Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

roneros grazus ziedukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2012 10 24, 14:56)
Ronera, grazus ziedukas  wub.gif

As irgi nesioju nuo rugpjucio, bet vis nenufotkinu  doh.gif

ačiū 4u.gif

matau dar ir žiedeliui šiokios tokios sukaktuvės šiandien bigsmile.gif greitai ta proga rodomės biggrin.gif

QUOTE(*agnyte* @ 2012 10 24, 17:39)
roneros grazus ziedukas smile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
atbėgu ir aš su savuoju, kurį visai netikėtai gavau atostogų Ibizoje metu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laurita* @ 2012 10 26, 11:40)
atbėgu ir aš su savuoju, kurį visai netikėtai gavau atostogų Ibizoje metu  wub.gif

gražus labai žiedelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 10 20, 01:37)
Tikra tiesa  drinks_cheers.gif
Pasirodysiu ir as, vistiek nemiga puola  biggrin.gif
user posted image
Kokybe foto gal nelabai, bet tai viskas, ka pavyko ispausti su savo "muiline"  smile.gif

Zadejau ir as pasirodyt bet mudvieju beveik vienodi tik pas mane 3 akutes ir baltas auksas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 06 14, 19:44)
idomu, ar zinote savo ziedeliu kainas?smile.gif
siandiena drauge guodesi..su MB jau 4metai, pradejo kalbeti apie vestuves po truputi..tik jos MB pareiske, kad suzadetuviu ziedai labai brangus, ir jam ir gaila ir dabar neturi 300 lt  ziedeliui nupirkti...ji nesitikejo, kad jis planuos toki nelabai brangu pirkt blink.gif  g.gif

zinau, kainavo kelis tukstancius litu (netycia atsiskaityma internetineje bankininkysteje radau). beabejo labai netiketa, dziugi akimirka buvo, tik... ech tie vyrai, jau ju skonis, tai as nzn. dailus tas ziedelis labai, taciau nesuzadetuviskas ( norejau vienos akutes-deimanciuko), ne toks, kokio norejau smile.gif
Taciau praejo du metai, pripratau, netgi labai patogus, ypac ziema, neskabina uz rubu, pirstiniu ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzasti123 @ 2012 10 27, 17:13)
Zadejau ir as pasirodyt  bet mudvieju beveik vienodi tik pas mane 3 akutes ir baltas auksas smile.gif

Rodykites, kodel gi ne 4u.gif Pas mane irgi baltas, tik velniukstis dar rodziu purkstas, trinasi tas sluoksnis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(erikondziuke_ @ 2012 10 27, 17:49)
zinau, kainavo kelis tukstancius litu (netycia atsiskaityma internetineje bankininkysteje radau). beabejo labai netiketa, dziugi akimirka buvo, tik... ech tie vyrai, jau ju skonis, tai as nzn. dailus tas ziedelis labai, taciau nesuzadetuviskas ( norejau vienos akutes-deimanciuko), ne toks, kokio norejau smile.gif
Taciau praejo du metai, pripratau, netgi labai patogus, ypac ziema, neskabina uz rubu, pirstiniu ir pan smile.gif

As irgi netycia kaina radau, nebuciau pagalvojus, kad tokie tiek kainuoja doh.gif , pats ziedas buvo didokas, turejau mazinti, is pradziu irgi man buvo nelabai, bet pripratau, smagiai nesiojasi. Su vyrisku skoniu tai tiesa, bet svarbu is meiles dovanotas, uztai vestuvinis ziedelis bus toks, kokio noriu wub.gif
Atsakyti
Radau labai krizini suzadetuviu ziedo varianta,negaliu nepasidalinti biggrin.gif
user posted image
Kaina $ 10 USD
Medinis ir su "deimantu" biggrin.gif
Is cia http://www.etsy.com/...ut-diamond-ring
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 28 spalio 2012 - 18:50
aš tai nelabai suprantu koks skirtumas koks tas žiedelis ir ypač kiek jis kainavo doh.gif svarbu kad dovanotas iš meilės, o be to sužadėtuvėse manau ne žiedelis svarbiausias o jo esmė smile.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 10 28, 19:49)
Radau labai krizini suzadetuviu ziedo varianta,negaliu nepasidalinti  biggrin.gif
Medinis ir su "deimantu"  biggrin.gif

prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 28, 19:58)
aš tai nelabai suprantu koks skirtumas koks tas žiedelis ir ypač kiek jis kainavo doh.gif svarbu kad dovanotas iš meilės, o be to sužadėtuvėse manau ne žiedelis svarbiausias o jo esmė smile.gif
prajuokinot lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cia idejau tik todel,kad prakalbo apie savo ziedeliu kainas biggrin.gif Mane taip pat pralinksmino toks radinys lotuliukas.gif

Maniskis mano skoni puikiai zino,tai ir ziedas man tiko ir patiko,dydis geras buvo. Galvojau jis zino mano ziedu dydi,o pasirodo jis matavosi ant savo mazojo pirsto iki pirmo sanariuko biggrin.gif Kaina suzinojau tik todel,kad pirkdamas atsiskaite kortele,o as tvarkydama saskaitas ir pamaciau. Paskui dar radau ceki chalato kisenej,tai buvo labai gera nuolaida. Kadangi be deimantu,tai ir kaina ne tukstantine. Ne ziedelyje esme,tuo labiau ne jo kainoje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 10 28, 19:49)
Radau labai krizini suzadetuviu ziedo varianta,negaliu nepasidalinti  biggrin.gif
user posted image
Kaina  $ 10 USD
Medinis ir su "deimantu"  biggrin.gif

Čia tai geras biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jeigu jau toks, tai galetu buti ranku darbo, taip taptu neikainojamas biggrin.gif
Atsakyti