Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

Esha, nuostabus ziedelis wub.gif sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 03 04, 14:36)
Man ziedeli per Valentino diena uzmove smile.gif
Nezinau ar labai jis cia matysis, bet dedu foto, kokia turiu.
Baltas auksas su deimantu
user posted image

Sveikinu! Labai grazus ziedukas, man patinka tokie neissisokantys, kuklus bet labai grazus kaip Jusu! smile.gif Kokia istorija pirslybu? ax.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus 4u.gif

QUOTE(popcornas @ 2013 03 09, 15:07)
Sveikinu! Labai grazus ziedukas, man patinka tokie neissisokantys, kuklus bet labai grazus kaip Jusu! smile.gif Kokia istorija pirslybu?  ax.gif

Draugas žinojo mano skonį dėl sužadėtuvių žiedo, nes prieš metus mano sesei jos draugas pasipiršo ir ji nešioja tokį itin prabangų žiedelį. Tada jam išdesčiau savo nuomonę ir į tai atsižvelgė smile.gif

O istorija tokia greičiau klasikinė musu piršlybų. Išvažiavome pirmą kartą po ilgo laiko tik dviese keliom dienom paatostogaut i Paryžių (auginame 3 metu sūnelį). Prieš suplanuotą Mulen Ružą, draugas manęs paprašė pavakarieniauti restorane. Ten išsišnekėjom apie mudviejų santykius, pasvajojom apie ateitį ir t.t. Ir laukiant deserto, priklaupė priešais mane ant kelio su žiedeliu. Visada galvodavau, ko ten tos panos verkia, kai joms pasiprerša, bet tąkart taip nuoširdžiai negalėjau suvaldyti ašarų wub.gif
Tiesa, deserto jau nė veinam nebesinorejo. Ir išvis nebejauku buvo sėdėt tam restorane ir gaudyti kitų žvilgsnius į mus.
Tad išmovėm į kitą restoraną pakelti šampano taurę už mūsų laimę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 09 kovo 2013 - 16:30
Esha, sveikinu 4u.gif 4u.gif Labai gražuolis žiedas smile.gif
Mano žiedas laaabai panašus, tik geltono aukso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 03 09, 14:16)
Ačiū už sveikinimus  4u.gif
Draugas žinojo mano skonį dėl sužadėtuvių žiedo, nes prieš metus mano sesei jos draugas pasipiršo ir ji nešioja tokį itin prabangų žiedelį. Tada jam išdesčiau savo nuomonę ir į tai atsižvelgė smile.gif

O istorija tokia greičiau klasikinė musu piršlybų. Išvažiavome pirmą kartą po ilgo laiko tik dviese keliom dienom paatostogaut i Paryžių (auginame 3 metu sūnelį). Prieš suplanuotą Mulen Ružą, draugas manęs paprašė pavakarieniauti restorane. Ten išsišnekėjom apie mudviejų santykius, pasvajojom apie ateitį ir t.t. Ir laukiant deserto,  priklaupė priešais mane ant kelio su žiedeliu. Visada galvodavau, ko ten tos panos verkia, kai joms pasiprerša, bet tąkart taip nuoširdžiai negalėjau suvaldyti ašarų  wub.gif
Tiesa, deserto jau nė veinam nebesinorejo. Ir išvis nebejauku buvo sėdėt tam restorane ir gaudyti kitų žvilgsnius į mus.
Tad išmovėm į kitą restoraną pakelti šampano taurę už mūsų laimę smile.gif

Jeeetau kaip romantiska!!! wub.gif wub.gif Pasistenge Jusu vyras kaip reikiant smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Tendre @ 2013 03 11, 22:51)
Esha, sveikinu 4u.gif  4u.gif Labai gražuolis žiedas  smile.gif
Mano žiedas laaabai panašus, tik geltono aukso  smile.gif

Ikelkit ir Jus savo ir papasakokit savo istorija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2013 03 12, 21:59)
Jeeetau kaip romantiska!!!  wub.gif  wub.gif Pasistenge Jusu vyras kaip reikiant  smile.gif

Papildyta:
Ikelkit ir Jus savo ir papasakokit savo istorija smile.gif

Mudu su MB sutarėme, kad neviešinsime savo nuotraukų, labai asmeninių detalių.. visgi vieša erdvė 4u.gif antraip jau būčiau įkėlusi pasidžiaugti..
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 03 13, 11:48)
Mudu su MB sutarėme, kad neviešinsime savo nuotraukų, labai asmeninių detalių.. visgi vieša erdvė 4u.gif  antraip jau būčiau įkėlusi pasidžiaugti..

O gaila, bet pilnai suprantama smile.gif
Atsakyti
Noriu pasidziaugti, kad ir maniskis jau pasipirso! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2013 06 11, 23:23)
Noriu pasidziaugti, kad ir maniskis jau pasipirso!  wub.gif

Kokia gera žinia! Sveikinu smile.gif pasirodykit jei išeina
Atsakyti
O man gražu, kad ir į Lietuvą atėjo paprotys pirštis smile.gif Pagal papročius turėtų žiedelis būti su briliantu, bet teko matyti sužadėtuvių žiedą su gintaru..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(EDITA* @ 2013 06 25, 22:31)
O man gražu, kad ir į Lietuvą atėjo paprotys pirštis smile.gif  Pagal papročius turėtų žiedelis būti su briliantu, bet teko matyti sužadėtuvių žiedą su gintaru.....  wub.gif

pagal kokius paprocius turetu but su briliantu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 06 26, 15:46)
pagal kokius paprocius turetu but su briliantu? g.gif

Manoma, kad paprotys prasidejo 1477metais, kai Maximilian Pirmasis (Romos imperatorius) iteike Marijai deimantini zieda kaip suzadetuviu dovana.

Siaip tas paprotys labai priklauso nuo salies ir kulturos ir laiko.
Kadangi mes jau esame kaip ir modernioji era, tai nera ko stebetis, kad dauguma moteru (tikrai puikiai suprantu, kad yra ir priesingos nuomones moteru) nori ziedelio su akmenuku.
Taip, kad siais laikais daugiau daroma pagal zmogaus materialine padeti, susidariusias nuostatas ir norus smile.gif
Atsakyti