Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

Labai gražūs vanile69 ir Astreja žiedukai, paprasti kuklūs wub.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labutis, prisijungsiu ir as wink.gif

vestuviu dar labai neplanuojam, bet vis pasnekam apie tai smile.gif jau ne karta esam ziurineje ziedukus, nes labai idomu, kokio stiliaus graziau atrodo ant rankos. niekad nesu uzmacius TO, kuris labai patiktu, taciau neseniai ziurinejom, ir radau! tai nereiskia, kad pati sau zieduka issirinksiu, tim palengvinau savo brangiajam kad zinotu i ka orientuotis smile.gif

ziedukas

labai labai gerai ant pirsto atrodo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2012 07 29, 18:10)
labutis, prisijungsiu ir as wink.gif

vestuviu dar labai neplanuojam, bet vis pasnekam apie tai smile.gif jau ne karta esam ziurineje ziedukus, nes labai idomu, kokio stiliaus graziau atrodo ant rankos. niekad nesu uzmacius TO, kuris labai patiktu, taciau neseniai ziurinejom, ir radau! tai nereiskia, kad pati sau zieduka issirinksiu, tim palengvinau savo brangiajam kad zinotu i ka orientuotis smile.gif

ziedukas

labai labai gerai ant pirsto atrodo smile.gif

Grazus ziedas, kurio nuoroda idejot thumbup.gif o jei dar su deimanciuku tai isvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 08 02, 00:05)
Grazus ziedas, kurio nuoroda idejot thumbup.gif o jei dar su deimanciuku tai isvis  thumbup.gif

cia visi deimantukai, kai pasimatavau, tai nusvito mano rankyte wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, as cia kaip ir tema, kaip ir nelabai, bet as norejau kai ka suzinot apskritai apie ziedus. Gal kuri nors domites labiau, nes as isvis nesiorientuoju nei madoje per daugiausiai nei papuosaluose, tik man visada buvo idomu kodel tarkim vieni ziedai su deimanciukais po kiek laiko nustoja graziai spindeti, o kiti nors ir po 20 metu vis dar spindi kaip pirma diena, nekalbu apie pati metala, o apie deimantus. Gal zinot? Apsvieskit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
popcornas, nezinau kodel schmoll.gif bet mes dabar pirkomes vestuvinius ziedus ir as savaji derinau prie suzadetuviu ziedo, kad galeciau kartu nesiot. Ir i ta pacia kaina iejo suzadetuviu ziedo nuvalymas, zinok po nuvalymo jis taaaaip spindi, man lyg jis net naujas budamas taip nespindejo g.gif tai gal priklauso su kuo nuvalo g.gif o gal nuo pacio nesiotiojo, priklauso ka su juo vis darai (i kokius chemikalus kisi biggrin.gif ) g.gif
Atsakyti
Mano nesenai padovanotas, Princess cut ziedelis....smile.gif)

http://www.ernestjon...104ac7b2e756636
Atsakyti
QUOTE(du-laivai @ 2012 09 01, 00:33)
Mano nesenai padovanotas, Princess cut ziedelis....smile.gif)

http://www.ernestjon...104ac7b2e756636

tai parodykit, kaip ant rankos ziurisi
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2012 08 07, 20:56)
Sveikos...kodel tarkim vieni ziedai su deimanciukais po kiek laiko nustoja graziai spindeti, o kiti nors ir po 20 metu vis dar spindi kaip pirma diena, nekalbu apie pati metala, o apie deimantus.
Deimantas yra beveik kieciausia ir stipriausia medziaga pasaulyje. Turbut tai, kas nusidevi del mechaniniu pazeidimu, yra ne deimantas. Taciau anglis gali reaguoti su chemikalais, bet buitiniai chemikalai ir salygos (pvz. temperatura) yra per silpni "nudeveti" deimanta, manau.
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2012 09 13, 13:36)
tai parodykit, kaip ant rankos ziurisi

drinks_cheers.gif

juokingai daro mergaites, kurios ikeliat ziedelius is parduotuviu tinklalapiu! atrodo kaina norit parodyti doh.gif geriau savo ranka su ziedeliu nufotografuokit ir demostruokit, db nei sis nei tas... jau kam bus idomu paklaus kainytes i AZ 4u.gif
o siaip visu ziedukai liuks! svarbu nuo mylimo zmogaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvixxe: 15 rugsėjo 2012 - 15:27
tai toks internetinio psl ikelimas man labiau panasus i apgavyste...
Atsakyti
QUOTE(labasitas @ 2012 07 25, 09:17)
Kaip man šitas patiko!!!
user posted image

labai gražus šitas.. smile.gif
Atsakyti