Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

as irgi savojo kainos nezinau schmoll.gif ir nenoriu zinoti biggrin.gif suprantu, kad brangus, bet tikrai neklausiau KIEK mokejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambra* @ 2012 11 06, 12:20)
as irgi savojo kainos nezinau schmoll.gif  ir nenoriu zinoti biggrin.gif  suprantu, kad brangus, bet tikrai neklausiau KIEK mokejo biggrin.gif

ne kainoje esmė mirksiukas.gif o ir pačiai ramiau kai nežinau, kadangi mūsų finansinė padėtis nėra labai jau gera, tai kol nežinau bent jau savęs negraužiu kokią brangią dovaną gavau lotuliukas.gif

beje, čia sakėt kad jūsų žiedai kainavo labai brangiai bet pirko su akcija ir tiek nemokėjo... tai negi jūs nežinot ką aukso parduotuvės daro doh.gif užkelia kainas iki nežmoniško lygio, tada padaro nuolaidą tarkim 30proc ir kaina pasidaro normali kaip kitose parduotuvėse be akcijų doh.gif

puikus pavyzdys atsimenu kai rinkausi sau sidabrinį paprastą žieduką - kur jūs matę kad nedidelis, plonas sidabrinis žiedelis kainuotų 130 lt blink.gif pritaikius 70proc akciją gavosi normali kaina, kiek visais laikais kainuodavo sidabriniai žiedai, ir tiek jie ir dabar kainuoja parduotuvėse neviliojančiose akcijomis...
Atsakyti
na taip, jie isdurineja tuos, kurie nesigaudo kainose...
Atsakyti
maciau ta pusseseres ziedelis uz 56lt...paprastas sidabrinis su akute:) o del kainu, tai jo, nesamones doh.gif as labai panasu i ta pusseseres suzadetuviu Palangoje pirkau uz 20lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 11 06, 12:08)
Nelabai isivaizduoju,koki ten zieduka gavo uz 56 lt... Geriausia kainos apskritai nezinoti,ne piniguose laime.
[color=yellow]Mano ziedas,nors ir su cirkonio akute,kainavo apie 900 lt  doh.gif

o as isivaizduoju, kad grazus paprastas sidabrinis ziedukas su akute. sidabriniai ziedukai tiek ir kainuoja 4u.gif

cia taviski geltono/raudono aukso tiek kainavo su cirkoniu? g.gif tada sory, bet visiskas permokejimas. Perkant ne ispustose prekybos centruose, per akcijas ar ne per akcijas, tai auksini (geltono arba raudono aukso), su cirkoniu ir dar pakankamai ne miniatiurini galima nupirkti drasiai iki 500Lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 09 lapkričio 2012 - 10:02
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 06, 19:44)

o as isivaizduoju, kad grazus paprastas sidabrinis ziedukas su akute. sidabriniai ziedukai tiek ir kainuoja  4u.gif

cia taviski geltono/raudono aukso tiek kainavo su cirkoniu?  g.gif  tada sory, bet visiskas permokejimas. Perkant ne ispustose prekybos centruose, per akcijas ar ne per akcijas, tai auksini (geltono arba raudono aukso), su cirkoniu ir dar pakankamai ne miniatiurini galima nupirkti drasiai iki 500Lt  4u.gif

Tikrai nezinau,kokios sidabro kainos,neturiu ne vieno papuosalo sidabrinio... blush2.gif
Taip,paprastas auksinis ziedukas su cirkonio akute,yra foto ideta temoj. Mes gyvenam ne dideliam mieste,juvelyrines parduotuves didesniuose prekybcentriuose,tai aisku kainos pakeltos. As del kainos nesuku galvos,netycia ja suzinojau. Ir vyrai ne moterys,kad eitu ir tikrintu,kur kas kiek kainuoja. Jie randa kas patinka ir perka.
Cia mano ziedukas http://public.fotki....3544.html#media Foto nekeliu,nes jau buvau idejus.
Atsakyti
nu labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 11 06, 21:08)
Tikrai nezinau,kokios sidabro kainos,neturiu ne vieno papuosalo sidabrinio... blush2.gif
Taip,paprastas auksinis ziedukas su cirkonio akute,yra foto ideta temoj. Mes gyvenam ne dideliam mieste,juvelyrines parduotuves didesniuose prekybcentriuose,tai aisku kainos pakeltos. As del kainos nesuku galvos,netycia ja suzinojau. Ir vyrai ne moterys,kad eitu ir tikrintu,kur kas kiek kainuoja. Jie randa kas patinka ir perka.
Cia mano ziedukas http://public.fotki....3544.html#media Foto nekeliu,nes jau buvau idejus.

Aha, koks dailus ax.gif na taip, zinau tuos vyrus, bet labai didziuojuosi saviskiu, kad susiprotino pirkti ne akropolyje, o bet kokioje mazesneje juvelyrineje parduotuveje, kur modelis tas pats net, o kaina 2 karta mazesne maziausiai biggrin.gif nors as tiksliai nezinau kiek maniskis kainavo, tiesa sakant ir nesidomejau, bet itariu, juk mazdaug gaudausi kainose, kai taip megstu blizgaliukus ir tiksliai zinau savo draugiu ziedu kainas (kuriems ziedus pirko vyro draugai biggrin.gif )
Atsakyti
... kai jau iš draugoi lūpų vis dažniau pasigirsdavo žodžiai apie bendrą ateitį, vieno pokalbio metu, atsargiai žodžiais „nupiešiau“ savo svajonių sužadėtuvių žiedelio vizija.... esu tokia, kuri visada pasako tiesiai šviesiai savo nuomone, tad kai per naujus metus is jo gavau dovanu kvepalus, kuriu kaina gan didele... bet kvapas man netiko.... tai jam gražiai pasakiau, kad kai kita kart norės ką nors man padovanot, tegul paklausia manęs, nes svajonių turiu daug.... ir jis gali padėt jas išpildyt. wub.gif o jis toks, kuris visada mane girdi... ... tad dėl žiedelio..... viena vakarą, matau kad kažkas jį neramina.... bandžiau išklausinėt.... sako , nerandu tokio žiedelio....su tiek deimantu..... o man akys ant kaktos... ar tu išprotėjai......aišku, atkirto, kad mes visos norim tu deimantų.... bet nuraminau.... o jis, sako, mančiau kaip porelė kartu rinkosi sužadėtuvių žiedeli..... gal gali man palengvint... o jau visa kita palikt man...... tai panašiai ir gavosi... išsirinkau... ir jo nuostabai, su cirkonio 22 akutem.... ir pasak, jo, mano vertė jo akyse, dar labiau pakilo.... o žiedeli nešioju su dideliu džiaugsmu, nes ji toks, apie kokį ir svajojau...... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ž.J.: 07 lapkričio 2012 - 09:31
Ž.J. faina:) saunuolis TB:)
gal parodysi ziedeli? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienas dantukas: 07 lapkričio 2012 - 10:22
jau buvau ikelusi...

QUOTE(Ž.J. @ 2012 09 29, 17:42)

Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 11 07, 11:42)
jau buvau ikelusi...

wub.gif wub.gif atimsiu tongue.gif wub.gif biggrin.gif