Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

čia tas žiedas, kuris sulaukė tiek diskusijų praeitoje temoje? biggrin.gif
Atsakyti
Taip, cia tas pats. Turbut tik dabar gavo biggrin.gif biggrin.gif ir paskutinius pinigus "deimantui" sukrapste, nes geram fotoaparatui nebeliko lotuliukas.gif ir kazkaip sake ziedas balto aukso, o as tai matau ne balto biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vajezau, nebepradėkim vėl to karo smile.gif Gražus jos žiedas, visi kiti irgi gražūs! Visos laimingos esamos ir būsimos nuotakos! Peace 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 06 03, 21:49)
Vajezau, nebepradėkim vėl to karo smile.gif Gražus jos žiedas, visi kiti irgi gražūs! Visos laimingos esamos ir būsimos nuotakos! Peace  000189.gif

Tu teisi bailarina drinks_cheers.gif kam ir vel tu pykciu 4u.gif
Papildyta:
[quote=buurbuulis,2012 06 03, 21:07]
Taip, cia tas pats. Turbut tik dabar gavo biggrin.gif biggrin.gif ir paskutinius pinigus "deimantui" sukrapste, nes geram fotoaparatui nebeliko lotuliukas.gif ir kazkaip sake ziedas balto aukso, o as tai matau ne balto biggrin.gif biggrin.gif
[/quote
buurbuli ziedas visgi balto aukso smile.gif
Atsakyti
idomu, ar zinote savo ziedeliu kainas?smile.gif
siandiena drauge guodesi..su MB jau 4metai, pradejo kalbeti apie vestuves po truputi..tik jos MB pareiske, kad suzadetuviu ziedai labai brangus, ir jam ir gaila ir dabar neturi 300 lt ziedeliui nupirkti...ji nesitikejo, kad jis planuos toki nelabai brangu pirkt blink.gif g.gif
Atsakyti
mano kainavo virs 900lt, taciau buvo nuolaidos, pats prisipazino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2012 05 26, 14:53)

Taigi, štai mano žiedas:

user posted image

Žiedo simbolių reikšmė: karūna simbolizuoja ištikimybę/lojalumą, širdis - meilę, o rankos - draugystę..smile.gif man patinka, kad žiedo nešiojimas taip pat turi prasmę..dabar nuotraukoje širdis eina link pirštų galiukų, o tai reiškia, kad esu susižadėjusi..po vestuvių žiedas bus apsuktas, tai reikš, kad esu ištekėjusi..dėl viso šio simbolizmo ir norėjau šio žiedo, nes jis man toks nepaprastas atrodo.. wub.gif

O man jūsų žiedas superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pati tokio noreciau thumbup.gif mano ziedelis sidabrinis su cirkonio akutem ir zinau kiek kainavo ir tikrai 300 lt nesieke, bet ne del kainos jis man brangus smile.gif Visad svajojau apie isskirtinius ziedus, bet Mb isrinko kitoki smile.gif Ir tikrai del kitokio zieduko i pagalve neverkiau ir draugem nesiskundziau smile.gif Santykiu kokybe, o ne ziedelio verte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 06 14, 19:44)
idomu, ar zinote savo ziedeliu kainas?smile.gif
siandiena drauge guodesi..su MB jau 4metai, pradejo kalbeti apie vestuves po truputi..tik jos MB pareiske, kad suzadetuviu ziedai labai brangus, ir jam ir gaila ir dabar neturi 300 lt  ziedeliui nupirkti...ji nesitikejo, kad jis planuos toki nelabai brangu pirkt blink.gif  g.gif

Na, mano nuomone ne tai yra svarbiausia smile.gif
Kai maniškis pasipiršo, visa aplinka ir viskas viskas buvo labai gražu. Vien tas žinojimas, kad jis nori mane vesti, kad žengė šį žingsnį, kad taip stengėsi, ruošėsi, kad viskas būtų netikėta ir romantiška smile.gif Jei atvirai, aš iš pradžių net nepastebėjau to žiedo, nes buvau labai sujaudinta iki širdies gelmių smile.gif Tik paskui, kai jau atslūgo emocijos visos, pasigrožėjau ir žiedeliu smile.gif
Žinoma, viskas priklauso nuo žmonių dar, man ne žieduose esmė, o išgyventuose jausmuose smile.gif Žinoma, malonu gauti žiedelį.

O šiaip mano akimis, labai šaunu, kai vyrai žino/pažįsta savo merginas, juk vienai svarbu brangus žiedas, kitai svarbu, kad tik brangus nebūtų, vienai reikia deimanto, kita jų nemėgsta smile.gif

O atsakant į jūsų klausimą, tai aš nežinau žiedo kainos ir man net neatėjo niekad į galvą paklaust smile.gif juk čia kaip ir dovana.. O kad ir kokia kaina bebūtų, maniškis mane puikiai pažįsta ir sugebėjo pasipiršt taip, kad aš iki šiol galiu mintimis grįžt į tą akimirką ir pajaust visą jaudulį.. smile.gif
Atsakyti
man irgi kaina nera svarbi, jei nebutu buve nuolaidos ziedui ir butu mokejes virs 900lt, tai nezinau... man per didelis islaidavimas. ir taip jau per brangiai mokejo. nors... ar toms moterims itiksi biggrin.gif
Atsakyti
Man niekad net mintis nekilo klausti, kiek kainavo manasis ziedukas blush2.gif zinau, kad labai daug ieskojo, kol rado, man jis pats paciausias smile.gif
Atsakyti
PVZ man suzadetuviu ziedas visiskai nereikalingas dalykas...
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 06 14, 21:17)
PVZ man suzadetuviu ziedas visiskai nereikalingas dalykas...

o man kaip tik atrodo labai reikalingas ir grazus dalykas thumbup.gif o del ziedo kainos tai as suzinojau netycia, radau garantini ziedo lapeli, kur kaina nurodyta smile.gif
Atsakyti