QUOTE(Esha @ 2013 03 09, 17:16)
Ačiū už sveikinimus
Draugas žinojo mano skonį dėl sužadėtuvių žiedo, nes prieš metus mano sesei jos draugas pasipiršo ir ji nešioja tokį itin prabangų žiedelį. Tada jam išdesčiau savo nuomonę ir į tai atsižvelgė
O istorija tokia greičiau klasikinė musu piršlybų. Išvažiavome pirmą kartą po ilgo laiko tik dviese keliom dienom paatostogaut i Paryžių (auginame 3 metu sūnelį). Prieš suplanuotą Mulen Ružą, draugas manęs paprašė pavakarieniauti restorane. Ten išsišnekėjom apie mudviejų santykius, pasvajojom apie ateitį ir t.t. Ir laukiant deserto, priklaupė priešais mane ant kelio su žiedeliu. Visada galvodavau, ko ten tos panos verkia, kai joms pasiprerša, bet tąkart taip nuoširdžiai negalėjau suvaldyti ašarų
Tiesa, deserto jau nė veinam nebesinorejo. Ir išvis nebejauku buvo sėdėt tam restorane ir gaudyti kitų žvilgsnius į mus.
Tad išmovėm į kitą restoraną pakelti šampano taurę už mūsų laimę
wow
Papildyta:
mano
(tik labai blicas pamaišė
)
pasipiršo per mano gimtadienį...
visada savo šventes planuodavau pati, bet šį gimtadienį sugalvojo planuoti jis.. aišku buvo keista,bet leidau,tik draugių ir draugų nr surašiau ką noriu matyti (nes jis nežinojo,kadangi tuo metu tik 9 mėn kartu buvom)
šventė labai smagi buvo..išmušė 00h, fejerverkai,šampanas, dangaus žibintai....ir įeinu į namą, o jis iškart klūpi su tortu, o torte žiedas
nerealu buvo