Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(vienas dantukas @ 2012 11 13, 18:38)
susizadejusi:) bet vistiek noreciau tokio ziedelio..jis butent mano svajoniu ziedelis, tokios formos, su tokia akute..manasis siek tiek kitoks ax.gif

Tai parodykit ir savo smile.gif
Atsakyti
mano žiedukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
ooo, va tokio buciau norejus biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 15, 18:39)
ooo, va tokio buciau norejus  biggrin.gif  wub.gif

iki šio žiedo nešiojau tik sidarbrą ir karksėjau, kad auksas man nepatinka smile.gif o kai jau pasipiršo, buvau apstulbus, kaip man patinka auksas dėl savo švelnumo. Labai jis man "limpa" blush2.gif
Atsakyti
paskutinis ziedukas labai labai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2012 11 15, 18:44)
iki šio žiedo nešiojau tik sidarbrą ir karksėjau, kad auksas man nepatinka  smile.gif o kai jau pasipiršo, buvau apstulbus, kaip man patinka auksas dėl savo švelnumo. Labai jis man "limpa"  blush2.gif

Aš lygiai taip pat thumbup.gif niekada nemėgau aukso, na tiesa norėjau vestuvinio būtinai tik auksinio, nes baltas auksas atrodo prastai ir yra prastas, bet negalvojau, kad taip pamėgsiu užsidėjusi wub.gif kaip sakai tikrai jis toks švelnesnis, net šiltesnis.. žinoma ir prabangiau atrodo, vienu žodžiu dabar jau nevengiu į auksą seilę pavarvinti, šiuo metu labai noriu auksinės apyrankės. Reik kalėdų senelio prašyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2012 11 15, 18:54)
paskutinis ziedukas labai labai grazus smile.gif

Ačiū wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 15, 19:01)
Aš lygiai taip pat  thumbup.gif  niekada nemėgau aukso, na tiesa norėjau vestuvinio būtinai tik auksinio, nes baltas auksas atrodo prastai ir yra prastas, bet negalvojau, kad taip pamėgsiu užsidėjusi  wub.gif  kaip sakai tikrai jis toks švelnesnis, net šiltesnis.. žinoma ir prabangiau atrodo, vienu žodžiu dabar jau nevengiu į auksą seilę pavarvinti, šiuo metu labai noriu auksinės apyrankės. Reik kalėdų senelio prašyti  biggrin.gif

Pradžioje glausdavau žiedą prie lūpų, vis įsitikint jo švelnumu blush2.gif Pas maniškį viena briaunelė (apatinė) užbrėžta baltu auksu. O tą akimirką, kai piršosi, iš to jaudulio pagalvojau, kad visas baltas lotuliukas.gif paskui praregėjau biggrin.gif
o kas dėl vestuvinių, tai mes irgi tik už klasikinius auksinius good.gif
Atsakyti
Lilijyte, labai grazus ziedukas wub.gif Labai man patiktu ir toki tureti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2012 11 15, 23:47)
Lilijyte, labai grazus ziedukas  wub.gif Labai man patiktu ir toki tureti thumbup.gif

ačiū, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2012 11 15, 23:43)
ačiū, merginos  4u.gif

Man tai šitas labai patiko
user posted image
Atsakyti
Labai labai noriu pasidžiaugti, visiškai netikėtai gavau vakar... wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iridy @ 2012 12 18, 12:55)
Labai labai noriu pasidžiaugti, visiškai netikėtai gavau vakar... wub.gif