sveikutes ir as pasigirsiu savo ziedeliu, pasipirso per musu isvyka visiskai netiketai. ziedelis toks, nes labai domejosi, kad pasak tradiciju ziedelis turi buti su dviem arba viena akute.
na, o dabar ruosiames vestuvems.My Webpage
mano pats maziausias, bet pats mieliausias...
QUOTE(kasukas @ 2013 11 26, 19:57)
kaip gaila kad neiseina LIKE paspausti
Sveikos aš irgi užbėgau pasidalinti savo žieduku pasipiršo maniškis per mano gimtadienį nestandartinis piršlybų žiedukas, bet jis žino kokius aš dievinu štai jis
i | Nuotrauka pašalinta žinutės autorės prašymu |
QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2013 12 17, 13:39)
Primena Pikul vestuvini
visas su brilikais?
šiaip atrodo ne tik, kad ne sužadėtuvių, bet ir pigus
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 17, 22:24)
o jūs, pastebėjau, visur kad tik pažemint...labai jau užgauliai.
Na taip, nėra įprastas sužadėtuviu žiedas, bet tik dar geriau, svarbiausia, kad vyrukas dėl savo moters, o ne dėl aplinkinių akių stengiasi
QUOTE(sepultura @ 2013 12 17, 18:14)
Bet ištiesų kokios keistos Jūs merginos Jei ne su briliantais ir ne standartas toks kaip pas VISUS, tai jau iškart reikia peikti man jis pats gražiausias žiedas kokį tik galėjau gauti, ir ne prabangume ir ne briliantuose esmė Būkime paprastesnės ir ne tokios materialistės
Tikrai keista skaityti, juk ne kainos didume esmė, o apsisprendime gyventi visą likusį gyvenimą...
Nors, sakoma, kad santuokos iš išskaičiavimo patvariausios, svarbiausia meilė ir ryžtas, o ne tai, kiek kainuoja žiedas..
O tai, kad merginai toks žiedas labai patinka, tik parodo, kad vaikinas puikiai ją pažįsta ir žino kas jai gražu ) Super - sveikinu
Nors, sakoma, kad santuokos iš išskaičiavimo patvariausios, svarbiausia meilė ir ryžtas, o ne tai, kiek kainuoja žiedas..
O tai, kad merginai toks žiedas labai patinka, tik parodo, kad vaikinas puikiai ją pažįsta ir žino kas jai gražu ) Super - sveikinu
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 17, 23:24)
visas su brilikais?
šiaip atrodo ne tik, kad ne sužadėtuvių, bet ir pigus
Jūsų pasisalymas visiskai nekorektištas. matosi, kad pagarbos kitiems nelabai yra.
O mano nuomone, kiekvienai jos gautas ziedukas yra ypatingas Kad ir koks jis bebutu Mes visi esame skirtingi tai ir daiktai kurie mums patinka, skiriasi.
Dangaus_zydryne ---> Sveikinu!!! Linkiu graziu vestuviu!
Labai jautrios visos. Ar galima tik aikčioti iš grožio, gink Dieve nepatiks kuriai kitokia nuomonė.
Rodai foto, vadinas, esi pasiruošus visokiem komentaram
Teisingai pastebėta, esam su skirtingais skoniai ir grožio suvokimu, todėl nenuostabu, kad sulauksi ne tik "oj kaip gražu"
Tas žiedas nuo to prastesnis nepaliko. Kaip patiko nuotakai taip patiks
Rodai foto, vadinas, esi pasiruošus visokiem komentaram
Teisingai pastebėta, esam su skirtingais skoniai ir grožio suvokimu, todėl nenuostabu, kad sulauksi ne tik "oj kaip gražu"
Tas žiedas nuo to prastesnis nepaliko. Kaip patiko nuotakai taip patiks