Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(sepultura @ 2013 08 15, 22:10)
kaip supratau puse limono vertes auskaru nepamatysim sad.gif

gal ju ir nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 08 16, 15:41)
gal ju ir nera  smile.gif

matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 08 26, 17:25)

o jus laimingos, bile kad ir kiti neturetu jei jus neturit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 26, 23:04)
o jus laimingos, bile kad ir kiti neturetu jei jus neturit  lotuliukas.gif

suprantat taip kaip norit biggrin.gif
jei kas turi, puiku, nematau ko pavydet...bet ateini, apsiskelbi, o va parodyt tai sunku...kvepia kazkuo negeru g.gif biggrin.gif
Atsakyti
O as taip noreciau sulaukti nauju ziedeliu pasirodymu, o ne skaityti gincus smile.gif juk tokia grazi tema wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 03 09, 17:16)
Ačiū už sveikinimus  4u.gif
Draugas žinojo mano skonį dėl sužadėtuvių žiedo, nes prieš metus mano sesei jos draugas pasipiršo ir ji nešioja tokį itin prabangų žiedelį. Tada jam išdesčiau savo nuomonę ir į tai atsižvelgė smile.gif

O istorija tokia greičiau klasikinė musu piršlybų. Išvažiavome pirmą kartą po ilgo laiko tik dviese keliom dienom paatostogaut i Paryžių (auginame 3 metu sūnelį). Prieš suplanuotą Mulen Ružą, draugas manęs paprašė pavakarieniauti restorane. Ten išsišnekėjom apie mudviejų santykius, pasvajojom apie ateitį ir t.t. Ir laukiant deserto,  priklaupė priešais mane ant kelio su žiedeliu. Visada galvodavau, ko ten tos panos verkia, kai joms pasiprerša, bet tąkart taip nuoširdžiai negalėjau suvaldyti ašarų  wub.gif
Tiesa, deserto jau nė veinam nebesinorejo. Ir išvis nebejauku buvo sėdėt tam restorane ir gaudyti kitų žvilgsnius į mus.
Tad išmovėm į kitą restoraną pakelti šampano taurę už mūsų laimę smile.gif

wow 4u.gif
Papildyta:
mano user posted image (tik labai blicas pamaišė sad.gif )
pasipiršo per mano gimtadienį...
visada savo šventes planuodavau pati, bet šį gimtadienį sugalvojo planuoti jis.. aišku buvo keista,bet leidau,tik draugių ir draugų nr surašiau ką noriu matyti (nes jis nežinojo,kadangi tuo metu tik 9 mėn kartu buvom)
šventė labai smagi buvo..išmušė 00h, fejerverkai,šampanas, dangaus žibintai....ir įeinu į namą, o jis iškart klūpi su tortu, o torte žiedas wub.gif nerealu buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justemur @ 2013 08 29, 17:15)
wow  4u.gif
Papildyta:
mano user posted image (tik labai blicas pamaišė sad.gif )
pasipiršo per mano gimtadienį...
visada savo šventes planuodavau pati, bet šį gimtadienį sugalvojo planuoti jis.. aišku buvo keista,bet leidau,tik draugių ir draugų nr surašiau ką noriu matyti (nes jis nežinojo,kadangi tuo metu tik 9 mėn kartu buvom)
šventė labai smagi buvo..išmušė 00h, fejerverkai,šampanas, dangaus žibintai....ir įeinu į namą, o jis iškart klūpi su tortu, o torte žiedas  wub.gif  nerealu buvo 4u.gif

Sveikinu, mielas ziedukas rolleyes.gif
Atsakyti
justemur, kaip grazu..sveikinimai wub.gif grazus ziedelis 4u.gif
Atsakyti
Labukas, pasidziaugsiu ir as kartu su jumis savo suzadetuvemis 4u.gif pasipirso atostogu metu Tunise, kelis kartus pati netiesiogiai atsakiau ne, kai jis jau buvo suplanaves pirstis biggrin.gif. Ta prasme, kad tuo metu nenoriu eiti ten ir ten biggrin.gif. Bet galiausiai pasipirso vakare, bunant prie juros papludimy wub.gif user posted image
Deimantai zeri is visu pusiu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinu, grazus, mielas ziedukas wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras. smile.gif Nusprendžiau pasigirti ir Aš Jūsų tarpe. ax.gif Mano Mylimasis taip pat jau pasipiršo. Mano gimimo dienos proga įteikė sužadėtuvių žiedelį. blush2.gif Belieka sulaukus lelyčio planuot vestuves. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(nerealumass @ 2013 10 01, 21:28)
Labas vakaras.  smile.gif  Nusprendžiau pasigirti ir Aš Jūsų tarpe.  ax.gif  Mano Mylimasis taip pat jau pasipiršo. Mano gimimo dienos proga įteikė sužadėtuvių žiedelį.  blush2.gif  Belieka sulaukus lelyčio planuot vestuves.  nestuke.gif

sveikinu! dvi nuostabios progos 4u.gif
Atsakyti