gal kas bandete FRENCH NUDE laka? aip dengia? ar greitai dziusta?
Sveikos Kokie atsilipimai apie šią pudrą? Buvau kažkada pasitepus, man tai labai gerai maskuoja
QUOTE(Young @ 2012 02 21, 19:24)
Sveikos Kokie atsilipimai apie šią pudrą? Buvau kažkada pasitepus, man tai labai gerai maskuoja
Maskuoja gerai, bet bent jau man žiauriai kimšo poras, sunki kaip kaukė ir šviesiausias atspalvis per tamsus buvo
QUOTE(Young @ 2012 02 21, 18:24)
maskuoja gerai, bet bent jau man labai sausina oda.
Gal kas nors bandėt pieštuką I love rock gloss eye pencil?
Sveikos , kiek skaiciau, nagu laku su blizguciais nuemimas aktualus klausimas
Kadangi pas mane pilnas stalcius ivairiu spalvu ir teksturu nagu laku (vis negana ir kencia pinigine ), tai aprasysiu kaip lengvai susidorot su blizguciais (radau pas viena mergina blog'e, bent jau man kol kas vienintelis efektyvus budas, nenorint tu blizguciu trinti, nukrapstinet, dildinti pusdieni :
1. reikalingos priemones (tikrai praktiskai kiekviena turit ju namie):
- geras nagu lako nuemejas su acetonu (be acetono taip efektyviai nenuvalo);
- paprasta folija;
- vata
2. ant valos gumulelio/diskelio uzpilat valiklio, uzdedat ant nago, o pirsto gala apviniojat gabaleliu folijos. Ir taip kiekviena naga:
3. po keliu min viska nuimat ir vualia:
Graziu naguciu
Kadangi pas mane pilnas stalcius ivairiu spalvu ir teksturu nagu laku (vis negana ir kencia pinigine ), tai aprasysiu kaip lengvai susidorot su blizguciais (radau pas viena mergina blog'e, bent jau man kol kas vienintelis efektyvus budas, nenorint tu blizguciu trinti, nukrapstinet, dildinti pusdieni :
1. reikalingos priemones (tikrai praktiskai kiekviena turit ju namie):
- geras nagu lako nuemejas su acetonu (be acetono taip efektyviai nenuvalo);
- paprasta folija;
- vata
2. ant valos gumulelio/diskelio uzpilat valiklio, uzdedat ant nago, o pirsto gala apviniojat gabaleliu folijos. Ir taip kiekviena naga:
3. po keliu min viska nuimat ir vualia:
Graziu naguciu
P.S. Kazin, ar turesime Circus Confetti laka Lietuvoj ? Nes bent jau man jis
QUOTE(Citrinka @ 2012 02 24, 15:30)
P.S. Kazin, ar turesime Circus Confetti laka Lietuvoj ? Nes bent jau man jis
Pati pagooglinau, kad tai is 2011 kolekcijos
Circus confetti lakas jau buvo pas mus. Gal dar kur nors likusių yra.
QUOTE(nuomone84 @ 2012 02 15, 00:03)
O čia būtent apie kurį?
apie sita:
http://www.120colour...quid-eyeliners/
mano akys jautrios ir linkusios asaroti, budavo pasidazau, apsiverkiu ir viskas nubega, atrodau kaip panda o cia nieko, galiu raudoti i sveikata
QUOTE(guodzik @ 2012 02 26, 12:54)
apie sita:
mano akys jautrios ir linkusios asaroti, budavo pasidazau, apsiverkiu ir viskas nubega, atrodau kaip panda o cia nieko, galiu raudoti i sveikata
Reiks ir man išbandyt tik niekur jo nerandu.. O kuris geresnis vandeniui atsparus ar ne?