Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(popcornas @ 2012 11 02, 14:50)
Labuka Visoms smile.gif ateinu islieti sirdi wink.gif
Vis dusauju ir dusauju mintyse kaip noreciau to zingsnelio link vestuviu..
Jei ka nors sutinku kas susiziedavo ar susituoke labai patinka istorijos kaip susipazino, kaip pasipirso, nes istorijos buna labai smagios, skirtingos ir savotiskai idomios. Grazus ziedeliai pas visas smile.gif
Saunu, kad jus jau planuojate vestuves, kitos galbut jau atsokot ir esate laimingos, o as vis dar laukiu ir kol lauksiu dusausiu ir debciosiu i vitrinas;)) aisku nesu nusivylusi, esu baisiai isimylejusi smile.gif) ir amzina svajokle..

nesijaudink, sulauksi 4u.gif svarbiausia, kad yra ka myleti wub.gif ir pati esi mylima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 11 02, 12:16)
nesijaudink, sulauksi 4u.gif svarbiausia, kad yra ka myleti wub.gif ir pati esi mylima wub.gif

Cia gerai parasei, svarbiausia jauciuosi mylima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2012 11 02, 15:21)
Cia gerai parasei, svarbiausia jauciuosi mylima  wub.gif

tas ir yra svarbiausia, bet zinoma visos laukaim to zingsnio, kuri zenks musu brangieji biggrin.gif as laukiau 4 metus biggrin.gif
Atsakyti
Seniai cia besilankiau smile.gif kiek nauju ziedeliu, smagu uz visas kam irgi pasipirso, tik visgi gaila, jog pagrinde vyrauja cirkonis ziedeliuose, o deimantus vyrai retai dovanoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 11 05, 00:53)
Seniai cia besilankiau smile.gif kiek nauju ziedeliu, smagu uz visas kam irgi pasipirso, tik visgi gaila, jog pagrinde vyrauja cirkonis ziedeliuose, o deimantus vyrai retai dovanoja g.gif

Lietuviu tradicijose nera ziedu su deimantais,o kitos primestos tradicijos manes ne kiek nejaudina,nei ziedai su deimantais,nei keleraisciai,nei puoksciu metymai...

Dar pridesiu. Mes tikrai galim sau leisti,kad ir zieda su deimantais. Tik man tai atrodo tuscias pinigu svaistymas,tiesiog taip. Man nera skirtumo,koks akmenukas ziede. O deimantu neperku is principo,kaip ir perlu. Yra simtai dalyku gyvenime,kurie man svarbesni uz ziedus su deimantais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 09 lapkričio 2012 - 09:41
Kažkam gaila, o aš visiškai nenorėčiau tradicinio žiedo. Su deimantu ar be, man tie dizainai visai ne mano stiliaus. Va gaučiau kokį ala baltišką žalvarinį, ar kokį įmantresnį masyvų sidabrinį, tai tikrai šokinėčiau iš laimės ir nešiočiau kol nunešiočiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 09 lapkričio 2012 - 09:47
o aš irvis nesuprantu kurių galų jūs tą žiedą taip sureikšminat doh.gif aš džiaugiuosi kad apskritai jį turiu, na taip, smagu kad jis išsiskiria nuo eilinių žiedelių nes yra sužadėtuvių, bet tikrai nebūčiau nė trupučio nusivylus, jeigu man būtų ant rankos užmautas plonytis paprastas auksinis žiedelis, be jokių akučių ir pan g.gif galų gale man svarbiau yra statusas susižadėjusių, o ne žiedas pirmoj vietoj, ką jau kallbėt apie akmenuką doh.gif
Atsakyti
as dziaugiuosi vien uz tai, jog man isvis pasipiso biggrin.gif zinoma, buciau, gal kiitokio noejus, bet kai zinau, kiek jis ruose man staigmena ir rinko, koks jam , gazus, tai man dabar tas ziedas pats graziausias.... wub.gif manau ir jums taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 11 02, 12:24)
tas ir yra svarbiausia, bet zinoma visos laukaim to zingsnio, kuri zenks musu brangieji biggrin.gif  as laukiau 4 metus biggrin.gif

As laukiu jau 3 metus blush2.gif

Ir jei i tema apie suzieduotuves, tai kodel butent deimantu pazymimos yra suzieduotuves, todel kad deimantas reiskia amzina gyvenima smile.gif niekas nesako, kad negalima ar negrazu yra cirkonio, rubino, granato ir kt akutes tiesiog deimantas yra stipriausias, o kiti akmenukai yra trapesni. Tiesiog manau reiketu kartais isigilinti kokios reiksmes slypi ir kodel butent pasaulyje daroma taip, bet visur yra isimciu juk, kaip pinigines problemos, kasdieniai rupesciai, kitoks poziuris, vienai patinka blizguciai kitai ne.. Yra daugybe charakteriu, veiksniu kurie itakoja koki ziedeli isrinks jusu vyrai ir svarbiausia, kad jus esate mylimos ir gerbiamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 09 lapkričio 2012 - 09:49
QUOTE(Ronera @ 2012 11 05, 11:25)
na jau tik nesakykit, tikrai tos deimantų garbintojos (čia ne apie kažkurią būtent vieną iš mūsų, o apskritai) juos garbina ne dėl to ką jis simbolizuoja doh.gif toms moterims labiau svarbu kaina, galimybė atkišus vaikščioti ir didžiuotis g.gif

Na negaliu kalbet uz kitas, kiekviena gyvena toki gyvenima koki nori, kiekvienas zmogus skirtingas.
As nesakau yra tokiu paneliu-moteru, kurioms svarbu pasipuikuoti, kitoms isvis nereikalingas ziedas. Man asmeniskai dzin apie tokias, kurios tik puikuojasi, nekreipiu demesio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 05, 14:25)
na jau tik nesakykit, tikrai tos deimantų garbintojos (čia ne apie kažkurią būtent vieną iš mūsų, o apskritai) juos garbina ne dėl to ką jis simbolizuoja doh.gif toms moterims labiau svarbu kaina, galimybė atkišus vaikščioti ir didžiuotis g.gif

Na kodel gi, timan deimantas - patvarus, grazus akmuo, reiskiantis ilgaamziskuma, su kuo ir noreciau sieti savo santuoka g.gif be to, toki juvelyrini dirbini su deimantu visuomet galima palikti kitai, ateinanciai kartai ir perduoti kaip grazu simboli 4u.gif Taip, ant mano suzadetuviu ziedelio yra deimantas, tikras biggrin.gif ir man jis patinka tikrai ne del kainos ar galimybes pasipuikuoti, nors aisku, smagu, jog gavau butent toki ziedeli 4u.gif bet, tikrai nebuciau nuliudusi,jei ten butu tik paprasta akute, cirkonis ar kas kitas smile.gif
Atsakyti
geda prisipazint, bet as net nezinau kur mano suzadetuviu ziedas biggrin.gif nors gavau auksini su 4 deimanciukais. nesiojau gal menesi po pasipirsimo is pagarbos suzadetiniui paskui tyliai nusimuilinau. Kazkoks ne mano stiliaus tas ziedas, gal dukrai perleisiu, kai uzaugs (jeigu rasiu, kur padejau...) baisi as suzadetine biggrin.gif nors ziedo pati gal 4 metus prasiau biggrin.gif
Atsakyti