Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(Hedra:) @ 2012 11 01, 14:36)
pabandyk dar karteli bigsmile.gif

Kad as neturiu zalio supratimo kaip tai daryti ir nuo ko pradeti unsure.gif
Atsakyti
Galbūt nesu tokia ir nevykusi cool.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apelsinuk: 01 lapkričio 2012 - 14:46
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 01, 15:45)
Galbūt nesu tokia ir nevykusi  cool.gif
user posted image

Grazus ziedelis,tik labai jau maza nuotraukyte smile.gif
Man irgi nepatogu su ta akute,bet as ziedo namie nenesioju,tik kai iseinu kur. Geriausia,kai akute nusisuka i apacia,tada nebetrugdo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 11 01, 15:49)
tik labai jau maza nuotraukyte  smile.gif 

Pirmas blynas cool.gif
Atsakyti
maža nuotraukytė, bet žiedukai tai man tokie patinka 4u.gif

aš nesuprantu kuo jums trukdo ta atsikišus akutė, pas mane nemenkai atsikišus jau tikrai, bet niekur nekliūna, pėdkelnės dar nė vienos nesuplyšo o ir apskritai aš jo niekad nenusėmu ir nebejaučiu kad jį turiu, nekelia visai jokio diskomforto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 01, 17:38)

aš nesuprantu kuo jums trukdo ta atsikišus akutė, pas mane nemenkai atsikišus jau tikrai, bet niekur nekliūna, pėdkelnės dar nė vienos nesuplyšo o ir apskritai aš jo niekad nenusėmu ir nebejaučiu kad jį turiu, nekelia visai jokio diskomforto thumbup.gif

Na man tiek trukdo, tiek negražu tos atsikišusios unsure.gif iš viršaus žinoma dauguma gražūs, bet truputį pakreipus ar iš šono (o judant žiedas iš visų pusių tikrai labai aiškiai matosi ( dar dabar apžiūriu kiekvieną pasitaikiusią ranką blush2.gif ), tai labai schmoll.gif ). bet kiekviena turim savo skonį, maniškis irgi smarkiai atsikišęs, čia gal nesimato, nes ta akutė tokia nemaža ir aukšta ar kaip čia pavadint g.gif tik aš susitaikiau ir vistiek žadu jį nešioti visą gyvenimą vien dėl jo brangumo man wub.gif o pėdkelnes ir toliau perku lotuliukas.gif ir šiaip daug kur kliūna, bet vistiek nenusiimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 01, 16:38)

drinks_cheers.gif
Per kelis metus dar nesuplesiau nei vienu pedkelniu su tradiciskai suzadetuviu ziedu, tai nesuprantu, kaip tas gali kliuti. Vat su nagais - taip biggrin.gif
Bet as manau tai labai priklauso, nuo akutes isodinimo ir karuneles briaunu.

Visu ziedai labai grazus drinks_cheers.gif Man tie tradiciniai patys graziausi suzadetuvems, nesvarbu, su briliku, ar ne (nors pati brilikus megstu be galo be krasto lotuliukas.gif )
Tai kad, Apelsiniuk, nesakyk, kad vyras skoniu nepasizymi - pasizymi, ir ganetinai geru, kiek ejo iziureti mazoje nuotraukoje mirksiukas.gif Kitas klausimas, kad galbut skoniai tiesiog skiriasi.

P.S. Is pirmo zvilgsnio del akmens nuspresti sunku, bet is keliu, ypac jei akmuo pasukamas ivairiai i sviesa, tai labai lengvai galima atskirti deimanta, nuo ne deimanto, cia tiksiaip, off topic, maciau, kad apie tai buvo kalbeta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 31, 14:47)
grazus ziedukas bigsmile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif -->
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 01, 15:45 biggrin.gif )
Galbūt nesu tokia ir nevykusi  cool.gif
user posted image

Grazus ziedukas :bigsmile:ta proga ir foto ismokote ikelti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hedra:): 01 lapkričio 2012 - 22:39
Apelsinuk, grazus ziedukas smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Labuka Visoms smile.gif ateinu islieti sirdi wink.gif
Vis dusauju ir dusauju mintyse kaip noreciau to zingsnelio link vestuviu..
Jei ka nors sutinku kas susiziedavo ar susituoke labai patinka istorijos kaip susipazino, kaip pasipirso, nes istorijos buna labai smagios, skirtingos ir savotiskai idomios. Grazus ziedeliai pas visas smile.gif
Saunu, kad jus jau planuojate vestuves, kitos galbut jau atsokot ir esate laimingos, o as vis dar laukiu ir kol lauksiu dusausiu ir debciosiu i vitrinas;)) aisku nesu nusivylusi, esu baisiai isimylejusi smile.gif) ir amzina svajokle..
Atsakyti