Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

Man tiesiog malonu, kad maniskis pasistenge, nes visada isivaizdavau, kad suzadetuviu ziedas turi buti su deimantu wink.gif As nenoriu kazko izeisti, ypac merginu, kurios gavo grazius paprastus ziedus thumbup.gif Man deimantas simbolizuoja santikiu tvirtuma wub.gif beto toki papuosala gali nesioti ilgus metus good.gif Manau ypatingai progai turi buti ypatingas akmenukas wink.gif
Klaidinga nuomuone, jeigu mergina nori ziedo su deimantu, ji yra materealiste biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteleee26: 05 lapkričio 2012 - 16:21
QUOTE(popelka @ 2012 04 17, 10:30)
Galetu but gal kazkas tokio g.gif

user posted image

user posted image

labai gražu wub.gif
Atsakyti
mano ziedelis paprastas, balto aukso su akute;)) man siek tiek mazas, tai nesioju ant kaklo pasikabinusi salia sidabrines sirdeles, kuria irgi MB padovanojo wub.gif reiks kuria diena nufotkint zieda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienas dantukas: 05 lapkričio 2012 - 23:57
QUOTE(vienas dantukas @ 2012 11 05, 21:57)
mano ziedelis paprastas, balto aukso su akute;)) man siek tiek mazas, tai nesioju ant kaklo pasikabinusi salia sidabrines sirdeles, kuria irgi MB padovanojo wub.gif  reiks kuria diena nufotkint zieda mirksiukas.gif

Jei nepaslaptis, tai kelsite foto, gal galite ir istorija papasakot smile.gif cia juk pati idomiausia dalis atejusi su tuo maziuku ziedeliu wub.gif
Atsakyti
pasipirsimo istorija visai ne romaniska biggrin.gif
as netiketai MB kuprineje pamaciau rozine dezute ir iskart supratau, kas ten biggrin.gif jis irgi pamate, kad as pastebejau..kadangi pas mus tuo metu buvo atvykes MB pusbrolis, zinojau, kad kokia savaitele neistaikysim akimirkos romantiskai pabut dviese, todel emiau prasyt MB,kad jis greiciau duotu man ta ziedeli biggrin.gif jis nusivede mane i kiema salia kastono ir atsiklaupe..as taip susijaudinau, kad pabegau blush2.gif doh.gif veliau nusivede i dar karta ir pasipirso...jis jaudinosi labiau nei as, nes vos kalbejo, sakiniai tokie nerislus buvo biggrin.gif pamenu pirmaji sakini-ar busi mano gyvenimo moteris visam gyvenimui, ir visa gyvenima gimdysi mums vaikus ir auginsim juos visa gyvenima wub.gif wub.gif biggrin.gif biggrin.gif (butent taip ir pasake)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienas dantukas: 06 lapkričio 2012 - 00:15
QUOTE(vienas dantukas @ 2012 11 06, 01:13)
pasipirsimo istorija visai ne romaniska biggrin.gif
as netiketai MB kuprineje pamaciau rozine dezute ir iskart supratau, kas ten biggrin.gif jis irgi pamate, kad as pastebejau..kadangi pas mus tuo metu buvo atvykes MB pusbrolis, zinojau, kad kokia savaitele neistaikysim akimirkos romantiskai pabut dviese, todel emiau prasyt MB,kad jis greiciau duotu man ta ziedeli biggrin.gif  jis nusivede mane i kiema salia kastono ir atsiklaupe..as taip susijaudinau, kad pabegau blush2.gif  doh.gif  veliau nusivede i dar karta ir pasipirso...jis jaudinosi labiau nei as, nes vos kalbejo, sakiniai tokie nerislus buvo biggrin.gif  pamenu pirmaji sakini-ar busi mano gyvenimo moteris visam gyvenimui, ir visa gyvenima gimdysi mums vaikus ir auginsim juos visa gyvenima wub.gif  wub.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  (butent taip ir pasake)

O man visai romantiska wub.gif kartais romantika slypi paprastume mirksiukas.gif labai grazi istorija, lauksim ziedelio foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambra* @ 2012 11 06, 07:21)
O man visai romantiska wub.gif  kartais romantika slypi paprastume mirksiukas.gif  labai grazi istorija, lauksim ziedelio foto 4u.gif

Man zinokit irgi labai miela ir kartu juokinga istorija biggrin.gif Butent del susijaudinimo kazkas kazka lepteli ne taip kaip suplanavo, bet butent del to taip mielai skamba wub.gif
Atsakyti
Mano pasipirsimo momentas man buvo itin netiketas, zinojau, kad pasipirs kazkada, bet kad butent tada, tikrai nesitikejau smile.gif manau, kad tai leido man nuosirdziai dziaugtis ir issiverze visi mano jausmai per akis biggrin.gif tiesa sakant, nieko as beveik negirdejau ka maniskis sake, nes tuo metu galvoj buvo tiek minciu, kad uzblokavo man ausis biggrin.gif bet viskas buvo labai labai grazu ir romantiska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 09 lapkričio 2012 - 09:56
QUOTE(popcornas @ 2012 11 06, 10:27)
Man zinokit irgi labai miela ir kartu juokinga istorija  biggrin.gif Butent del susijaudinimo kazkas kazka lepteli ne taip kaip suplanavo, bet butent del to taip mielai skamba  wub.gif

Isivaziduokit, kaip vyrai jaudinasi ta akimirka biggrin.gif taip, lepteli kazka is suijaudinimo, bet tai taip tikra ir miela wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 09 lapkričio 2012 - 09:57
QUOTE(popcornas @ 2012 11 06, 01:05)
Jei nepaslaptis, tai kelsite foto, gal galite ir istorija papasakot smile.gif cia juk pati idomiausia dalis atejusi su tuo maziuku ziedeliu  wub.gif

Zinoma,pasipirsimo istorijos idomios,tik tam yra atskira tema 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=165049

Nelabai isivaizduoju,koki ten zieduka gavo uz 56 lt... Geriausia kainos apskritai nezinoti,ne piniguose laime.
Mano ziedas,nors ir su cirkonio akute,kainavo apie 900 lt doh.gif Gerai,kad pirko per akcija,mokejo maziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 09 lapkričio 2012 - 09:57
festina lente, mano irgi kainavo virs 900lt, bet pirktas per akcija, tai man vos akys ant kaktos neissoko, kai suzinojau, kad ziedu tokios kainos blink.gif bet irgi ne deimantas, taciau su trupuciu balto aukso
Atsakyti
Kalbėjote apie kainas, tai aš savojo kainos nežinau, tik teko nugirsti kad brangus, nors ir pati pamačius žiedą supratau, kad tikrai ne 300 mokėjo, nes jis storas, didele karūnėle ir dar su trupučiu balto aukso smile.gif bet kainos aš niekada mb neklausiu, net ir kai būnu prisijungusi prie jo banko sąskaitos tai stengiuosi neužregėti sąskaitos išrašo smile.gif ir labai nustebau, kai viena mergina manęs paklausė, kiek mano žiedelis kainavo ir kur pirktas, lyg aš pati jį būčiau nusipirkus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 09 lapkričio 2012 - 09:58