Labai gražus žiedas
QUOTE(mistyly @ 2012 10 30, 23:47)
Labai gražus žiedas
Aciu Bet tai jau nuotraukos didumas Simtas metu nedejau foto, tai ir nebemoku jau
QUOTE(desrele-lt @ 2012 10 30, 23:51)
Grazus ziedukas Maniskis taip pat su cirkonio akute.
Tuoj supuls deimantu fanes ir nurasys musu ziedus Nors gal jau nesilanko cia tos,kur karatais gyresi
QUOTE(desrele-lt @ 2012 10 30, 22:44)
Fotoaparatas visai nugaises O elementu nauju nepasirupinau perdien, tai padariau su telefonu, net geda ir rodyt, nes kokybe ne kokia, bet visgi lyg ir prisizadejau, tai reikia rodytis
Ziedukas baltojo aukso, viduryje didesne akute ir is sonu po 5 mazesnes akutes. Akmeneliai berods cirkonio. Esu ziedu labai patenkinta , nors kartais truputi kliuva
Ziedukas baltojo aukso, viduryje didesne akute ir is sonu po 5 mazesnes akutes. Akmeneliai berods cirkonio. Esu ziedu labai patenkinta , nors kartais truputi kliuva
gražus žiedelis
pas mane irgi nėra jokių deimantų ir gerai, nesam iš tų turtingųjų tai pati mb sakiau neišlaidauti daugiau nei reikia nes tai tik žiedas
QUOTE(festina lente @ 2012 10 30, 23:57)
Grazus ziedukas Maniskis taip pat su cirkonio akute.
Tuoj supuls deimantu fanes ir nurasys musu ziedus Nors gal jau nesilanko cia tos,kur karatais gyresi
Aciu Tegu nurasineja Man nesvarbu koks akmenukas, koki padovanojo, toks gerai, esu laiminga ir nesioju
Papildyta:
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 23:58)
gražus žiedelis
pas mane irgi nėra jokių deimantų ir gerai, nesam iš tų turtingųjų tai pati mb sakiau neišlaidauti daugiau nei reikia nes tai tik žiedas
Aciu
Taip, jei pinigu butu kaip sieno, kodel gi ne ir deimantams Bet as bijau net sidabrinius auskarus nesiot, kad nepamest ( syki Maximoj pameciau, gerai, kad sales darbuotoja pastebejo ), tai bijociau ir auksa, deimantus nesiot
QUOTE(desrele-lt @ 2012 10 30, 23:44)
Fotoaparatas visai nugaises O elementu nauju nepasirupinau perdien, tai padariau su telefonu, net geda ir rodyt, nes kokybe ne kokia, bet visgi lyg ir prisizadejau, tai reikia rodytis
grazus ziedukas
man irgi visai nesvarbu ką pasakys deimantų turėtojos aš meilę ne akmenukais matuoju ir vis tiek nei aplinkiniai matys kad ten būtent deimantas, nei man žiedelis pasidarys gražesnis kai išgirsiu jo kaina
QUOTE(Ronera @ 2012 10 31, 14:52)
man irgi visai nesvarbu ką pasakys deimantų turėtojos aš meilę ne akmenukais matuoju ir vis tiek nei aplinkiniai matys kad ten būtent deimantas, nei man žiedelis pasidarys gražesnis kai išgirsiu jo kaina
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 21:29)
na lauksim
aš irgi ilgai mb kaliau į galvą kokio noriu, taip lyg netyčia žiūrint vestuvinius žiedus užkliūdavo akis į tuos su akute, rodydavau kokie man gražūs ir kurie man visai nepatinka maniškis šiaip irgi su nemenka akute, bet man gerai, aš jos nenorėjau nes galvojau kad visur klius, bet pasirodo nekliūva o ir šiaip mb ne kartą užvedęs temą apie kitų pažįstamų žiedelius, tai susidarė puikų vaizdą ko aš noriu
aš irgi ilgai mb kaliau į galvą kokio noriu, taip lyg netyčia žiūrint vestuvinius žiedus užkliūdavo akis į tuos su akute, rodydavau kokie man gražūs ir kurie man visai nepatinka maniškis šiaip irgi su nemenka akute, bet man gerai, aš jos nenorėjau nes galvojau kad visur klius, bet pasirodo nekliūva o ir šiaip mb ne kartą užvedęs temą apie kitų pažįstamų žiedelius, tai susidarė puikų vaizdą ko aš noriu
Na aš įtariau, kad gausiu tą žieduką, tai pasitaikius progai stengiausi visada pakomentuoti koks šitas gražus ar negražus ir maniškis smarkiai klausinėdavo, kartais per aplinkui, o kartais ir tiesiai, nuo to kokio metalo noriu iki modelio. O iškilų akučių aš nemėgėja esu apskritai, ne tik kad nepatogu (tiesą sakant visdar nepatogu, visdar suplėšau kas antras pėdkelnes ne tik maunantis, bet ir šiaip vairuojant pvz judant), bet man ir negražu. Tiesiog maldavau su neiškilusia akute bet jo nuomone tik su iškilusia akute yra tradicinis sužadėtuvių žiedas, o ten kiti visokie tai nesimato, kad jie sužadėtuvių žinoma jis teisus šiuo klausimu, bet man nerūpi kaip kiti interpretuos tą žiedą, o va jam rūpi, riek gi kad visi žinotų, jog aš susižadėjus
---
O apie deimantus norejau pasisakyti... as turejau tik viena reikalavima, kad ziedas butu raudono (?) aukso, nes noriu ji nesioti visa gyvenima, tai reikia, kad derintusi prie vestuvinio (nors zadu nesioti ant skirtingu ranku), taigi sidabrinis man butu buves prastas o siaip maniskis su cirkonio akute, nes neuzdirbame mes tiek, kad jis galetu man deimantus pirkti, va tokia ta karti realybe bet man ir nereikia tu deimantu, as nesu daiktu verge, man labiau patinka tas faktas, kad as susizadejusi, mylima, o ne, kad ant mano pirsto deimantas.
Tarp kitko.. ant akutes juk ir neparasyta ar ten deimantas, o kolkas neteko sutikti dar nei vieno zmogaus, kuris is akies 100% pasakytu deimantas ar cirkonis..
o su savo ziedu du kartus buvau patekusi i keblia situacija, kai du zmones aikciojo: cia deimantas!!!ir koks didelis!! o as tik tylejau ir kraipiau galva, sakydama "nezinau"
Ka gi, nufotkinau zieda ir supratau, kad nemoku ikelti nuotraukos
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 01, 14:21)
Ka gi, nufotkinau zieda ir supratau, kad nemoku ikelti nuotraukos
pabandyk dar karteli