QUOTE(buurbuulis @ 2012 10 06, 17:07)
Mano paprastas ir mielas,siauras,kad tiktu kartu su vestuviniu.
Mano sužadėtuvių žiedelis yra su safyru tamsiai mėlynu ir aplinkui yra 8 maži deimančiukai labai aš juo patenkinta dabar galvoju kokia akutę pasirinkti vestuviniam žiedui, nes aš noriu tik vienos akutės, žiedas bus iš balto aukso, nes ir sužadėtuvių žiedelis balto aukso. Mačiau viena vestuvinį žiedą balto aukso su safyru mėlynu, labai gražus kontrastas. Bet aš galvoju abu žiedus ant vieno piršto nešioti, tai gal ta mėlyna akutė ant vestuvinio būtų per ryšku.. ką manot?
QUOTE(zuikiss @ 2012 10 13, 13:04)
Mano sužadėtuvių žiedelis yra su safyru tamsiai mėlynu ir aplinkui yra 8 maži deimančiukai labai aš juo patenkinta dabar galvoju kokia akutę pasirinkti vestuviniam žiedui, nes aš noriu tik vienos akutės, žiedas bus iš balto aukso, nes ir sužadėtuvių žiedelis balto aukso. Mačiau viena vestuvinį žiedą balto aukso su safyru mėlynu, labai gražus kontrastas. Bet aš galvoju abu žiedus ant vieno piršto nešioti, tai gal ta mėlyna akutė ant vestuvinio būtų per ryšku.. ką manot?
Galetum ideti foto
As vestuvini dariausi be jokiu akuciu,nes zadu nesioti abu kartu,ant to paties pirsto. Nelabai isivaizduoju,kaip sudeti 2 ziedus su akutem ant vieno pirsto,ar nebus per daug visko?
QUOTE(festina lente @ 2012 10 13, 13:14)
As vestuvini dariausi be jokiu akuciu,nes zadu nesioti abu kartu,ant to paties pirsto. Nelabai isivaizduoju,kaip sudeti 2 ziedus su akutem ant vieno pirsto,ar nebus per daug visko?
o as sužadėtuvių mūviu ant kairės rankos o vestuvini mūvėsiu ant dešinės.....
QUOTE(festina lente @ 2012 10 13, 11:14)
Galetum ideti foto
Aš juos tikrai mūvėsiu ant vieno piršto, nes mėgstu ir kitus žiedus nešioti, tai tiems kitiems vieną ranką laisvą turėsiu tai va, aš ir noriu juos padarysti tokius abu "susigrojusius" šiaip vestuvinio noriu tokio visiškai minimalistinio, arti tradicinio, tik kad bus balto aukso ir neapvalintais o stačiais kampais, viena akutė manau reikalo nepagadins.. bet kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad jei bus safyras, tai jau gal per ryšku, tokiu atveju tikrai tektų nešioti juos ant atskirų rankų..
Deja, nuotraukos nemoku aš čia įkelt, neturiu jokių talpyklų nuotraukoms... o paprastuoju būdu šiam forume neina įkelt..
QUOTE(?angeliux? @ 2012 10 04, 20:42)
gavau ir as zieduka... taciau jis manes nenudziugino visai... maniskis sidabrinis, nors as sidabro visiskai nenesioju... siek tiek per mazas, galvoju gal nesti pas juvelyra pataisyti, et kaip nesioti auksa su sidabru... aisku ne ziedelyje esme, svarbu grazus norai, taciau labai gaila, bet jis nelimpa man visai
Na mano sužadėtuvių žiedukas balto aukso. Vestuves atšventėm beveik prieš mėnesį, o mūsų vestuviniai žiedai geltono aukso matiniai. Tai sužadėtuvių žiedukas nukeliavo ant kairės rankos, o vestuvinį nešioju ant dešinės. Kartu ant vienos rankos jie gal ir nesižiūrėtų gražiai, bet nešiojant ant skirtingų - nematau jokių problemų
Merginos mažiau prisigalvokit nesąmonių. Svarbiausiai pati idėja Juk vyrai nesėdi supermamose ir neprisiskaito gyvenimo tiesų O žiedukus išrenka tokius, kokie jiems pasirodo gražiausi ir tinkamiausi
QUOTE(raimute89 @ 2012 10 14, 07:02)
Juk vyrai nesėdi supermamose ir neprisiskaito gyvenimo tiesų O žiedukus išrenka tokius, kokie jiems pasirodo gražiausi ir tinkamiausi
Tikra tiesa
Pasirodysiu ir as, vistiek nemiga puola
Kokybe foto gal nelabai, bet tai viskas, ka pavyko ispausti su savo "muiline"
lumilumi, simpatiskas ziedelis
Aciu
atkeliauju ir aš pas jus su savo žiedeliu, kurį nešioju jau nuo liepos mėn
Ronera, grazus ziedukas
As irgi nesioju nuo rugpjucio, bet vis nenufotkinu
As irgi nesioju nuo rugpjucio, bet vis nenufotkinu