Aš savo sužadėtuvių žiedelį gavau jau senokai, jau net ir vestuves prieš porą mėnesiukų atšokom Mano sužadėtuvių žiedelis toks netradicinis sakyčiau
Nenorėjau tokio žiedelio kokį turi visos, todėl MB pasistengė ir surado žiedelį, kuris man labai patiko ir yra netradicinis
mano...
gavau ir as zieduka... taciau jis manes nenudziugino visai... maniskis sidabrinis, nors as sidabro visiskai nenesioju... siek tiek per mazas, galvoju gal nesti pas juvelyra pataisyti, et kaip nesioti auksa su sidabru... aisku ne ziedelyje esme, svarbu grazus norai, taciau labai gaila, bet jis nelimpa man visai
QUOTE(?angeliux? @ 2012 10 04, 21:42)
gavau ir as zieduka... taciau jis manes nenudziugino visai... maniskis sidabrinis, nors as sidabro visiskai nenesioju... siek tiek per mazas, galvoju gal nesti pas juvelyra pataisyti, et kaip nesioti auksa su sidabru... aisku ne ziedelyje esme, svarbu grazus norai, taciau labai gaila, bet jis nelimpa man visai
As savaji nesiau pas juvelyra nes buvo truputeli mazokas, pataise per 5 minutes uz simboline kaina Manau esme tikrai ne tame ar ziedas sidabrinis ar auksinis ar medinis, svarbu kad ji padovanotu TAS zmogus.
P.S. Skaiciau kad suderinti auksa ir sidabra sunku ir didziausia beskonybe yra nesioti sidabrini ir auksini ziedus ant vienos rankos, bet as nesioju butent taip ir man dzin. Svarbu kad man sie ziedai labai daug reiskia ir as su jais jauciuosi gerai
O as tai dar zieduko neturiu. Is pradziu, tai kazkaip lyg pykau, kad negavau zieduko, bet dabar apsiraminau pakalbejusi su savuoju.Bus ziedukas siek tiek veliau
QUOTE(?angeliux? @ 2012 10 04, 21:42)
dėl to ir džiaugiuosi savo sužadėtiniu, kad labai klausinėjo, kas man patinka, nes sakė, nori, kad visada jį nešiočiau.... ir aišku, musų nuomonės išsiskyrė, todėl jis džiaugėsi, kad atsiklausė...... o aš kaip tik nešioju tik sidabrą.... tai baltas auksas labai dera prie jo.... vestuviniai irgi bus balto aukso....
QUOTE(Becky @ 2012 10 05, 08:33)
As savaji nesiau pas juvelyra nes buvo truputeli mazokas, pataise per 5 minutes uz simboline kaina Manau esme tikrai ne tame ar ziedas sidabrinis ar auksinis ar medinis, svarbu kad ji padovanotu TAS zmogus.
P.S. Skaiciau kad suderinti auksa ir sidabra sunku ir didziausia beskonybe yra nesioti sidabrini ir auksini ziedus ant vienos rankos, bet as nesioju butent taip ir man dzin. Svarbu kad man sie ziedai labai daug reiskia ir as su jais jauciuosi gerai
as jau pora men nesioju irgi taip o ka daryti kaip ir rasiau, ne ziedelyje esme, as zinau, kad su tuo zmogum noriu buti ir busiu, net jei nebutu buve zieduko visai
QUOTE(Ž.J. @ 2012 10 05, 12:21)
dėl to ir džiaugiuosi savo sužadėtiniu, kad labai klausinėjo, kas man patinka, nes sakė, nori, kad visada jį nešiočiau.... ir aišku, musų nuomonės išsiskyrė, todėl jis džiaugėsi, kad atsiklausė...... o aš kaip tik nešioju tik sidabrą.... tai baltas auksas labai dera prie jo.... vestuviniai irgi bus balto aukso....
labai smagu, kad taviskis toks maniskis nekalbus,man is viso buvo didele staigmena, kad jau persasi, nes tikrai nesitikejau ne neitariau apie jokius jo pamastymus taip, pasisnekedavom, bet vis tiek likau pritrenkta kai paklausiau kodel sidabrinis, nes as tik auksa nesioju, sake, kad jam jis lipo prie sirdies tik pamacius sake auksiniai bus vestuviu, kuriuos rinksimes kartu, o cia JO dovana man, tad jis ir rinko savo nuoziura na nepataike tai nepataike
QUOTE(BigBang @ 2012 10 05, 17:10)
Laba diena,man vakar pasipiršo tai ir rodausi
Sveikinu! Labai gražu!
man patiko tik Z.J. ziedukas
merginos, moterys.. nenusiminkit.. mano ziedas irgi visai nepanasus i toki, kokio norejau dar ilgai as seile varvindavau i grazius ir norimus.. bet yra kaip yra, musu skoniai nesutapo, o nors visada tai zinodama ir sakiau kokio noriu as, bet vyrui vistiek nedaejo po vestuviu planuoju ji persidaryti i norima ten nedaug pataisymo reikia, bet bus kartu ir brangus, kartu ir grazus ziedukas
QUOTE(BigBang @ 2012 10 05, 17:10)
Laba diena,man vakar pasipiršo tai ir rodausi
Sveikinimai labai džiugu. Man pasipiršo jau prieš keletą mėnesių, tai jau irgi į vestuvių planavimą paskendom