... kai jau iš draugoi lūpų vis dažniau pasigirsdavo žodžiai apie bendrą ateitį, vieno pokalbio metu, atsargiai žodžiais nupiešiau savo svajonių sužadėtuvių žiedelio vizija.... esu tokia, kuri visada pasako tiesiai šviesiai savo nuomone, tad kai per naujus metus is jo gavau dovanu kvepalus, kuriu kaina gan didele... bet kvapas man netiko.... tai jam gražiai pasakiau, kad kai kita kart norės ką nors man padovanot, tegul paklausia manęs, nes svajonių turiu daug.... ir jis gali padėt jas išpildyt.

o jis toks, kuris visada mane girdi... ... tad dėl žiedelio..... viena vakarą, matau kad kažkas jį neramina.... bandžiau išklausinėt.... sako , nerandu tokio žiedelio....su tiek deimantu..... o man akys ant kaktos... ar tu išprotėjai......aišku, atkirto, kad mes visos norim tu deimantų.... bet nuraminau.... o jis, sako, mančiau kaip porelė kartu rinkosi sužadėtuvių žiedeli..... gal gali man palengvint... o jau visa kita palikt man...... tai panašiai ir gavosi... išsirinkau... ir jo nuostabai, su cirkonio 22 akutem.... ir pasak, jo, mano vertė jo akyse, dar labiau pakilo.... o žiedeli nešioju su dideliu džiaugsmu, nes ji toks, apie kokį ir svajojau......