Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(Bailarina @ 2012 10 28, 22:32)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Jeigu jau toks, tai galetu buti ranku darbo, taip taptu neikainojamas biggrin.gif

Kažin koks juokingiausias sužadėtuvių žiedas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 28, 21:56)
Kažin koks juokingiausias sužadėtuvių žiedas? biggrin.gif

Kazkada buvau ikelus nuotrauka suzadetuvini "Hello Kitty" zieda biggrin.gif

Dar keletas sedevru:

Carat -> Carrot
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 10 20, 01:37)
Pasirodysiu ir as, vistiek nemiga puola  biggrin.gif

Aš turiu tokį patį biggrin.gif ir dovanotą vyro, tik ne kaip sužadėtuvių, o šiaip paprastą iš seniau, man jis dailus, nors ir "nesužadėtiškas" 4u.gif

QUOTE(Laurita* @ 2012 10 26, 11:40)
atbėgu ir aš su savuoju, kurį visai netikėtai gavau atostogų Ibizoje metu  wub.gif

labai gražus 4u.gif

aš dar neturiu nusifotografavusi savo žieduko, nors nešioju jau ~7mėnesius, bet tiesą sakant man jis nėra gražus.. et tas vyrų skonis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 10 29, 22:51)
aš dar neturiu nusifotografavusi savo žieduko, nors nešioju jau ~7mėnesius, bet tiesą sakant man jis nėra gražus.. et tas vyrų skonis  biggrin.gif

dabar jau sudominai kaip gali būti sužadėtuvių žiedas negražus, greitai daryk kadriuką ir kelk čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 24, 19:03)
matau dar ir žiedeliui šiokios tokios sukaktuvės šiandien bigsmile.gif greitai ta proga rodomės biggrin.gif

Kad vis neprisiruosiu fotografuot, amzinai pas mane elementai nusede ir nepakrauti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2012 10 30, 12:38)
Kad vis neprisiruosiu fotografuot, amzinai pas mane elementai nusede ir nepakrauti  doh.gif  biggrin.gif

nu jau vienai nuotraukėlei gal atlaikys biggrin.gif
Atsakyti
Bailarina, kokiu linksmu ziedu prikrovet drinks_cheers.gif biggrin.gif Ypac pats paskutinis juokingas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 13:39)
nu jau vienai nuotraukėlei gal atlaikys biggrin.gif

Na, tada pameginsiu vakare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2012 10 30, 12:41)
Na, tada pameginsiu vakare  biggrin.gif

lauksim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 10:25)
dabar jau sudominai kaip gali būti sužadėtuvių žiedas negražus, greitai daryk kadriuką ir kelk čia biggrin.gif

Na reikės pamėginti atrasti laiko, noro ir nugalėti tingulį biggrin.gif nemanau, kad išvysit kažką tokio labai...labai... jis gana klasikinis, paprasta žiedukas, bet aš nekenčiu iškilų akučių nu ir negražus man tas modelis biggrin.gif svajojau apie kitokį ir visada stengiausi įkalti į galvą kokio noriu, bet mano vyras skoniu nepasižymi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 10 30, 20:20)
Na reikės pamėginti atrasti laiko, noro ir nugalėti tingulį  biggrin.gif  nemanau, kad išvysit kažką tokio labai...labai... jis gana klasikinis, paprasta žiedukas, bet aš nekenčiu iškilų akučių nu ir negražus man tas modelis  biggrin.gif svajojau apie kitokį ir visada stengiausi įkalti į galvą kokio noriu, bet mano vyras skoniu nepasižymi  biggrin.gif

na lauksim thumbup.gif

aš irgi ilgai mb kaliau į galvą kokio noriu, taip lyg netyčia žiūrint vestuvinius žiedus užkliūdavo akis į tuos su akute, rodydavau kokie man gražūs ir kurie man visai nepatinka biggrin.gif maniškis šiaip irgi su nemenka akute, bet man gerai, aš jos nenorėjau nes galvojau kad visur klius, bet pasirodo nekliūva thumbup.gif o ir šiaip mb ne kartą užvedęs temą apie kitų pažįstamų žiedelius, tai susidarė puikų vaizdą ko aš noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 10 28, 23:27)
Kazkada buvau ikelus nuotrauka suzadetuvini "Hello Kitty" zieda biggrin.gif

Dar keletas sedevru:

Carat -> Carrot
user posted image

user posted image

Kaip prajuokino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 13:42)

Fotoaparatas visai nugaises 4u.gif O elementu nauju nepasirupinau perdien, tai padariau su telefonu, net geda ir rodyt, nes kokybe ne kokia, bet visgi lyg ir prisizadejau, tai reikia rodytis ax.gif
Ziedukas baltojo aukso, viduryje didesne akute ir is sonu po 5 mazesnes akutes. Akmeneliai berods cirkonio. Esu ziedu labai patenkinta wub.gif , nors kartais truputi kliuva smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo desrele-lt: 30 spalio 2012 - 22:53