Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(sufle @ 2012 06 14, 19:44)
idomu, ar zinote savo ziedeliu kainas?smile.gif
siandiena drauge guodesi..su MB jau 4metai, pradejo kalbeti apie vestuves po truputi..tik jos MB pareiske, kad suzadetuviu ziedai labai brangus, ir jam ir gaila ir dabar neturi 300 lt  ziedeliui nupirkti...ji nesitikejo, kad jis planuos toki nelabai brangu pirkt blink.gif  g.gif

ziurint kiek vyras uzdirba, nematau nieko blogo tokiame pareiskime. arba gal vyras nenori islaidauti tokiam ziedui, nes yr svarbesniu islaidu. o nors man suzadetuviu ziedas yra reikalingas ir brangus, bet zinau, kad yra ir svarbesniu dalyku. as tik mazdaug zinau kiek kainavo biggrin.gif tiesiog nutuokiu, nes visu pirma nesu kvaila ir pati daugmaz gaudausi kiek gali kainuoti toks ziedas, ta labai juk paprasta susivokti pagal metalo rusi, dydi, stori, akutes rusi.. o poto jau tik skirtumas kur pirko, ar parduotuveje su trigubu antkainiu, ar toki pati tiesiog paprastesneje parduotuveje ax.gif kadangi zinau, kad pirko ten, kur pirkom vestuvinius ziedus, tai zinau, kad protingas ir nemokejo to trigubo antakainio ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif šiaip nutariau prisijungti prie šios temos... nors sužadėtuvių žiedelį nešioju jau beveik tiek pat laiko, kiek ir vestuvinį, t.y., kelerius metus smile.gif
Visų pirma noriu pasakyt, kad nesuprantu moterų/merginų, kurios vyro meilę matuoja pagal žiedo kainą, metalą, deimantą ir t.t. schmoll.gif nei už ką nenorėčiau, kad vidutinį atlyginimą gaunantis vyras praktiškai visą jį išmestų mano žiedui. Sakyčiau, jis ne tiek mylintis, kiek kvailas man pasirodytų g.gif ir dar galvojantis tik šia diena g.gif o dievinčiau tą vyrą, kuris uždirbdamas 10 tūkst. per mėnesį man atneštų paprastą sidabrinį žiedelį, išrinkęs jį pats ir galbūt su tam tikra simbolika, kaip ir va vienos forumietės... wub.gif
O mano pačios žiedukas auksinis, su cirkoniuku. Pati jį išsirinkau lotuliukas.gif pamačiau ir viskas, taaaip patiko... ir kainą žinau, truputį virš 300Lt... o vyras kitądien grįžo į tą parduotuvę ir jį man nupirko... ax.gif

Ir taip, buvau pametus savo cirkoniuką.. sad.gif labai liūdėjau, teko nusiimt žiedą (kad nesusižeisčiau į likusias tuščias detales)... vyras jį po kiek laiko slapta paėmė ir nunešęs pas juvelyrą įdėjo naują akutę. Kai parnešė ir užmovė, buvo kaip antros piršlybos, nors jau ir po vestuvių buvo.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 15 birželio 2012 - 18:56
O man atrodo jei vyras neblogai uzdirba ir mergina pasvajoja apie zieda su deimanciuku, viena karta galima siek tiek paislaidauti, juk ne kiekviena diena persasi wink.gif
Atsakyti
as keleta kartu savo brangiausiajam buvau sakius, kad jei kada rinks ziedeli neislaidautu, nes ji myliu ne pagal pinigines stori wub.gif bet jis vis tiek padare pagal save ir sake kad nori palepint savo maziuka tai gavau ziedeli su deimantu blush2.gif
Atsakyti
As irgi visada sakydavau, kad man nesvarbu koki zieda nupirks, ar uz £5 ar £500 svaru, myliu ji ne del ziedo... O jo atsakymas visada budavo, kad persuosi tik karta gyvenime, todel bus taip kaip noriu smile.gif tai prasiau, mazo paprasto zieduko, gavau ko norejau, maza ir "paprasta", bet nepaprasta wub.gif
ir taip, zinau kaina... ne todel, kad ji mane butu dominus, bet prasiau neislaidauti ir nepirkti uz tukstancius...
Atsakyti
Man irgi visai nerūpi žiedelio kaina, aš dar net dabar su drugeliais širdyje prisimenu tą akimirką ir man didžiausią įspūdį paliko ne pats žiedelis, o MB pasiryžimas žengti tokį žingsnį ir ištarti TUOS ŽODŽIUS. Ši akimirka net yra užfiksuota fotonuotraukose. Žinau tik tiek, kad MB tuo momentu nebeturėjo pinigėlių ir pasinaudojo kreditine kortele, kad man jį nupirktų ir mane sulaikytų, antraip būčiau išskridusi už jūrų marių.. blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2012 06 28, 13:52)
Man irgi visai nerūpi žiedelio kaina, aš dar net dabar su drugeliais širdyje prisimenu tą akimirką ir man didžiausią įspūdį paliko ne pats žiedelis, o MB pasiryžimas žengti tokį žingsnį ir ištarti TUOS ŽODŽIUS.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
pasirodau ir as wub.gif

user posted image
Atsakyti
vanile69, grazus smile.gif
Atsakyti
man vaniles labai patiko wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

As irgi kazkaip niekad suzadetuviu ziedui daug reikemes neteikiau ir daug apie tai negalvojau, bet kai gavau viena, labai miela buvo wub.gif

Kiek kainavo zinau, bet tam dideles reiksmes neteikiu schmoll.gif

Keliu kitaip nes labai jau puslapi istampe doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Astreja-: 06 liepos 2012 - 19:48
Labai grazus visu ziedeliai! wub.gif
Atsakyti
Ir man grazus vanile69 ziedas thumbup.gif
Atsakyti