmoll.gif

kodėl. Šituos užskaityčiau:

user posted image
user posted image
Atsakyti
Pries menesi ir as savo suzadetuviu zieduka mazinau. Mano yra su briliantuku, ji laiko 4 kojeles, todel juvelyras sake, kad paciam akmeniui nepakenks smile.gif mazinau is 16,2 i 15,2. Vilniaus g. 9, Vilniuje, aksine dovanele ( ten ziedas ir buvo pirktas ). Kainavo mazinimas+atnaujinimas 130 Lt. Na kolkas viskas gerai, aisku siek tiek jei isiziuri i ta zieduka, matosi truputi kreivumas, na bet labai menkas... smile.gif
Atsakyti
Mažinau savo sužadėtuvių Rotundo gatvėj... gerai įsižiūrėjus matosi vagelė, kur buvo sujungtas žiedas po iškirpimo. Pačio žiedo kreivumo nėr.
Ir čia nežinau ar tikrai ar mano fantazija, kad prieš nešant mažinti deimatuką prilaikančios kojelės buvo dailesnės. Sužadėtinis skirtumo jose nemato, o man rodos kad jos buvo apvalesnės ir dailesnės prieš mažinant.
Už mažinimą ir rodžiavimą po jo sumokėjau ar 70 ar 80 litų neatsimenu.
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2014 02 01, 18:11)
Mažinau savo sužadėtuvių Rotundo gatvėj... gerai įsižiūrėjus matosi vagelė, kur buvo sujungtas žiedas po iškirpimo. Pačio žiedo kreivumo nėr.
Ir čia nežinau ar tikrai ar mano fantazija, kad prieš nešant mažinti deimatuką prilaikančios kojelės buvo dailesnės. Sužadėtinis skirtumo jose nemato, o man rodos kad jos buvo apvalesnės ir dailesnės prieš mažinant.
Už mažinimą ir rodžiavimą po jo sumokėjau ar 70 ar 80 litų neatsimenu.

pasitikrinkit deimantuka tada
Atsakyti
Nemanau, kad kam būtų prasmės vogt 3 mm deimantuką.
Atsakyti
Nuostabūs žiedai, tik nesuprantu, kodėl sužadėtuvių žiedai turi būti su akutėm g.gif
Atsakyti