Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(Vitulka @ 2013 12 18, 23:18)
Labai jautrios visos. Ar galima tik aikčioti iš grožio, gink Dieve nepatiks kuriai kitokia nuomonė.
Rodai foto, vadinas, esi pasiruošus visokiem komentaram mirksiukas.gif
Teisingai pastebėta, esam su skirtingais skoniai ir grožio suvokimu, todėl nenuostabu, kad  sulauksi ne tik "oj kaip gražu" smile.gif
Tas žiedas nuo to prastesnis nepaliko. Kaip patiko nuotakai taip patiks wink.gif

esmė ne tame, ką pasakot, o tai, kaip tai darote
Atsakyti
mano suzadetuviu ziedas labai paprastas, sidabrinis..ne toks, kokio as norejau ax.gif nors MB zinojo, kokio as noriu, nes ne karta foto esu rodziusi...na nepasistenge jis, nepasistenge doh.gif nezinau, kaip jus, bet man betkoks ziedas netinka..jeigu pasiryzimas vesti tvirtas, tai kodel nenupirkus tokio ziedo, kokio moteris nori...visgi ji ji nesios...ne kainoje esme zinoma, taciau i kazkokius norus, ypac jeigu iki suzadetuviu buvo kalbeta, koks ziedas patinka, kokio norisi, reikia atsizvelgti....savo gavusi nusivyliau, deja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 18, 23:18)
Labai jautrios visos. Ar galima tik aikčioti iš grožio, gink Dieve nepatiks kuriai kitokia nuomonė.
Rodai foto, vadinas, esi pasiruošus visokiem komentaram mirksiukas.gif
Teisingai pastebėta, esam su skirtingais skoniai ir grožio suvokimu, todėl nenuostabu, kad  sulauksi ne tik "oj kaip gražu" smile.gif
Tas žiedas nuo to prastesnis nepaliko. Kaip patiko nuotakai taip patiks wink.gif

Nesuprantu, kaip galima ikelti nuotrauka tukstancio zmoniu auditorijai, su skirtingais mastymais ir suvokimu, ir tiketis, kad visi tavo zieda, ar nama ,ar vyra ivertins tik wub.gif wub.gif
Is visos temos man patiko vos keli ziedai, tik as nerasiau ka galvoju, o stai kazkas parase, ir kazka papiktino.. O ar ne tam ir yra skirtas sis forumas? (laisvam bendravimui) ''paminetas'' ziedas tikrai ne suzadetuvinis, ir daugelis ta patvirtintu, jei isdristu...
Manau Vitulka yra realiai mastantanti moteris( o gal ne moteris blush2.gif ) ir nemato poreikio kazkam gerintis. o nuomone issakyti cia galima kiekvienam mirksiukas.gif

Atsakyti
sveikos merginos,
pasigirsiu savo atnaujintu suzadetuviu ziedu. as visada zinojau kokio noriu. bet pries daugiau nei keturis metus gavau balto aukso ziedeli su nedideliu deimantuku. tokios buvo suzadetinio finansines galimybes.as labai nuosirdziai dzisugiausi ka gavus, nors tai nebuvo mano svajoniu ziedas. kai suejo vestuviu ketvirtosios metines gavau savo svajoniu ziedeli. tiffany 0.43ct deimantas E spalvos , VS, EX/EX/EX puiki charakteristika.man jis tobulas ir labai lauktas. dalinuosi savo nauju blink blink
user posted image
Atsakyti
tikrai grazuolis paskutinis ziedelis wub.gif
Atsakyti
Vaikinas nepataikė sužadėtuvių žiedelio dydžio. reiktų mažint manždaug 1 dydžiu. Gal kuri mažinot žieduką su deimantu? Skaičiau, kad didelė rizika mažint būtent dėl akmenuko.
Atsakyti
QUOTE(InBa @ 2014 01 06, 19:50)
Vaikinas nepataikė sužadėtuvių žiedelio dydžio. reiktų mažint manždaug 1 dydžiu. Gal kuri mažinot žieduką su deimantu? Skaičiau, kad didelė rizika mažint būtent dėl akmenuko.

Manasis irgi per didelis, nors pirko 17dydį - visada tokį nešioju, bet va jo forma kiek kitokia, viršus truputį išgaubtas, tai matyt dėlto smukčioja nuo piršto. Žodžiu, apėjau kelis juvelyrus - nieko gero. Maniškis su viena didele akute, o šonuose dar po kelias, sidabrinis ir roduotas. Pas patį pirmą nuėjus net nespėjau žiedo nusiimti parodyt, iškart pasakė, kad už kokybę neatsakys. Nes kaitinant žiedą reikia lenkti, o tuo metu visos akutes ir iškrenta. Padidinti sakė jokių problemų, o vat sumažinti... Tai taip ir vaikštau su smunkančiu, o ką daryt. MB siūlė nupirkti naują, bet atsisakiau, šis man labai brangus... Na bet trečiadienį einu pas dar vieną juvelyrą, tikiuosi, kad sulauksiu gerų žinių smile.gif
Atsakyti
quote=InBa,2014 01 06, 20:50]
[/quote]
man yra teke.gavau 17.5, nors mano dydis 16.5
tai tiesiog dali iskirpo ir sujunge.
as dariausi Kaune
Atsakyti
Aš vakar buvau pas dar du juvelyrus, kuriuos vienas pažįstamas rekomendavo kaip pačius geriausius. Pirmasis pasiūlė užsiklijuoti izoliacijos... doh.gif Arba rizikuoti, bandyt mažinti, bet žiedas praras savo formą, didelė tikimybė, kad iškris akutes, tačiau jas galima pakeisti kitomis. Antrasis juvelyras teigė, kad akutėm nieko neatsitiks, bet kadangi žiedas roduotas, tai gali išmesti puslėmis, o tuomet bus dar daugiau darbo su juo. Neapsisprendžiau, pas kurį geriau, tad kolkas vaikštau su tokiu, kokį turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiliLu @ 2014 01 09, 14:53)
Aš vakar buvau pas dar du juvelyrus, kuriuos vienas pažįstamas rekomendavo kaip pačius geriausius. Pirmasis pasiūlė užsiklijuoti izoliacijos...  doh.gif Arba rizikuoti, bandyt mažinti, bet žiedas praras savo formą, didelė tikimybė, kad iškris akutes, tačiau jas galima pakeisti kitomis. Antrasis juvelyras teigė, kad akutėm nieko neatsitiks, bet kadangi žiedas roduotas, tai gali išmesti puslėmis, o tuomet bus dar daugiau darbo su juo. Neapsisprendžiau, pas kurį geriau, tad kolkas vaikštau su tokiu, kokį turiu  smile.gif

nusipirkit nauja it nesukit sau galvos smile.gif
Atsakyti
Mano žieduką visgi sumažino smile.gif pirmasis atsisakė, nes sakė, kad gali iškrist briliantukas. Antrasis sakė, jog jokio pavojaus nėra, tad sumažino kiek daugiau nei puse dydžio ir vėl padengė rodžiu. Esu labai patenkita darbu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sepultura @ 2014 01 09, 14:46)
nusipirkit nauja it nesukit sau galvos smile.gif

na ir kvailas pasiulymas... doh.gif
jeigu jau tikrai nesigautu sumazinti, as nesiociau ant grandineles pasikabinusi.. doh.gif

bet InBa, dziugu, kad pavyko sumazinti 4u.gif ar brangiai kainavo?
Atsakyti