Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

tikrai labai grazus ziedelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 07, 11:07)
wub.gif  wub.gif  atimsiu  tongue.gif  wub.gif  biggrin.gif

neduosiu... wub.gif

QUOTE(vienas dantukas @ 2012 11 07, 11:17)
tikrai labai grazus ziedelis wub.gif

prie jo derinsiu ir vestuviu papuosalus.. tik kiek ziurinejau, kažko panašaus kas derėtų prie balto aukso , randu tik iš sidabro papuošalu... bet svarbu yra..... wub.gif
Atsakyti
Ž.J. labai gražus žiedelis ir jo istorija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 11 07, 12:25)
neduosiu... wub.gif
prie jo derinsiu ir vestuviu papuosalus.. tik kiek ziurinejau, kažko panašaus kas derėtų prie balto aukso , randu tik iš sidabro papuošalu... bet svarbu yra..... wub.gif

gerai, tada toki pati nusipirksiu biggrin.gif biggrin.gif visvien ne is deimantu, tai gal ipirksiu kaip nors lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ot nemegstu papuosalu su daug akuciu mazuciu, bet pasirodo visada buna isimciu. O tai nieks neatskirs sidabras ten ar baltas auksas, atrodys super. o koks vestuvinis ziedas bus? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 07, 11:42)
gerai, tada toki pati nusipirksiu  biggrin.gif  biggrin.gif  visvien ne is deimantu, tai gal ipirksiu kaip nors  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ot nemegstu papuosalu su daug akuciu mazuciu, bet pasirodo visada buna isimciu. O tai nieks neatskirs sidabras ten ar baltas auksas, atrodys super. o koks vestuvinis ziedas bus? wub.gif

man paciai pirktis but butu buve per brangu.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tu panasiu i tradicinius suzadetuviu su viena didesne akute, as turiu bent du sidabrinius (pati kažkada pirkausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif ).... tai man visur tos akutes kliuna ir ne vienas pedkelnes esu sudraskius....
dėl vestuviuniu.. dar nežiurinėjom... vestuves tik vasaros vidury... turim laiko... žinau tik tiek, jog bus baltas auksas, nes abu su MB nemėgstam geltonojo.... ir isivaizduoju be jokiu deimantuku, kadangi sužadėtuviu žiedelį žadu ir toliau sėkmingai nešiot, tad per daug jau tu akuciu būtų tongue.gif ........ ... .
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 11 07, 13:02)
man paciai pirktis but butu buve per brangu.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tu panasiu i tradicinius suzadetuviu  su viena didesne akute, as turiu bent du sidabrinius (pati kažkada pirkausi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ).... tai man visur tos akutes kliuna ir ne vienas pedkelnes esu sudraskius....

tai kad pirmai sake, jog as nemoku nesioti suzadetuviu ziedo, nes pedkelnes plesau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 07, 12:14)
tai kad pirmai sake, jog as nemoku nesioti suzadetuviu ziedo, nes pedkelnes plesau  lotuliukas.gif

ir as, matyt, nemoku.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif del to ir dziaugiuos, kad buvo atsizvelgta i mano norus.... nes šį nešiot mokų. ir niekada niekada nesusimaunu..... nejauciu jo... todėl gan dažnai pasižiūriu, ar tebėr....... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ž.J.: 07 lapkričio 2012 - 12:25
as norejau kazko tokio:
http://www.juvelyrik...ead720bf86d.jpg
arba bent jau tokiu principu iskilia akute:
http://www.auksiniai...iedas-25886.jpg
nes maniskio akutes istatymas man nepatinka.
nes maniskis va sitaip istatytas (tik tie tusti trikampiukai pas mane irgi auksu uzpildyti):
http://www.tuktuk.lt...204aed17364.jpg
tai va butent tas dalykas man ypac nepatinka tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
čia dar priklauso nuo žiedo pačio kampų tos pėdkelnės biggrin.gif nu nė vienų dar nesusiplėšiau, o ir apskritai pas mane nors ir iškili akutė bet diskomforto nesukelia ax.gif
Atsakyti
http://www.part.lt/i...64d08f82481.JPG čia yra mano žiedukas wub.gif wub.gif
tiesą sakant, kaip aš supratau, maniškis spontaniškai nusprendė pasipiršti biggrin.gif Tai įvyko 2012 Gegužės 19 wub.gif
Buvo šeštadienis, mano močiutės gimtadienis. Namie vyko didžiausi ruošimaisi puotai, kadangi balius vyko namie, turime pirtelę, atvyko gan nemažai giminių, tai motina mano su močiute ruošė maistą, aš tuo metu ruošiau univerui atsiskaitymą-prezentaciją, po to prisidėjau prie ruošimuosi. Draugas aišku irgi buvo pakviestas (mes atskirai gyvenam dar iki šiol biggrin.gif ) Ir tą dieną vyko Vilniuje Snickers krepšinio kovos basketball.gif kur lošia du prieš du ar tris prieš tris jaunimas. Aš esu didelė krepšinio fanė, mano draugas vaikų kašio treneris, jo vaikai ten lošė tai jis važiavo pažiūrėti ir mane pasikvietė, tiesiog pasižiūrėti, nes ir aš jo vaikus treniruojamus pažįstu, tai ką, nulekiau, po to galvojau kartu ir atvyksim į balių, nes viskas vyko kokią dvyliktą, pirmą dienos smile.gif Atvažiavau, žiūrėjom kaip žaidžia vaikai, susitikom draugų, pasivaikščiojom ir po to jau nusprendėm važiuoti. Bet abudu su savom mašinom, nes aš gyvenu už Vilniaus šiek tiek. Ir draugui reikėjo važiuoti pasiimti namo dar rūbų, daiktų porą ir t.t. na sakau ok tai susitiksim, jis ok tai atvažiuosiu. bet dar paklausė kas tokie bus per svečiai pasakiau. Na grįžau namo, toliau darau savo mokslus (į baliuką dar nėjau) ir sulaukiu saviškio skambučio: sako koks tavo duydis žiedo? Sakau, o kam tau... Sako nu pasimatuok. Sakau o kaip aš žinau kaip čia matuosi.. Na pasiėmiau siūlą, pasimatavau, sakau o kam tau, sakau ką čia prigalvojai.. Nu tas sako nieko ir davai ate, važiuoju jau... Na aš sėdžiu nesuprasdama, galvoju gal jo mamai kažko reikia, nes ji manęs prašydavo išmatavimų rūbam, bet čia pirštui... nu ok.
Tada jis atvažiavo. Aš išėjau jo pasitikti, jis atvažiavo su puokšte močiutei, nes jos gimtadienis, su dovanėle, bet aš laikydama ta puokštę ir eidama į namus kažkaip nulaužiau žiedą gėlės (nepamenu kokia gėlė bet didelė) blush2.gif sakau gerai einam į kambarį kažkaip įdėsiu tą žiedą, kad nesimatytų. Na nuėjom į kambarį, aš ant kelių atsiklaupiau, taisau tą žiedą, žiūriu maniškis pasilenkė, paėmė už rankų, sako stokis, plakau nereikia.. Apkabino gražiai, pažiūrėjo į akis, bet taip rimtai... o aš nieko nesprantu. Sako aš noriu rimtai pakalbėti... Kaip aš išsigandau, galvojau jau padarė kažką negero, gal neištikimas, gal atsitiko, siaubas kaip išsigandau, drebėjau visa, į ašaras... Tada jis išrėžė kalbelę, išsitraukė dėžutę ir vat tai tau... Nebeatsimenu ką galvojau ir ką mąsčiau, buvo chaosas biggrin.gif Po to pagalvojau kaip reiks tėvams pasakyti biggrin.gif
Nors mes abu žinojom kad bręsta reikalas, aš tikėjausi, bet nesitikėjau vis kad tai ateis biggrin.gif Pasirodo jis tikrai spontaniškai sugalvojo, nusivežė tėvus į juvelyrikos pardę kad padėtų jam ir atvarė pas mane ir pasipiršo smile.gif Dar galvoju, kad gera proga buvo, nes giminių daug buvo tai visiems iškart pranešt buvo patogu biggrin.gif
Nors aš nuėjau į pirtelę (ten ir stalas žmonėms yra sėdėti, prie jo ir visi sėdėjo) tik mama mano išėjo kaip tik iš jo, ir tada aš jai parodžiau, oi ji susigraudino kaip.. negalėjo patikėti iš pradžių, ir šokas ir džiaugsmas, na nežinau ką ji galvojo tuo metu biggrin.gif Ai tiesa, maniškis mašinoj slėpė gėlytes man gražias ir tikros šampės butelį smile.gif
Tai po to kai jau prisėdom prie svečių prie stalo (ji enežinojo dar) mąsčiau kaip čia pasakyti, ir maniškis gėdinosi, bet mama pralaužė ledus sako: "mūsų vaikai susžižadėjo" biggrin.gif nežinau, bet man buvo kažkodėl gėda ir nejauku bet aš visvien buvau laaaabai happy biggrin.gif tai vat tokia istorija mano biggrin.gif gal ir neromantiškiausia, bet tai buvo man pati gražiausia diena gyvenime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bucke001 @ 2012 11 08, 23:50)

gražus žiedelis ir istorija miela 4u.gif

beje, mūsų liniuotės suka tą patį skaičiuką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bucke001 @ 2012 11 08, 23:50)

labai gražus žiedelis.... wub.gif
Atsakyti