Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

i 
Prašau baigti šitą nesąmoningą diskusiją apie deimantų (ne)poreikį, nes ji jau išsirutuliojo į ginčą be galo, kur kiekviena mėgina įrodyti savo pranašumą, savo poziciją. Tema yra skirta aptarinėti sužadėtuvių žiedus, tad rodykite juos, girkitės, aptarinėkite juos, rašykite savo pasipiršimo istorijas, bet visada prisiminkite: GERBKITE VIENI KITUS
Atsakyti
Ačiū, visoms 4u.gif
QUOTE(Ronera @ 2012 11 09, 10:40)

beje, mūsų liniuotės suka tą patį skaičiuką blush2.gif

aha ir aš pastebėjau, gražu tiesiog kai pagalvoji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bucke001: 09 lapkričio 2012 - 11:28
QUOTE(bucke001 @ 2012 11 09, 00:50)

sveikinu 4u.gif ziedukas toks keistokas, mano akimis, bet labai labai dziugu!!! wub.gif
Atsakyti
Na ir aš parodau savo biggrin.gif

user posted image

user posted image
Balto aukso wub.gif
Iš tikrųjų, tai kažkada seniai gal prieš metus kokius kalbėjom apie visokius papuošaliukus, tai ir kalbėjom apie sužadėtuvių, vestuvių žiedukus... Pripasakojau, kokie man gražūs.. Tai vat prisiminė, kad norėjau neperkrauto, su viena akute wub.gif
Nors akutė tai net ir mažesnė galėjo būti. Realybėj labai dailiai ir subtiliai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia_saule @ 2012 11 13, 13:26)
Na ir aš parodau savo  biggrin.gif
Balto aukso  wub.gif
Iš tikrųjų, tai kažkada seniai gal prieš metus kokius kalbėjom apie visokius papuošaliukus, tai ir kalbėjom apie sužadėtuvių, vestuvių žiedukus... Pripasakojau, kokie man gražūs.. Tai vat prisiminė, kad norėjau neperkrauto, su viena akute  wub.gif
Nors akutė tai net ir mažesnė galėjo būti. Realybėj labai dailiai ir subtiliai atrodo  wub.gif

gražus wub.gif bet tik man taip atrodo ar jis labai plonytis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 13, 15:22)
gražus wub.gif bet tik man taip atrodo ar jis labai plonytis? blush2.gif

Jis toks smailėjantis smile.gif Prie pat piršto plačiau, o link išorės smailėja (jei butu skersinis rinkutės pjūvis, tai butu smailėjancios piramides, trikampio forma smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(sviecia_saule @ 2012 11 13, 15:39)
Jis toks smailėjantis  smile.gif Prie pat piršto plačiau, o link išorės smailėja (jei butu skersinis rinkutės pjūvis, tai butu smailėjancios piramides, trikampio forma smile.gif ).

aa, supratau drinks_cheers.gif o atrodė kad visai tik plonytė plokštelė, norėjau sakyt nusitrins su laiku nešiojant, bet jei prie piršto plačiau tada gerai thumbup.gif
Atsakyti
sviecia saule, labai grazu ziedelis, lb wub.gif tokie man labiausiai ir patinka..ir pati tokio noreciau:) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vienas dantukas @ 2012 11 13, 15:42)
sviecia saule, labai grazu ziedelis, lb wub.gif  tokie man labiausiai ir patinka..ir pati tokio noreciau:) ax.gif

O jus dar nesusizadejusi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia_saule @ 2012 11 13, 12:26)
Na ir aš parodau savo  biggrin.gif

labai grazus ziedelis wub.gif labai graziai spindi akute wub.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 22 lapkričio 2012 - 12:12
QUOTE(popcornas @ 2012 11 13, 18:52)
O jus dar nesusizadejusi?  smile.gif

susizadejusi:) bet vistiek noreciau tokio ziedelio..jis butent mano svajoniu ziedelis, tokios formos, su tokia akute..manasis siek tiek kitoks ax.gif
Atsakyti
Ačiū už gražius žodžius 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti