i | Prašau baigti šitą nesąmoningą diskusiją apie deimantų (ne)poreikį, nes ji jau išsirutuliojo į ginčą be galo, kur kiekviena mėgina įrodyti savo pranašumą, savo poziciją. Tema yra skirta aptarinėti sužadėtuvių žiedus, tad rodykite juos, girkitės, aptarinėkite juos, rašykite savo pasipiršimo istorijas, bet visada prisiminkite: GERBKITE VIENI KITUS |
Ačiū, visoms
aha ir aš pastebėjau, gražu tiesiog kai pagalvoji
QUOTE(Ronera @ 2012 11 09, 10:40)
aha ir aš pastebėjau, gražu tiesiog kai pagalvoji
Na ir aš parodau savo
Balto aukso
Iš tikrųjų, tai kažkada seniai gal prieš metus kokius kalbėjom apie visokius papuošaliukus, tai ir kalbėjom apie sužadėtuvių, vestuvių žiedukus... Pripasakojau, kokie man gražūs.. Tai vat prisiminė, kad norėjau neperkrauto, su viena akute
Nors akutė tai net ir mažesnė galėjo būti. Realybėj labai dailiai ir subtiliai atrodo
Balto aukso
Iš tikrųjų, tai kažkada seniai gal prieš metus kokius kalbėjom apie visokius papuošaliukus, tai ir kalbėjom apie sužadėtuvių, vestuvių žiedukus... Pripasakojau, kokie man gražūs.. Tai vat prisiminė, kad norėjau neperkrauto, su viena akute
Nors akutė tai net ir mažesnė galėjo būti. Realybėj labai dailiai ir subtiliai atrodo
QUOTE(sviecia_saule @ 2012 11 13, 13:26)
Na ir aš parodau savo
Balto aukso
Balto aukso
gražus bet tik man taip atrodo ar jis labai plonytis?
QUOTE(Ronera @ 2012 11 13, 15:22)
gražus bet tik man taip atrodo ar jis labai plonytis?
Jis toks smailėjantis Prie pat piršto plačiau, o link išorės smailėja (jei butu skersinis rinkutės pjūvis, tai butu smailėjancios piramides, trikampio forma ).
QUOTE(sviecia_saule @ 2012 11 13, 15:39)
Jis toks smailėjantis Prie pat piršto plačiau, o link išorės smailėja (jei butu skersinis rinkutės pjūvis, tai butu smailėjancios piramides, trikampio forma ).
aa, supratau o atrodė kad visai tik plonytė plokštelė, norėjau sakyt nusitrins su laiku nešiojant, bet jei prie piršto plačiau tada gerai
QUOTE(vienas dantukas @ 2012 11 13, 15:42)
sviecia saule, labai grazu ziedelis, lb tokie man labiausiai ir patinka..ir pati tokio noreciau:)
O jus dar nesusizadejusi?
QUOTE(sviecia_saule @ 2012 11 13, 12:26)
Na ir aš parodau savo
labai grazus ziedelis labai graziai spindi akute sveikinu
QUOTE(popcornas @ 2012 11 13, 18:52)
O jus dar nesusizadejusi?
susizadejusi:) bet vistiek noreciau tokio ziedelio..jis butent mano svajoniu ziedelis, tokios formos, su tokia akute..manasis siek tiek kitoks