Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

gal kas bandete FRENCH NUDE laka? aip dengia? ar greitai dziusta?
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Kokie atsilipimai apie šią pudrą? Buvau kažkada pasitepus, man tai labai gerai maskuoja bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 02 21, 19:24)
Sveikos  mirksiukas.gif Kokie atsilipimai apie šią pudrą? Buvau kažkada pasitepus, man tai labai gerai maskuoja  bigsmile.gif

user posted image

Maskuoja gerai, bet bent jau man žiauriai kimšo poras, sunki kaip kaukė ir šviesiausias atspalvis per tamsus buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 02 21, 18:24)
Sveikos  mirksiukas.gif Kokie atsilipimai apie šią pudrą? Buvau kažkada pasitepus, man tai labai gerai maskuoja  bigsmile.gif

user posted image

maskuoja gerai, bet bent jau man labai sausina oda. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors bandėt pieštuką I love rock gloss eye pencil? ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif , kiek skaiciau, nagu laku su blizguciais nuemimas aktualus klausimas g.gif
Kadangi pas mane pilnas stalcius ivairiu spalvu ir teksturu nagu laku (vis negana ir kencia pinigine doh.gif ), tai aprasysiu kaip lengvai susidorot su blizguciais (radau pas viena mergina blog'e, bent jau man kol kas vienintelis efektyvus budas, nenorint tu blizguciu trinti, nukrapstinet, dildinti pusdieni smile.gif :
1. reikalingos priemones (tikrai praktiskai kiekviena turit ju namie):
- geras nagu lako nuemejas su acetonu (be acetono taip efektyviai nenuvalo);
- paprasta folija;
- vata
2. ant valos gumulelio/diskelio uzpilat valiklio, uzdedat ant nago, o pirsto gala apviniojat gabaleliu folijos. Ir taip kiekviena naga:
user posted image
3. po keliu min viska nuimat ir vualia:
user posted image

Graziu naguciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citrinka: 24 vasario 2012 - 15:28
Tokiu principu man gelinį laką nuiminėja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dingusi_diena: 24 vasario 2012 - 15:29
P.S. Kazin, ar turesime Circus Confetti laka Lietuvoj g.gif ? Nes bent jau man jis wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Citrinka @ 2012 02 24, 15:30)
P.S. Kazin, ar turesime Circus Confetti laka Lietuvoj g.gif ? Nes bent jau man jis  wub.gif

Pati pagooglinau, kad tai is 2011 kolekcijos verysad.gif
Atsakyti
Circus confetti lakas jau buvo pas mus. Gal dar kur nors likusių yra.
Atsakyti
QUOTE(nuomone84 @ 2012 02 15, 00:03)
O čia būtent apie kurį?  4u.gif

apie sita:
http://www.120colour...quid-eyeliners/

mano akys jautrios ir linkusios asaroti, budavo pasidazau, apsiverkiu ir viskas nubega, atrodau kaip panda biggrin.gif o cia nieko, galiu raudoti i sveikata biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 02 26, 12:54)
apie sita:
http://www.120colour...quid-eyeliners/

mano akys jautrios ir linkusios asaroti, budavo pasidazau, apsiverkiu ir viskas nubega, atrodau kaip panda  biggrin.gif o cia nieko, galiu raudoti i sveikata biggrin.gif

Reiks ir man išbandyt tik niekur jo nerandu.. unsure.gif O kuris geresnis vandeniui atsparus ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti