Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(ruttaly @ 2012 05 26, 13:53)

Man jis gražus nėra, bet dėl tokių gražių simbolių reikšmių ir tų apsukimų, tai labai fainai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 26, 16:09)
Man jis gražus nėra, bet dėl tokių gražių simbolių reikšmių ir tų apsukimų, tai labai fainai  ax.gif

pritariu, man taip pat negrazus, bet labai patiko simbolika drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kazkaip nesiziuri kaip suzadetuviu ziedas man ir matysis kad apsuktas smile.gif na bet jei jis daro jus laiminga tai saunu smile.gif
Atsakyti
na, jei nepatiktų, nebūčiau norėjus..tiesiog, kai pirmą kartą išvydau šį žiedą, tiesiog įsimylėjau jį..man jis tobulas.. wub.gif

juk visos esam skirtingos, todėl ir jaučiamės laimingos dėl visiškai skirtingų dalykų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2012 05 27, 15:35)
na, jei nepatiktų, nebūčiau norėjus..tiesiog, kai pirmą kartą išvydau šį žiedą, tiesiog įsimylėjau jį..man jis tobulas.. wub.gif

juk visos esam skirtingos, todėl ir jaučiamės laimingos dėl visiškai skirtingų dalykų 4u.gif

svarbiausia, kad sis ziedas jums pats paciausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2012 05 26, 14:53)
Žiedo simbolių reikšmė: karūna simbolizuoja ištikimybę/lojalumą, širdis - meilę, o rankos - draugystę..smile.gif man patinka, kad žiedo nešiojimas taip pat turi prasmę..dabar nuotraukoje širdis eina link pirštų galiukų, o tai reiškia, kad esu susižadėjusi..po vestuvių žiedas bus apsuktas, tai reikš, kad esu ištekėjusi..dėl viso šio simbolizmo ir norėjau šio žiedo, nes jis man toks nepaprastas atrodo.. wub.gif

Labai grazi ideja wub.gif niekad nebuvau nieko panasaus macius tikrai isskirtinis ziedas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2012 05 11, 21:45)
Kiekvienam pagal skonį  4u.gif Man, pavyzdžiui, vestuviniai su akutėmis nesižiūri  ax.gif

drinks_cheers.gif man ne tiek, kad nesiziuri, nu bet nenoriu as tu akuciu ir viskas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Va cia tai suzadetuviu ziedas thumbup.gif tikuosi sikart atsidarys
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 06 01, 19:00)
Va cia tai suzadetuviu ziedas thumbup.gif tikuosi sikart atsidarys

per daug akuciu privaryta...
Atsakyti
Man irgi negrazu smile.gif yra daug grazesniu smile.gif
Atsakyti
Stai idedu savaji smile.gif
user posted image