Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

sveikutes ir as pasigirsiu savo ziedeliu, pasipirso per musu isvyka visiskai netiketai. ziedelis toks, nes labai domejosi, kad pasak tradiciju ziedelis turi buti su dviem arba viena akute.
na, o dabar ruosiames vestuvems.user posted imageMy Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigma192: 22 lapkričio 2013 - 22:59
mano pats maziausias, bet pats mieliausias... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kasukas @ 2013 11 26, 19:57)
mano pats maziausias, bet pats mieliausias... smile.gif

user posted image

kaip gaila kad neiseina LIKE paspausti smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš irgi užbėgau pasidalinti savo žieduku wub.gif pasipiršo maniškis per mano gimtadienį wub.gif nestandartinis piršlybų žiedukas, bet jis žino kokius aš dievinu wub.gif štai jis 4u.gif

i 
Nuotrauka pašalinta žinutės autorės prašymu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 18 gruodžio 2013 - 09:50
QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2013 12 17, 15:39)

labai grazus manikiuras smile.gif
o ziedo tikrai nepavadinciau suzadetuviu.
Atsakyti
QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2013 12 17, 13:39)

Primena Pikul vestuvini smile.gif
Atsakyti

visas su brilikais?
šiaip atrodo ne tik, kad ne sužadėtuvių, bet ir pigus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 17, 22:24)
visas su brilikais?
šiaip atrodo ne tik, kad ne sužadėtuvių, bet ir pigus  blush2.gif

o jūs, pastebėjau, visur kad tik pažemint...labai jau užgauliai.
Na taip, nėra įprastas sužadėtuviu žiedas, bet tik dar geriau, svarbiausia, kad vyrukas dėl savo moters, o ne dėl aplinkinių akių stengiasi
Atsakyti
QUOTE(sepultura @ 2013 12 17, 18:14)
labai grazus manikiuras smile.gif
o ziedo tikrai nepavadinciau suzadetuviu.

Bet ištiesų kokios keistos Jūs merginos biggrin.gif Jei ne su briliantais ir ne standartas toks kaip pas VISUS, tai jau iškart reikia peikti doh.gif man jis pats gražiausias žiedas kokį tik galėjau gauti, ir ne prabangume ir ne briliantuose esmė 4u.gif Būkime paprastesnės ir ne tokios materialistės 4u.gif
Atsakyti
Tikrai keista skaityti, juk ne kainos didume esmė, o apsisprendime gyventi visą likusį gyvenimą...
Nors, sakoma, kad santuokos iš išskaičiavimo patvariausios, svarbiausia meilė ir ryžtas, o ne tai, kiek kainuoja žiedas..
O tai, kad merginai toks žiedas labai patinka, tik parodo, kad vaikinas puikiai ją pažįsta ir žino kas jai gražu smile.gif) Super - sveikinu
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 17, 23:24)

visas su brilikais?
šiaip atrodo ne tik, kad ne sužadėtuvių, bet ir pigus blush2.gif

Jūsų pasisalymas visiskai nekorektištas. g.gif matosi, kad pagarbos kitiems nelabai yra.

O mano nuomone, kiekvienai jos gautas ziedukas yra ypatingas smile.gif Kad ir koks jis bebutu smile.gif Mes visi esame skirtingi tai ir daiktai kurie mums patinka, skiriasi. 4u.gif

Dangaus_zydryne ---> Sveikinu!!! smile.gif 4u.gif Linkiu graziu vestuviu!

Atsakyti
Labai jautrios visos. Ar galima tik aikčioti iš grožio, gink Dieve nepatiks kuriai kitokia nuomonė.
Rodai foto, vadinas, esi pasiruošus visokiem komentaram mirksiukas.gif
Teisingai pastebėta, esam su skirtingais skoniai ir grožio suvokimu, todėl nenuostabu, kad sulauksi ne tik "oj kaip gražu" smile.gif
Tas žiedas nuo to prastesnis nepaliko. Kaip patiko nuotakai taip patiks wink.gif
Atsakyti